Z facetów:
1.Rogelio-uważam,że jest bardzo pociągający,dojrzały,uwodzicielski.Cudowny!
Z kobiet:
1.Ana Paula jest śliczna! Ten typ urody jest urzekający
2.Maripaz jest piekną kobietą.
Panowie :
Rogelio
Hugo
Miguel
Ernesto
Gustavo
Panie :
Daniela
Maripaz
Ana Paula
Carmen
Macaria
mam pytanie , po ile macie lat ? 50 ? przeciez ten Rogelio to stary pryk, ja mam dwadziescia pare i mi sie on nie podoba już. Owszem jak byl młody to byl fajny , ale jak mozna dac mlodej lasce takiego starucha. Postarzał sie strasznie. Myslalam ze AP bedzie z G , nie ma sensu juz ogladac tego filmu.
Skoro pytasz, odpowiem. Ja mam prawie 30 i Rogelio podoba mi się nie tylko ze względu na urodę, ale również charyzmę!! W końcu liczy się nie tylko to co na zewnątrz, ale też to, co w środku:)
Dokładnie !!!! Poza Tym Każdemu Ma Prawo Się Podobać Kto Chcę. A Jorge (Rogelio) Mimo Swej Dojrzałości Ma To "Coś" W Sobie :] Czego Np. Nie Mają Jego Młodsi Koledzy.
Zapomniałam dodać, że Salinas im jest starszy, tym przystojniejszy i bardziej pociągający:)
Są gusta i guściki , mnie on nie porywa. Gustavo tez żadna rewelacja , ale z dwojga złego wole jego:) ale pozdrawiam i życzę miłego oglądania dalej , ja pasuje.
Ja też nie mam 50, ani 40, i wg mnie Rogelio jest nawet, nawet, ale ja i tak najbardziej uwielbiam Fernanda Colungę i Cristiana de la Fuente i Williama Levy :)
Tak, Cristian cudowny mrrrrrrrrrr :) Teraz oglądam AB i go uwielbiam i tak zostanie :) A ostatnio tak cudownie Daniel patrzył na Camilę :)
Tak, Juan Soler też OK :)
Tak, ja też chcę AB u nas :D Nawet nie wiem, czy ta petycja została wysłana, ale mam nadzieję, że jak nie to szybko ktoś ją wyśle ;) Ja jestem na bieżąco i AB jest super!!:)
Heh a ja się pokusiłam i stworzyłam własne pismo do tej tv4:) myślę, że gdyby takie indywidualne prośby napłynęły do stacji w dużej ilości, to efekt mógłby być zgodny z naszymi oczekiwaniami:)_
Ja też to miałam w planach i wciąż mam, ale muszę sesje skończyć :) I też do tv4 napiszę o emisję AB :)
Rogelio oczywiście najprzystojniejszy, nie wiem, ale ma coś słodkiego w urodzie :D
Stary? To obczajcie głównego z Eva Luna ;P
Stary? To obczajcie głównego z Eva Luna ;P
hahaha xD Dobre Zabiłaś Mnie Tym :) I Dodam Iż Masz Absolutne Moje Poparcie W Tej Kwestii :P
Szczerze? To protagonista z Evy Luny jest stary i to juz troche przesada ale Rogelio tez do najmłodszych nie nalezy
Nie ma co nadeszła era starych dziadów ( bez urazy dla fanek Rogelia, bo ja tez nią jestem ;)) i młodszych o ćwierć wieku od nich partnerek, które mogłyby byc ich córkami :D
Jestem nastolatką i podoba mi sie Rogelio mimo,że jest stary ..nie wiem czemu .Pociąga tak jakoś i ten jego charakter ;D prawdziwy facet. Z kobiet najładniejsza jest zdecydowanie Ana Paula a na 2 miejscu Dany.
Inne mi sie nie podobają ,są przeciętne.
Widzę, że nie tylko ja zwróciłam uwagę na przystojnego Hugo. I on mi się najbardziej z wyglądu aktorów podobał. A najładniejsza aktorka to oczywiście Ana Brenda Contreras czyli Ana Paula. :)
Z facetów - Rogelio,
Z kobiet - 1. Cinthia, 2. Ana Paula, 3. Vanessa
Największe nieporozumienia: 1. Gustawo (Ron nie sprostał konfrontacji z Salinasem), 2. Miguel (wkurzający)
1. Dany (blondynka z ostrym makijażem - masakra), jakoś drażniła mnie też Maripaz, choć ta sama aktorka w Ukrytej Miłości mnie zachwyciła
Bruno jest przystojny, ale jednak wolę Rogelia. Gustavo też jest fajny, ale to za ciepła klucha niestety. :)