PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625219}

Zakazane uczucie

La que no podía amar
2011 - 2012
7,3 1,4 tys. ocen
7,3 10 1 1355
Zakazane uczucie
powrót do forum serialu Zakazane uczucie

Serial na 10 ;)

ocenił(a) serial na 9

Ten serial jest naprawdę świetny...widziałam już naprawdę wiele, ale ten jest chyba jeden z najlepszych...super aktorzy (główna bohaterka i J.Salinas- rewelacyjny! ),niesztampowa i zaskakująca historia (mam już dość naiwnych i przesłodzonych opowiastek z Maite Peroni), ciekawe zwroty akcji, świetna muzyka (np. Corre -Jesse& Joy)..itd...Po beznadziejnym ,mdłym i przewidywalnym Triumfie miłości to naprawdę miła odmiana! pozdrawiam wszystkich oglądających :)

ocenił(a) serial na 7
cocco03

Możemy mieć własne zdanie. To, że wg innych gra dobrze, nie znaczy, że nam musi się podobać. Mnie na razie nie porwała..

petit_fleur

Jedyne niezgodne informacje w tym wypracowaniu to to że zamiast Venessy powinno być Cyntia - zoną Gustawa i to Cyntia a nie Venessa podrzuci żmiję Anie Pauli - zyczę milego oglądania
Merida- Meksyk

corecorazon

Sądziłam że pierwszą noc spędzą ze sobą w 38 czy 39 odcinku gdyż w streszczeniu czytałam że Ana paula obudzi się w łóżku Rogelia:))

loczek0660

Nom. Mi Się Tak Tez Kurde Zdaje :P A Co Do "La Tormenta" - To W Starszej Wersji Tam Christian M. Jak Dobrze Pamietam Kowboja o Przezwisku "Santos" :)

Oficerka

Grał zjadłam :P Sorry

loczek0660

Ja tez gdzies czytałam. Nawet pisało, że będą podekscytowani ;)

cocco03

A Nie Czekajcie Urywki Gdzieś Widziałam I To Będzie Tak Że Ana Będzie Się Chciała Do Rochiego Przytulić Połozy Mu Na Klacie I Zaśnie :D ( Zazdroszczę Jej Kurdę :P)

Oficerka

To rzeczywiście będą mieli czym się ekscytować...:/

loczek0660

Wiecie co nawet jeśli doszło by do seksu to przecież Bruno kiedyś mówił mu że nie jest 100% facetem w łóżku i "nie będzie umiał zaspokoić w pełni kobietę"...

loczek0660

Nom. A My Uschniemy Na Wiór Za Czym Się Zbliżą Na Maxa :D :P ( A Bynajmniej Moja Skromna Osoba :/ )

Oficerka

Oj Dzieci Tylko Nie Może Mieć. Ale To I Owo Może :D

Oficerka

Skoro dzieci nie może mieć to jednak musi mieć problem ze sprawami seksu... Wiem wiem zaraz powiecie mi że zdrowi faceci też nie mogą mieć dzieci ale wiem że inwalidzi też mogą mieć dzieci a skoro Bruno wie o jego kłopotach natury intymnej to musi coś być na rzeczy...

loczek0660

Hmmm. Nie Gdybajmy Oglądajmy I Się Przekonamy Jak To z Tą Intymnością Rochiego Jest :)

ocenił(a) serial na 8
Oficerka

Tak krótko mnie nie bylo a tu tyle komentarzy i czytania ;p
Widze ze forum sie niezle rozkreca :)
Ja niestety jestem dwa dni z odcinkami do tyłu czyli w sumie 4 :( musze to szybko nadrobic ale jak narazie mam tak slaby net ze ciezko to widze eh :(

madzia124

Poza Tym Skąd Bruno Może Wiedzieć Jak To Jest Z Nim Tak Naprawdę Pod Łóżkiem Siedział Czy Jak :P

Oficerka

Chyba tak skoro wie:)) No ja oglądam każdy odcinek:)) i nie sądze żeby inwalidzi wogóle nie mieli życia intymnego

loczek0660

Mnie Się W To Wierzyć Za Bardzo Nie Chcę Ale Pożyjemy Zobaczymy Jaka Bedzie Chwila Prawdy ;)

Oficerka

Inwalidzi mogą uprawiać seks, to dlaczego Rogelio nie może? Ani dzieci ani seksu to troche słabo...Biedny, taki przystojny i nie może.

Oficerka

Właśnie podobno może mieć dzieci. Jeżeli nie pokręciłam, to AP będzie w ciąży z Rogelio jakoś tak w ostatnich odcinkach.

loczek0660

Ana Paula zostanie z Rogeliem w jego pokoju po romantycznej kolacji którą on dla niej przygotował – opowiadając jej o różnych ciekawych miejscach na świecie planując miesiąc miodowy Ana Paula prosi Rogelia aby ten ją przytulił i wtedy Ana Paula kładzie się obok niego i zasypia słuchając jego słów , obudzi się rano w objęciach wzruszonego Rogelia ( w tym odcinku też Bruno podrzuci do gabinetu Rogelia portfel z dokumentami Gustawa i jego wisiorek z muszlą odnajdzie to oczywiście Ana Paula i oskarży Rogelia o to że zamordował Gustawa)zaś w odcinku 107-108 spędzą ze sobą pierwszy raz noc jako mąż i żona, oczmy Rogelio nie omieszka poinformować zazdrosnego Bruna że Ana Paula jest juz nie tylko jego żoną ale i jego kobietą - " Ana Paula es mi esposa y mi mujer".

corecorazon

Mnie to i tak jara że się przytuli do niego :P nie mogę się doczekać już :) a wiecie może czy na dailymotion te odcinki zostają na zawsze? bo mi sie kurde wyjazd trafia i 3 miesiące mnie nie będzie i nię będe miała możliwości oglądania :(

Pauli1521

nie chciałabym stracić ani jednego odcinka! :(

Pauli1521

Jak na razie ten chłopak dodaje odcinki, ale czy nie przestanie nie wiem. Na pewno póki ma swój kanał stare odcinki zostają na nim cały czas.

cocco03

Hmmm. Może Zostaną A Przynajmniej Fajnie By Było Gdyby Tak :P ;)

Oficerka

bardzo bym chciała :)

Pauli1521

chyba będę musiała do niego zagadać :D
=

Pauli1521

Spróbuj Nic Nie Tracisz Chociaż Gdzieś Czytałam Jak Pisał Że Postara Się W Miarę Możliwości Wrzucać Regularnie :)

Oficerka

On i tak wrzuca wspaniale odcinki. Przeważnie sa juz tego samego dnia. Dziewczyna co dodaje Evę Lunę juz sie tak nie stara. Odcinki są nawet po tygodniu, a czasami dłużej. Pewnie ma inne zajęcia, ale ja bym sobie odpuściła na jej miejscu. Skoro nie może tego pogodzić.

cocco03

No Dokładnie. :)