A więc dzisiejszy wątek ślubu Gustava z Cinthią baaardzo mnie zaskoczył. Co prawda zrobił to dla Pauli ale mimo wszystko te wszystkie sytuacje związków są bez sensu....
Myślę, że Cinthia będzie w ciąży z Gustavem i oczywiście wszystko się skomplikuje (nie czytam dalszych odcinków :P) Ciekawe jak to będzie... gdzie oni zamieszkają. W Hacjendzie? przecież Rogelio na to nie pozwoli. Na pewno wyrzuciłby Cynthię razem z nim ale nie zrobi tego na bank heh
A co do listu to nieźle a Niania to twarda kobieta he :)))
Żal mi Margaritta, jak płacze... a to po części przez Rogelia, który oczywiście nie ma wyrzutów sumienia... W głowie mu tylko rządzenie i poniebieranie innych wrrr....
Ale i tak nic nie przebije zachowania cioteczki :D ;D heh
Trzeba również przyznać, żę Miguel też się stopniowo zmienia i kto by pomyślal, że kiedyś pił i tak głupio się zachowywal :P Ale coż duże wsparcie i pomoc daje mu jego narzeczona :)
Efrain.... jak ten człowiek zaczął mnie nagle denerwowac... a ta akcja ze strzelaniem do Gustava ;/
Macaria też się robi coraz gorsza. Cały czas miałam nadzieję, że zrozumie swój bład. Chociażby po utracie córki ale cóż....
Ana Paula mogłaby stać się dla Rogelia niemiła i udawać, że nie rusza ją to, że sypia z Vanessą itp. Nie zwracać na ną uwagę. Może wtedy Rogelio przestałby robić jej na złość bo wydaje mi się, że tylko i wyłacznie się tak zachowuje. Po prostu chce się odegrać (ale pytanie za co? oboje dużo błedów popełniki nie tylko jedna strona).
Jak dla mnie to Rogelio stał się teraz kawałem chama, i bym wolał, żeby Ana odeszła z Gustavem, ale ana to tez tak chodząca męda się zrobiła i mnie wkurza, a co do Margara to mnie zastanawia, kiedy ten głupi Rogelio się kapnie, że to naprawdę jego syn ?
Przecież już to zrobił. Dostał wczoraj list, a dzisiaj już powiedział, że zrobi badania genetyczne także w czwartowym odcinku będzie jasne.
Zgadzam sie z Tobą. Rogelio zachowuje sie okropnie. Od początku telenoweli jestem za związkiem Any i Gustava
e tam ,Gustavo to taki wymoczek a Rogelio to prawdziwy facet chociaż na razie głupio się zachowuje to mu przejdzie i znowu będzie jak do rany przyłóż :))
Tak ja tez uwazam, ze Rogelio to prawdziwy facet, a Gustavo to tak ciota, ale teraz Rogelio zachowuje się okroponie np z Vanessa ( ktorej nie cierpie)
Ja nie jestem ani za Gustavem ani za Rogeliem. Byłam za Montero cały czas, ale ostatnio szajba mu bije ostro. Jak zmądrzeje to znowu dołączam do klubu Rogeliozy :D
Rogelio zmądrzeje. :) Chociaż pewnie nie w najbliższych odcinkach, bo wnerwił się ślubem Gucia z Cinthią.
A Gucio to takie ciepłe kluchy. Irytujące były sytuacje, gdy Ana ciągle zalewała się łzami na wspomnienie o nim, a on o niej (gdy ona myślała, że on nie żyje, a on ze wyszła za innego).
Może w sumie to nie wina Rogelia czy Gustava, że tacy są, bo tak jak ktoś już wspomniał to Ana jest dziwna...
Może gdyby ona się określila i zachowywala w inny sposob wszystko byloby inne...
