PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625219}

Zakazane uczucie

La que no podía amar
2011 - 2012
7,3 1,4 tys. ocen
7,3 10 1 1355
Zakazane uczucie
powrót do forum serialu Zakazane uczucie

Czy Wy także sądzicie, że ostatnie odcinki LQNPA są jakieś "dziwne"? A dzisiejsze dwa to
już wgl. Gustavo i Ana rzucają się na siebie, potem on robi jej wymówki, za chwilę Margarito
pyta się czy Gustavo wie, iż Ana ma męża ( a przecież G wie od jej ciotki). Wkurzający,
faitłapowaty Miguel, Efrain broniący Cynthii- tu już Rogelio powinien się zorientować o co
chodzi, a na koniec "obrońca" płaczący z bezsilności..... No i Rogelio niby taki twardy, a
jednak nie może sobie poradzić z miłością- wszystkich leje by za chwilę płakać do
poduszki.... Jednak z tego co wiem to tak będzie jeszcze tylko przez parę odcinków .... oby ;)

immortelle1

Też odniosłam takie wrażenie. Wszystko jakieś takie zamieszane, niepoukładane w logiczną całość, niespójne. Ja czekam tylko na rozszerzenie wątku Any i Rogelia, na ich zakochanie się w sobie, bo osoba Gustava prawdopodobnie jeszcze zacznie mnie niemiłosiernie drażnić, jakoś trzeba złagodzić te nerwy. ;) Jeśli mówisz, że w następnych odcinkach ma się nieco poukładać, to dobrze, czekam z niecierpliwością.

Southia

Taaa. Rozgardiasz Totalny Jak W Garze Z Przypaloną Zupą Dymi Wali A Co Najgorsze Nie Idzie Tego Przełknąć xD haha (Choć Rogeliasa To Ja Będę Pragnąć W Każdej Postaci I Na Wieki Wieków xD :D;))

ocenił(a) serial na 8
immortelle1

Niby tak, ale AP nie wie, że G wie...
A jeśli chodzi o Efraina, to jakby nie było Cynthia jest jego panią i on ma obowiązek jej bronić, nawet przed jej bratem... Poza tym to ma sens, bo R nigdy by sobie nie wybaczył, gdyby faktycznie tak zdzielił C.
A jeśli chodzi o R... Właśnie to jest w nim piękne... niby taki tawardy, ale miłość potrafi rozłożyć na łapatki nawet największych macho... Jak widzę jak on płacze, to mam ochotę przytulić telewizor xDD
No i niby się poukłada, ale nie na długo... przynajmniej nie jest nudno :)

immortelle1

Całe zamieszanie przez ucieczkę Any, ale mnie się to podoba.

cocco03

A to ona uciekła czy poprostu pojechała konno na przejażdżkę z Margaritem i się zgubili?

immortelle1

Uciekli oboje bo Ana Paula nie chciała zostawiać Margarita.

immortelle1

Niby pojechali na przejażdżkę, ale mnie się wydaje, ze Ana była równie chętna do ucieczki jak Margarito tylko tak dla zasady się przed nim ociągała.Zapuścili się w nieznane rejony co było im na rękę. Z resztą Ana wiedziała co ją czeka jeśli opuści hacjendę i zawrócenie tam było tym dla niej cięższe.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Pewnie była chętna, ale raczej tego nie planowała, po prostu skorzystała z okazji

ocenił(a) serial na 7
cocco03

A mnie się spodobała scena kiedy Ana i Gustavo na siebie wpadli. Było tak pięknie i romantycznie dopóki on nie zrobił jej wyrzutu o "innego". Kuźwa, a już myślałam, że coś z tego będzie...

petit_fleur

Dziwi mnie reakcja Margarita, Ana mu tak bezpośrednio powiedziała, że to Rogelio zabił Gustava. Nie powinna tego robić. A mały po pojawieniu się Gustava nie okazał zdziwienia, tylko stwierdził, że jednak G. żyje.
I tak uwielbiam Margarita, kochany jest. ;)

