PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625219}

Zakazane uczucie

La que no podía amar
2011 - 2012
7,3 1,4 tys. ocen
7,3 10 1 1355
Zakazane uczucie
powrót do forum serialu Zakazane uczucie

Czy Wy także sądzicie, że ostatnie odcinki LQNPA są jakieś "dziwne"? A dzisiejsze dwa to
już wgl. Gustavo i Ana rzucają się na siebie, potem on robi jej wymówki, za chwilę Margarito
pyta się czy Gustavo wie, iż Ana ma męża ( a przecież G wie od jej ciotki). Wkurzający,
faitłapowaty Miguel, Efrain broniący Cynthii- tu już Rogelio powinien się zorientować o co
chodzi, a na koniec "obrońca" płaczący z bezsilności..... No i Rogelio niby taki twardy, a
jednak nie może sobie poradzić z miłością- wszystkich leje by za chwilę płakać do
poduszki.... Jednak z tego co wiem to tak będzie jeszcze tylko przez parę odcinków .... oby ;)

Eskulapa

Dokładnie. jej życie sie nie poukładało to nie znaczy ze Gustavo tez nie moze

Blab

Traktuje go jak natrętna mamusia, a przeciez on ma matkę więc o co chodzi ? :D

Selena_Evrillo

Ana się z nim przespała, a na wieść o tym, ze jej matka była w ciąży z innym powiedziała "przecież była mężatką". No cóż Ana jest cnotką jeśli chodzi o innych. Sama jest mężatką, niby tylko na papierze, ale według mnie nie powinna tak postępować.

cocco03

Ja jestem tak neutralnie nastawiona do tego co Ana zrobiła. Wiem ze nie powinna bo ma męża ale ja jestem za związkiem Any i Gustava ;)