Oczywiście Że Rochi Prawdziwy Facet Z Duża Ilością Testosteronu :D;) haha :P
Co Do Dziewczyn na 1. AP Dziewczyna Z Charakterem Wie Czego Chcę Od Życia :)
Na 2 Cinthia Ładna Zabawna Chwilami Zachowuję Jak Mała Dziewczynka Ale To Jej Pasuję :);)
1. Rogelio.
2.Esteban
3. Gustavo, ale coraz mniej, nie wiem dlaczego.
Z kobiet to Ana Paula, jak nie robi głupich min ;)
Z facetów to chyba ten co popycha wózek Rogelia, a dziewczyny to Ana Paula, Dany, Vanessa i Macaria.
Oj Tak Rochiego Uśmiech Bezcenny Normalnie Powala Na Łopatki :D Co Do Huga Fakt Ma Tą Klatę A To Pewnie Efekt Przez 7 lat Intensywnego Dźwigania Rochiego ;)
Oficerka napisała:
"Co Do Huga Fakt Ma Tą Klatę A To Pewnie Efekt Przez 7 lat Intensywnego Dźwigania Rochiego ;) "
:D:D:D hahahahah nie mogę :D
No no, ale nawet jak się nie uśmiecha to jak spojrzy to aż ciary przechodzą :))) Gustavo może sie przy nim schować! a widziałayście aktora, który gra Gustavo na filmwebie na głownym zdjęciu? bez tej bródki wygląda jeszcze gorzej...
Rogelio i Hugo, choć jeszcze ten lekarz nie jest zły ( zapomniałam jak na niego wołają)
AP i Daniela-> przyjaciółki, choć można sądzić że powinny mieć różne charaktery- a Dany niby tu wspołczuje przyjaciołce, by za chwilę powiedzieć "idz, idz to twoj mąż" xD
Lekarz Ernesto, też niezły:) w sumie jest przystojniaków do wyboru :)) ale Rogelio najlepszy ....
To zabawne ;) a jak sie pytała "wybieracie się w podróż poślubną? zawsze chciałaś zobaczyć Europę, korzystaj" :D
Haha ten Hugo taka mała rola, a wieszkość zwrocila uwage na niego :D
1. Rogelio
2. Hugo
3. Mnie się podoba David :P
Z dziewczyn Ana Paula i Vanessa :]
ależ oczywiście na pierwszym miejscu nie kto inny jak boski Rogelio-taka moja czekoladka:)
na 2 miejscu Ugo popychacz-niezłe ciacchooo
a na 3 Esteban-karmelek
taki mój 3bit;D
Faceci:
1. Gustavo
2.David
3. facet który pcha wózek Rogelia xD
Dziewczyny:
1.laska która przyjaźni sie z Mercedes(zapomniałam jak sie nazywa ale to ta co leci na Estebana)
2.Dany
3.Ana Paula
No nieźle dawał :D Śpiewali wszyscy, ale on się i tak najbardziej rzucał w oczy :D albo może w uszy!
Ja chyba przegapiłam ten odcinek. A we wczorajszym odcinku bezcenna była mina Ulisesa kiedy Ana i Vanesa sie kłóciły :D
Najprzystojniejszym aktorem jest Bruno!!!!
Gustawo i Rogelio też mają coś w sobie.... > cała ta trójka (zwłaszcza aktor co gra Bruna) są prawdziwymi facetami!
Z facetów:
1. Rogelio <3 Ehh... Biorę go całego :D
2. Esteban
3. Hugo
Z kobiet:
1. Proste, że Ana Paula ;
2. Dany
3. Carmen też jest dość ładna :)
Mężczyzni:
1. Rogelio zdecydowanie, dojrzały, niesamowity i świetny aktor, bo na chłopski rozum - jak to się dzieje, że nie taki młody już facet na wózku wygrywa bezsprzecznie z młodym i gładkim Gustavem w oczach niemal wszystkich osób oglądających ten serial? : D Musi mieć prawdziwy talent, żeby tak uwodzić.
2. Bruno
3. Esteban
Kobiety:
1. Ana Paula
2. Daniela
3. Maripaz
Generalne nie ma tutaj jakichś oszałamiających piękności. Jednakże na tle wszystkich szczególną urodą wyróżnia się Carmen. Poza jej osobą, do grona ładnych można spokojnie zaliczyć Dany i Macarię. Ana Paula wg mnie jest raczej średnio urodziwa.
Jeśli chodzi o płeć brzydszą to Esteban, Gustavo i Rogelio. Ten ostatni jest szczególny, bo zarazem tak kochany, seksowny i pociągający, że chciałoby się go mieć teraz i tu, a jednocześnie tak bezwzględny i twardy, że aż irytujący do granic możliwości. Wybaczcie wszystkie zakochane w Rogelio, ale czasem już nie mogę patrzeć na niego i na głupoty jakich się dopuszcza.