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Aj taka mała wpadka się zdarzyła,ale scena spotkania była taka, że ach! No i w końcu dało się usłyszeć piosenkę Any i Gustava Solamente:)mmmmm

petit_fleur

Fajne było jak Ana powiedziała temu facetowi, że Margarito to jej syn, a on " nie widac podobieństwa?" :D

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Margarito to naprawdę najfajniejsza dziecięca rola jaką widziałam w produkcjach latino:) Widać, że dzieciak ma żyłkę aktorską. naprawdę potrafi grać lepiej niż niejeden dorosły aktor. Ta scena była the best;p

petit_fleur

Tak to o wiele lepszy aktor niz ten co grał Andresita

ocenił(a) serial na 7
Blab

Ten Andresito to kukła, nie mająca pojęcia o graniu. A Margaro jest najlepszy:)

petit_fleur

Taki naturalny dzieciak ;D

ocenił(a) serial na 7
Blab

I ja tę naturalność uwielbiam. A jaką dziś zrobił minę, kiedy zobaczył Rogelia to szok!

ocenił(a) serial na 8
petit_fleur

Nie porzucaj nadziei ")

ocenił(a) serial na 7
Eskulapa

No niestety natknęłam się tutaj na spoiler i wiem co się stanie, na szczęście nie wiem kiedy:)

ocenił(a) serial na 8
petit_fleur

No tak... na tym forum jest sporo spoilerów, a nie wszystkie są 'oznakowane' :)

ocenił(a) serial na 7
Eskulapa

Moim skromnym zdanie osoby, które nie lubą niespodzianek powinny sobie założyć oddzielny temat na spoilery.Ja uwielbiam nie wiedzieć co się wydarzy, szczególnie jeśli chodzi o Rogelia:)

ocenił(a) serial na 8
petit_fleur

Zdaje się, że jest już gdzieś taki temat, ale ciężko kompletnie wyeliminować spoilery z pozostałych :)

ocenił(a) serial na 7
Eskulapa

Możemy tylko starać się unikać ich instynktownie;P

petit_fleur

Tak , w ogóle super była scena we wczorajszym odcinku kiedy on jej sie tak pięknie oświadczył^^. Według mnie Gustavo i Ana powinni być razem, oni tak do siebie pasują. Cala fabuła praktycznie opiera sie na intrydze przeciwko nim. A tak ona skończy z tym kretynem na wózku (bez obrazy dla osób które lubią Rogelia ale ta postać niesamowicie działa mi na nerwy). Cudowna jest tez piosenka Solamente tu. Jak widzę Rogelia z Aną to mnie po prostu szarpie. Ale to moje własne odczucia ;)

ocenił(a) serial na 7
Blab

W końcu coś między nimi ruszyło. Uwielbiam Rogelia, ale na jego "związek" z Paulą mam alergię...

petit_fleur

Rosaura mnie rozbraja, jak się rzuciła na łóżko w hotelu :D
albo ta mina kiedy zobaczyła pierścionek z trawy ;)

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Nie znoszę tej baby. A jakie robi miny osz, mogliby ją wysłać gdzieś daleko w podróż:0
Pierścionek z trawy był mega:)

petit_fleur

Ja tez. Rogelio wydaje mi sie złą osobą i nic na to poradzić nie mogę ;) Ten pierścionek był cudowny i to jacy oni wtedy byli szczęśliwi. To jest taka naturalna pierwsza miłość a miłość Any i Rogelia wydaje mi sie sztuczna.

ocenił(a) serial na 7
Blab

Lubię Rogelia za wygląd zewnętrzny, słodkie miny, nawet za osobowość. Jednak dla Any Pauli powinien być Gustavo, a Rogeliowi mogli znaleźć inną kobietę (byle nie tę wstrętną Vanessę).

