Meksykanie obejrzeli finał Lo que no podia amar i nie mogę uwierzyć że w to co się stało w tej telenoweli aż mnie wkurzyło to dlaczego Ana Paula nie mogła być z gustavem zakończenie bardzo głupie jeśli ona będzie z Rogeliem!!!
Vanessa okazała się kuzynką Any Pauli.
- Rosaura przyznała się Anie Pauli, że zabiła jej matkę.
- Cinthia wróciła na hacjendę, gdzie wybuchł pożar. Poparzona trafiła do zakłady psychiatrycznego pełnego luster i nie mogła patrzeć na swój wygląd
- Bruno zabił Gustava i trafił do więzienia, gdzie więźniowie nie dawli mu żyć
- Rosaura trafiła do więzienia. Uzyskała wybaczenie siostrzenicy.
- Ana Paula i Rogelio (który nie odzyskał władzy w nogach) pobrali się.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wcale nie widać tej dobroci Vanessy. Po kryjomu spotyka się z Brunem i Cynthią. D tego, chce, "ubić" interes z Brunem za plecami Rogelia... Nie wspominając, iż porzuciła Rogelia, gdy dowiedziała się, że będzie sparaliżowany...
Dokładnie. Osoby, które nie wiedzą co będzie dalej mają prawo uważać Vanessę za złą osobę. Na razie nie objawia ona swej dobroci.
A ja jestem wniebowzięta ze Rogelio bedzie z Ana Paula :D Uwielbiam Jorge Salinas-a :D:D:D
Ja jestem na nie... może dlatego, że JOSE RON to doskonały i strasznie przystojny aktor, co udowodnił , w Kiedy się zakocham jako Matias...te oczy i uśmiech! Patrząc na to to chyba A.Paula ma podobny charakter do Rogellia, dlatego taki koniec...jakoś bardziej ona przekonuje mnie jako antagonistkę niż protagonistkę...
Chyba jestem jedyna , która chciałaby aby Gustavo był z główną bohaterką...
zakochali się od 1 wejrzenia,ta scena z rzęką była piękna...i ta wrażliwość...
przeklęta ciotka x
Nadia2, nie jesteś jedyna :) Ja nie należę do teamu Gustavo&AP, ale wiem, że jeszcze inni tez m kibicowali. Cóż, sama pewnie wiesz, skoro oglądałaś w oryginale, że to Jose Ron był protem, ale później dokonali zmian... jest jak jest ;)
dokładnie;) ja widziałam DZIŚ TĄ SCENĘ PODONOWNIE GDY ANA I GUSTAVO WYPUSZCZAJĄ GOŁEBIĘ, BO NIKT KTO KOCHA NIE CHCE BYĆ TRZYMANY W KLATCE (nawiązanie tu trochę do Rogellia-zamknięcie,chce mieć ANĘ tylko dla siebie, podczas ,gdy A.P. i GUSTAVA są tacy szczęśliwi razem, aż promienieje od nich radość.... szkoda finały...:(((
Ja też widziałam tę scenkę... Zgadzam się z tym, co powiedział Gustavo, ale wydało mi się to dziwne, że Ana Paula tak szybko je wypuściła. Jeżeli tyle lat trzymała je w klatce to te gołębie mogą nie poradzić sobie na wolności... Powinna je co jakich czas wypuszczać, i gdy zauważy, że dają sobie radę to je wypuścić na wolność.... Ładne scenki były Any Pauli z Gustavo...
przepiękne były :) z gołębiami pocztowymi jest troszkę inaczej (mój dziadek je miał) i to bezcenne ,gdy widzimy jak potrafią odzyskać wolność, widziałam je -były blisko nas ale krzywdy sobie nie zrobiły(lecz jeśli chodzi o inne ptaki to masz rację, trzeba po woli lub w ogóle, klatka to jak więzienie:(
też loczek0660 nie widziałam 30 minut, byłam na siebie zła,bo nie zobaczyłam,jak Gustavo widzi Anę :((
oczywiście ciotunia daje popis udawanych, krokodylich łez...
Dziwi mnie - czy taka twardo stąpająca po ziemi ANA PAULA ( CZEMU CIĄGLE MÓWIĄ TYLKO PAULA? XD )
nie dostrzega kłamstwa ciotki, to samo Rogellio, żal było mi i będzie zawsze GUSTAVA ;(
I PONOWNIE GIL-FUJ
Gustavo mówił Ana, a Rogelio Paula :D:D:D:D
Ja też się zastanawiam jak Ana Paula nie widzi wredoty własnej ciotki. Ja tej ciotki nie znoszę...
