PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625219}

Zakazane uczucie

La que no podía amar
2011 - 2012
7,3 1,4 tys. ocen
7,3 10 1 1355
Zakazane uczucie
powrót do forum serialu Zakazane uczucie

Serial na 10 ;)

ocenił(a) serial na 9

Ten serial jest naprawdę świetny...widziałam już naprawdę wiele, ale ten jest chyba jeden z najlepszych...super aktorzy (główna bohaterka i J.Salinas- rewelacyjny! ),niesztampowa i zaskakująca historia (mam już dość naiwnych i przesłodzonych opowiastek z Maite Peroni), ciekawe zwroty akcji, świetna muzyka (np. Corre -Jesse& Joy)..itd...Po beznadziejnym ,mdłym i przewidywalnym Triumfie miłości to naprawdę miła odmiana! pozdrawiam wszystkich oglądających :)

kaprysiu

mogliby się w ogóle nie spotkać już ;) Will był zajebisty tylko w "Nie igraj z aniołem" :) później to już była przesada a Triumf miłości to już kompletna porażka! :

kaprysiu

Mogę Mieć Prośbę Do Nie Których Jeśli Chcecie Się Dowiedzieć Czegoś Wcześniej Na Temat Serialu To Piszcie W Spoilerach lub dodajcie Taki Temat Bo np. Ja Wolę Nie Wiedzieć Co Będzie Za Wczasu Najlepszy zaskok z góry Dzięks ;)

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Nie cieszmy się przedwcześnie, bo Levy kręci nową telę w roli protagonisty. Myślę, że tv4 pokusi się o jej zakup, gdyż Will ma zdecydowanie więcej fanów niż antyfanów. Wg mojej opinii świetnie zagrał w Sortilegio - pokazał, że umie zagrać prawdziwego mężczyznę z charakterem, który w dodatku mocno kocha kobietę zesłaną przez "los".

petit_fleur

Ja Pierniczę Dojdzie Do Tego Ze Polonia Popadnie W Totalną Willofremię haha xD ;)

ocenił(a) serial na 7
Oficerka

Może nie będzie tak źle, bo w końcu tv4 emituje zawsze po 2 telenowele, więc pozostaje wybór i wcale nie trzeba oglądać Williama;)

petit_fleur

Nie No Spoko Lubię Z Nim Telki Tylko Na Dzień Dzisiejszy Trochę Mi Go Za Dużo ;)

ocenił(a) serial na 7
Oficerka

Chyba w tym roku nie ma co liczyć na emisję tej produkcji. Najpierw pewnie będzie na Canale Estrellas, dopiero potem u nas. Więc możesz spać spokojnie, przynajmniej na razie:)

petit_fleur

Ja w Sortilegio uwielbiałam bójki :D

ocenił(a) serial na 7
cocco03

O i ja także, szczególnie te między Brunem i Alexem:) Odchodząc od tematu - nie sądzisz, że Zepeda jest przystojniejszy niż Levy?

petit_fleur

Nie wiem sama. Chyba tak, ale na pewno ma bardziej złowrogi wyraz twarzy ;)

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Czy ja wiem?... Może i tak, ale wydaje mi się, że lepiej gra od Williama. Nie jest taki super słodki. :P

petit_fleur

Tak gra na pewno lepiej, z tym sie zgadzam.

ocenił(a) serial na 7
cocco03

No i nawet lepiej wypadł jako villan w Sortilegio niż np. Max w Acorraladzie, która była total porażką...

petit_fleur

Tam Levy grał strasznie i te jego loczki blondaski wytlenione ;)

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Pamiętam ,jak na pogrzebie Pauli powiedział do matki, że wie jaki ma płytki charakter i coś tam jeszcze. No ale powiedział o sobie najprawdziwszą prawdę. Szkoda go, bo taki facet mógłby grać naprawdę dobre role, a marnuje się kreując postacie "zaryczanych blondasów":)

petit_fleur

No niestety ciekawe co nowego z nim powstanie.

ocenił(a) serial na 7
cocco03

William Levy protagonistą meksykańskiej „La Tormenta”:)

petit_fleur

Teraz bedzie kowbojem oł jea :D

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Przeczytaj sobie komenty pod tym artykułem:)

petit_fleur

Widać, ze ma gorących zwolenników "cieszymy się z całą rodziną" ??? matko!

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Też się z tego uśmiałam,no po prostu szok, co to ludzie nie wymyślą:)

petit_fleur

"ooo jaka szkoda, ze nie zagra z Maite :D ooo jak cudnie byłoby gdyby zagrał z Anahi" ;)

ocenił(a) serial na 7
cocco03

A może tak trójkąt Anahi-Will-Maite:)??

petit_fleur

To by było cos, jakie emocje. Niech Maite zagra złą :D a Anahi dobra wróżke zębuszkę.;)

Pauli1521

Tak Rogelio zostanie na wózku.