Ktoś kiedyś pisał, że aktorka ta grała złe role i trudno widziec ja w takiej roli w tej telce. Ja osobiście oglądam pierwszą telka w której ona gra. Może gdyby dali inną aktorkę aby zagrała Paule też byłoby inaczej... ona nie okazuje tak uczuć itp.
Choć muszę przyznać, że dzisiejsze zachowanie się w stosunku do Rogelia jest dobre... pokazuje ona obojętność i to może coś zmieni w Rogeliu... A tak jak ona pokazuje zazdrość o Vanesse, on jeszcze bardziej podsyca to wszystko....
I tak w kółko się droczą. On robi jej na złość, wyzywa itp i nawet to sie staje nudne i wywoluje zniechecenia do niego. A tak może mu się to ,,znudzi" i zacznie walczyc o Ane :))
A tak poza tematem to Cinthia jest córką niani?
Podobała mi się ta reakcja Any Pauli. Nareszcie pokazała, że potrafi byc w stosunku do zachowań Rogelia obojętna. Widać, że go to zdziwiło :)
Powinna go tak traktować, bo on ją tez źle traktuje. Dlaczego ona nie mogła nawet porozmawiać z Gustavem kiedy tego chciała,a Rogelio może używać sobie z Vanessą do woli? To niesprawiedliwe.
Ona nie mogła sobie jadać kolacyjek z Gustavem, dlaczego więc Rogelio może być z Vanessą parą,a Anie nic nie wolno? Strasznie mnie to irytuje.
Rogelio nie jest męski on jest po prostu ZŁY. Przeciez to typowy czarny charakter nie widzicie tego?
no co ty??? teraz jest zły bo czuje sie oszukany przez AP ale zanim AP uciekła był słodki....
Nie, nie widzimy. Rogelio jest człowiekiem po przejściach i nie można za wiele od niego oczekiwać. On i tak strasznie się zmienił za sprawą Pauli :) i za jej sprawą również z powrotem stał się taki jaki jest. Nie jego wina, że każdy go oszukuje, kłamie. Choć i tak dobrze to wszystko znosi :D Na pewno jest 100 razy lepszy niż ten Gustavo :D
I myśle, że teraz z odcinka na odcinek Rogelio będzie się zminial... i znów stopniowo będzie się roziło uczucie Any i Rogelia...
Zapewne zobaczymy też na pewno dużo rzeczy, które nas zaskoczą...
Też tak myśle.
Wzruszyła mnie historia Marii i Cinthii.
Bardzo ciekawy ten serial.Szkoda ,że Cinthia tak źle traktuje Marie ale z drugiej strony staram sie zrozumiec jej reakcje.Wredna ciotka AP jak zwykle cieszy sie z cudzego cierpienia.Wydaje mi się ,że Cinthia zajdzie w ciąże z Gustavem bo ciągle o tym mówi i spali juz ze sobą 3 razy ;P
Będzie w ciąży,ale to będzie dziecko Efraina. Jednak wszyscy będą mysleć, ze jest Gustava, nawet on sam.
Również wzruszyła mnie historia Marii. Maria to dobra kobieta, szkoda, że nie wie jaka zła i podła jest jej córka... Dobrze, że choć Rogelio nie ma do niej żalu i traktuje ja jak matke. Ale coś w tym jest, że jego ojciec był tak zły i okropny i teraz Rogelio... Co prawda zmienil sie przez wypadek ale kto wie czy nie jest taki po ojcu... mam nadzieje ze nie...
Uważam, że teraz dzieki Margaritowi Ana i Rogelio zbliza się do siebie i znow Rogelio zacznie sie zmieniac... :))
Kurcze Cinthia w ciaży... o nie! ona i matka ;/ a Efrain ojcem? he stanowczo nie ;P w ogole sie nie nadaja :P
Jesli chodzi o Macarie to dobrze ze jej mąz sie dowiedzial, kurcze obwinia go za to ze dopuscila sie zdrady... żal ;/ On taki dobry człowiek nie zasluguje by byc u boku takiej kobiety. Myslalam ze ona sie zmieni zrozumie... ale coz....