DOKŁADNIE - WE WSZYSTKIM :) I ANA, I PAULA I WREDNA CIOTKA,PRZECIEŻ NA KILOMETR WIDAĆ KTO JEST WREDNY, KŁAMLIWY, UDAJĄCY, CHCIWY I ZDOLNY DO NAJGORSZEGO...
(PRZEPRASZAM ZA CAPS)
Wiesz te sceny kiedy są razem maja urok. Tez na początku chciałam, żeby byli razem i jest on drugim kandydatem do ręki Any Pauli.
Z tym, że Rogelio jest idealnym rozwiązaniem trochę przesadziłam muszę przyznać. Jak na razie nie zasługuje na nią przez swoje zachowanie.
Rogelio jest najwyraźniejszą postacią w tym serialu na dodatek ma bardzo ciekawy charakter i jest przystojny, dlatego bardzo się cieszę, że będzie razem z Aną Paulą :). Gustavo jest przeciętny i prócz ładnym uśmiechem niczym innym się nie wyróżnia.
NIE zgodzę się, że GUSTAVO jest przeciętny! Gustavo jest wrażliwy, szlachetny ale i dumny, nie sprzeda się za pieniądze -nie wyrazisty ? porównóję tu Cesara Evorę w "Mariana de la noche" - on również był wyrazisty,lecz tam świetnie wszystko wykonali....tutaj ROGELLIO jest niestabilny i odpychający, chociaż lubię jego potyczki z Aną ....I Gdyby chcieli, Gustavo (bo tak miało być zanim inni nie wybrali) był TYM UKOCHANYM A.P... nie widzicie jego charyzmy?o to jak walczy o dobro...jest zarazem skromny jak i pewien siebie, zawzięty, a do tego dobry i czuły...po prostu mało kto zna Jose ,większość zna Jorge i dodając protagonistka ANA...zazwyczaj gra ciemny charakter,możliwe , że temu tak wybrano...
Niestety Jose Ron nie sprawdził się w roli protagonisty, dlatego postanowili go zmienić... Tak, Gustavo jest szlachetny, ma zasady moralne, jest dobry, dba o Anę Paulę, ale dla mnie ta miłość Any Paulii i Gustava jest taka szybka... Widzieli się parę razy i zakochali... Ana Paula o wiele lepiej wypadała z Rogeliem niż z Gustawem i reżyser postanowił dokonać zmian...
Ja po prostu wolę charaktery typu Rogelia. Nie jest zły, tylko porywczy i od razu widać, że to prawdziwy mężczyzna. A Gustavo... Cóż, jest przeciętny i mdły. Nudzą mnie już ci dobrzy i szlachetni bohaterzy. Jeszcze przed tym jak nie przeczytałam tego postu, to myślałam, że jak to bywa w telenowelach Ana Paula będzie z Gustavem, co od początku mi się nie podobało, a tu miła niespodzianka. Coś w tym Rogelio musi być, skoro wybrali go, aby na koniec był z Aną Paulą. I nie mówię tu o aktorach, tylko postaciach, a to różnica.
No wlasnie to podejrzane- bo jak patrzylam UWAGA SPOILER na koniec filmu, to ona siedzi jakby z innym gosciem- takie mam uczucie, stad moje pytanie :))
Jak on opowiada o swoich zdolnościach łóżkowych albo jak do tej Consuelo teksty na podryw wali "Teraz Ci się nie podoba ale później Ci się spodoba":))) Buahahahaha normalnie koszmar jakby do mnie tak chłopak zarywał to by z liścia zarwał a ta głupia Consuelo leci do niego jak ćma do światła:))
" A co źle wyglądam na koniu"? hahaha debil myśli,że jak nie ma Rogelia to mu wszystko wolno, bo śpi z Vanessą :D
Ale Gustavo do końca będzie wierzył że to jego dziecko gdyż jak będzie umierał to poprosi Anę Paulę o to by zajeła się jego córką
To ja nawet nie wiedziałam, myślałam, że to na prawdę córka Gustava... Ja tylko słyszałam, że Gustavo ożeni się z Cynthią...
Nie :) Czytałam, że telka rozkręca się, a mi nawet te pierwsze odcinki się podobały, więc może być ciekawie:) Jednak, już jej nie będę oglądać, bo nie mam na nią czasu... A ja oglądałam taki świetny filmik Gustavo&Ana Paula& Rogelio.... Wg mnie telka jest spoko...
Ja jak na razie nie rezygnuje. Wiesz nigdy bym nie uwierzyła, że Julian Gil ma 42 lata. Jakoś mi nie wygląda na tyle.
Ale ta ciotka Rosaura knuje ile wlezie. Jak się szczerzyła gdy ją siostra Gustava naszła, a ona miła worek z jego rzeczami :D