petit_fleur

Tak Rogelio powinien byc z kims innym chociaz ja jako chyba jedyna osoba na tym forum uwazam ze on wcale nie jest przystojny

ocenił(a) serial na 7
Blab

Amiga, to kwestia gustu;)

petit_fleur

Wiem wiem ;) Ale jakos nie moge go znieść :D Gustavo i Ana tak do siebie pasują ;)

ocenił(a) serial na 7
Blab

Mnie też dzisiaj wkurzył jak szarpał AP, a potem kazał się jej wynosić z pokoju. Wstrętne to było...

petit_fleur

Wieem , to było chamskie.

ocenił(a) serial na 7
Blab

Nawet jeśli był na nią wściekły to mógł jej to powiedzieć, a nie jak zwierzę od razu do rękoczynów... Aż strach myśleć co będzie dalej...

ocenił(a) serial na 8
Blab

Mnie wykręca w drugą stronę, jak idzę G i AP razem... oni są tacy... cukierkowi, że wręcz sztuczni, ale jak powiedziała moja przdmówczyni... to kwestia gustu :)

ocenił(a) serial na 7
Eskulapa

Ja lubię Gustava, więc oddałabym go AP. Rogelia uwielbiam i dlatego wzięłabym go dla siebie:)

Blab

Dokładnie,miny Rosaury są powalające i już nie wie jak knuć by nie wyszło, że jest zła i chciwa.
Co do par - każda ma w tej telce jakąś piosenkę- jednak ja zdecydowanie wole A&R i "Corazon" ;p

immortelle1

Dziwi mnie tylko dlaczego jak Rogelio tłucze Efraina czy Bruna to oni upadają i nie moga się podnieść. Przeciez to silne chłopy, a nie mają krzepy, zeby zwiać?

cocco03

Hmm. Najwyraźniej Rochi W Amoku Ich Tak Silnie Tłucze xD Albo Po Prostu Nie Chcą Mu Oddać Ze Względu Na Wózek :(

ocenił(a) serial na 8
Oficerka

Albo myślą, że jak się postawią, to będzie jeszcze gorzej...

ocenił(a) serial na 5
immortelle1

Jak pierwszy raz przeczytałam o tej telenoweli to stwierdziła. że nie będę oglądać ponieważ wolałabym by Ana była z Rogeliem a nie z tym Gustavo (nie cierpialam go już w Kiedy...). Ale przeczytałam tu, że jednak tak będzie więc oglądam. Ale wkurzają mnie już pewne sytuacje. Najbardziej to, że ta dziwka przespała się z tamtym, a po paru dniach stwierdza, że muszą się rozstać. A jeszcze wątek Efraina z tą służącą (nie pamiętam imienia) tak sobie oglądając myślałam, że fajny by był wątek, w którym zrozumiałby swój błąd, zakochał się w niej i za nią latał, a na końcu byliby razem. Ale wiem, że tak nie będzie.

Selena_Evrillo

Spojler. No Consuelo (ta służąca) będzie z Hugonem. Mnie wkurza ta siostra Gustava, wszystko wie najlepiej i wszystkimi dryguje. Cynthia mnie jakoś irytuje. Z jednej strony chce się wynieść, ale z drugiej odnoszę wrażenie iż wie, że sobie nie poradzi i chce zostać, a najlepiej by było jakby wszystko szło po jej myśli. I ta Ana po tej "przemianie" jak spotkała się z Gustavem też mnie drażni- "tak prosze pana" a za chwilę na "ty" jest z Rogeliem....

immortelle1

Trochę szkoda, że z Consuelo...tak fajnie sobie rozmawiali z Dany.

cocco03

A nie miałaś wrażenia, że we wczorajszym odcinku Hugo podrywał Dany? Bo ja tak ;)

immortelle1

Podrywał i to tak słodko, nieporadnie. Podobało mi się, że Dany kazała mu mówić do siebie po imieniu :)

cocco03

On z Consuelo zacznie kręcić też pod koniec.

immortelle1

MNie tez wkurza siostra Gustava. Nie moge znieść tego jak ona próbuje ich ciągle rozdzielić

Blab

Mercedes to jak na razie namolna krowa. Nie lubię jej baaardzo.

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Ani ja... niby taka spokojna, a wszystko musi mieć pod kontrolą...