Jeśli mogę prosić cocco03 to bez spojlerów ok? :) w tytule nawet jest aby komentarze byly bez spojlerow :))
Nie zwróciłam uwagi na temat ;) na pewno to się nie powtórzy :)
a skoro to odcinki na bieżąco to po co się zastanawiacie czy Cinthia będzie w ciąży?
Nie szkodzi, też zdarza mi się nie czytać tematów, tylko odpisywać na kolejne posty :)
Bo właśnie oglądając odcinki na bieżąco i nie czytając dalszych zastanawiamy się, snujemy pomysły :P Domyślamy się i z zaciekawieniem czekamy na kolejne odcinki w których zobaczymy czy być może mieliśmy przeczucie i co się wydarzy :))
Taa ..dzisiaj sie w końcu doczekałam !
Paula w końcu powiedziała Rogeliowi ,że go kocha i spędzili razem noc ..aww :D już myślałam ,że sie nie doczekam .Uwielbiam gdy Ana jest z Rogeliem :D Fajny był moment jak wychodziła z jego pokoju z rozpiętą koszulą i Gustavo sie tak gapił i domyślił sie co było grane heheh ..albo potem jak mu powiedziała ,że kocha Rogelia itd.
A mi właśnie w tym momencie wyłączyli prąd ;/ he. Musze jak najszybciej nadrobić odcinki :P
Ja dzisiaj w ogóle nie mogłam oglądać ;/ Tak samo miałam problemy z telewizorem!! Ehh... A tyle czekałam na dzisiejsze odcinki ;/
O matko ale duzo sie wydarzyło ;D przez cały tydzień nie miałam możliwości obejrzeć telenoweli to teraz musze sporo nadrobić ;)
Dużo sie wydarzyło w jeden dzień a co dopiero przez cały tydzień .
Sprawa Cinthii i marii , pogodzenie sie Rogelia i AP , olanie Vanessy ..
Dużo musisz nadrobić :p kocham ten serial.
Oj dużo się dzieje w tym serialu i dlatego tak świetnie się go ogląda. wciąga bez reszty ;) Mój mąż już wie,że jak go oglądam to nie wolno mi przeszkadzać hehe ;) a tak na marginesie to sam na niego ostatnio zerka- stwierdził,że tyle ładnych aktorek co w tym serialu to dawno nie widział... ;)))
o jaa to troche musze obejrzec w necie. ale z telenowelami to tak zazwyczaj jest ze jak sie długo nie oglądało to i tak sie ogarnia :D
Nie dopytywałam ale wiem, że Ana na pewno najbardziej ;) on z kolei spytał mnie który aktor mi się podoba- ja, że Rogelio oczywiście hehe.. na to usłyszałam tylko- eee taki stary??... ;)))
:))) mój się ze mnie brechta, że oglądam,a sam zerka :))) i śmiał powiedzieć że Vanessa jest ładniejsza niż AP i był zdziwiony, gdy powiedziałam, że Rogelio jest przystojny :)
nieee, mój nie ubi duzych tyłków...raczej mu sie podoba styl ubierania a' la damessa :D
Dokładnie, tacy są faceci...hehe śmieją się z nas że to oglądamy a sami zerkają kątem oka ;) ostatnio mój nawet wypytywał kto jest kim i dlaczego haha jaki ciekawy. ja też nie rozumiem jak mogą nie widzieć "boskości" Rogelia hehehe
właśnie...jedyny argument zostaje, że jest stary hehe a dla mnie to akurat atut, bo facet wie czego chce ;)
nooo, mój też niby nie zainteresowany a się dopytywał o co chodzi.... faceci... :)
Mój wujaszek kiedy nas odwiedza tez się śmieje z telenowel, a któregoś razu się wydało, że zna imiona bohaterów bodajże z Osaczonej :D