Pauli1521

Paula pokocha Rogelia ( spędzą pierwszą noc ze sobą chyba w 107 -108 odcinku), wezmą ślub kościelny (uda się dopiero za drugim razem - pierwszy ślub - Paula byla juz w sukni ślubnej- odwołają po tym jak Paula dowie się że Rogelio byl odpowiedzialny za uwięzienie Miguela), adoptyją Margara (który okaże się biologicznym dzieckiem Rogelia, którego matka zostawiła na hacjendzie w dniu zaręczyn Rogelia z Venessą, ratując malutkiego Margara Rogelio spadł z konia i został stratowany przez stado bydła w wyniku czego został sparaliżowany), Paula będzie w ciąży z Gustawo (spotka go ponownie kiedy ucieknie z hacjendy z Margarem przekonana że to Rogelio jest odpowiedzialny za śmierć Gustawa- Bruno podrzuci Rogeliowi zabrany podczas pobicia Bruna - "łańcuszek" i pod pretekstem szukania ważnych dokumentów- Rogelio wyjechał - poprosi Paulę o ich poszukanie - tym samym Paula znajdzie rzeczy Gustawa i oskarży Rogelia o zamordowanie Bruna. Paula straci dziecko po tym jak Venessa podrzuci jej z Efraimem żmiję, Gustawo ożeni się z Venessą (pomoże jej kiedy zostanie napadnięta przez tego samego czlowieka ktory pobił Gustawa na zlecenie Bruna). Telenowela bedzie obfitowała z zwroty sytuacji i liczne rozstania Pauli i Rogelia ale w ostatnim odcinku po dramatycznych wydarzeniach związanych z zabójstwem Gustawa - zastrzeli go Bruno i podpalieniu pokój w którym zamknie swoją wspólnicznkę Cynthie (która jak się okaże bedzie córką Marii - którą ojciec Rogelia zgwałcił). Paula będzie musiała walczyć o miłość Rogelia ze swoją przyrodnią siostrą Venessą. Rogelio podda się operacji po której bedzie miał odzyskać sprawność w nogach - nie odzyska władzy w nogach mimo że operacja się uda - Bruno wstrzyknie mu w kroplówkę lek który wywoła poważne komplikacje alergiczne i zniweczy efekt operacji.

corecorazon

No to juz wszystko wiemy. Jednak nie wiem czy niektórzy będą szczęśliwi z tego powodu.

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Znalazłam w tym wypracowaniu kilka niezgodnych informacji. Ale to dobrze, bo nie wszyscy będą wszystko wiedzieć, tylko cierpliwie czekać na rozwój wydarzeń i oglądać:)

petit_fleur

Najlepiej jest tak zrobić. Ja jak przeczytam streszczenie to i tak mam niedosyt, ze nie widziałam.

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Kiedyś czytałam streszczenia oglądanych seriali, ale teraz już się oduczyłam. Wolę mieć niespodziankę, niż wiedzieć wszystko do przodu:)

petit_fleur

Ja czytam z ŚS, ale to tylko tydzień czy dwa jest opisane i bardzo okrojone. Praktycznie nic się nie mozna dowiedzieć, więc i tak mam niespodziankę :)

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Mnie się zdarzyło przeczytać w ostatnim TT i już wiem, że więcej nie będę. Lubię być zaskakiwana, a LQNPA ostatnio właśnie takie jest.

petit_fleur

Ruszyło z kopyta od wyjazdu na hacjendę ;)

ocenił(a) serial na 7
cocco03

To fakt, ale są osoby, które mnie naprawdę mega drażnią i aż czasem odchodzi chęć oglądania...

petit_fleur

Tak jedna z nich jest Rosaura. Choc bez niej byłoby nudno. Odstawia niezłe komedie i podoba sie jej Efrain :D hahaha
Na jednym forum ja broniłam, ale zmieniłam zdanie jak przeczytałam co zrobi - straszna baba.

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Jeju, a ja oprócz Rosaury nie znoszę Efraina, Bruna, Cynthii, matki Vanessy, Mercedes i jeszcze by się paru znalazło. I chyba przestanę bronić Gustava, robi się żałosny.

petit_fleur

Tak i widać, ze podoba się Carmen.
Efrain jest taki obleśny, ze aż strach ;) najgorsze jest jak się szczerzy blee

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Ciekawe czy będą razem, czy G. będzie tylko wzdychał do AP?
Masakra, normalnie prawdziwy wiejski playboy. Połączenie jego i Cynthii - wulgarnej paniusi z prowincji jest mega trafne!

petit_fleur

Carmen troche mi przypomina Jacqueline Bracamontes.

Tak on ją tak podnieca, że aż to jest zabawne.

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Jeszcze się nie przyjrzałam, ale z całą pewnością to uczynię:) Jacky jest w końcu bardzo ładna.

Może kiedyś między innymi scenami zobaczymy ich w "akcji" w prawdziwie wiejskich klimatach, gdzieś na sianie, owładniętych pożądaniem:D

petit_fleur

Haha jak na razie to Cynthia podglądała Consuelo i Efraina na sianie. Co prawda nie przeszli całkiem do rzeczy, ale widać, ze ja skręcało z zazdrości.
Za to David był chętny na fiku miku w stajni :D

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Hi hi, może gdyby nie tak wczesna godzina emisji, to coś mogłoby zajść na wizji między panną C. i którymś z napalonych lovelasów;)

petit_fleur

hahaha ;) Cithia juz sie nie mogła że doczekać, żeby David wyjechał. Udała wyrozumiała dla jego pracy :D

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Ona mi bardzo działa na nerwy. Mogliby ją jakoś unieszkodliwić w telce, bo nie zniosę scen z nią. Wiecznie się o coś rzuca i czepia wszystkich o wszystko...

petit_fleur

Cały serial będzie zatruwac do końca niestety.

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Rozumiem, że podzielasz moją niechęć. Podobno Suzy jest świetną aktorką, ale w tej roli jest po prostu straszna.

petit_fleur

To pierwsza telenowela z nia która oglądam.

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Moja też, ale wg opinii innych jest świetna. Ja na razie tego nie widzę.

petit_fleur

Ja też, jej gra jest przeciętna, a czasami wręcz słaba. Chociaz co ja się znam...;)