Stacja CBS oraz ABC(nie wiem,z jakiej przyczyny zaprzestali produkcji) anulowała produkcję VI sezonu Ghost Whisperer,ale miejmy nadzieję,że wrócą po rozum do głowy i kontynuują dalsze przygody Melindy Gordon i jej bliskich osób. Na pocieszenie na rynku amerykańskim znajdują się serie książek i komiksów dotyczących Zaklinacz Dusz;)
Pozdrawiam i miejmy nadzieję,że pewnego dnia znów spotkamy J.L.Hewitt(Melindę) na szklanym ekranie;)
Od dawna krążą spekulację,że produkcja dalszego sezonu Ghost Whisperer została anulowana tylko dlatego,że była ona w pół produkcji ze stacją NBC. Stacja CBS wykupiła wcześniej całkowite prawa do 6 sezonu serial Medium(produkcja NBC'ej konkurencyjna dla Ghost Whisperer). Te dwie produkcja-Ghost Whisperer oraz Medium stały pod znakiem zapytania. Jednak zdecydowano się na produkcje sezonu VII Medium (13 odcinki).Choć oba seriale posiadały równoważną wartość oglądalności itd. dlatego nie mogę pojąc dlaczego nie odratowali rodzimej produkcji (czyt. Ghost Whisperer).
To się nie może skończyć na 5 sezonie.. za duzo pytan.. co z Kosciołem pod miastem? co z cieniami? itp..
To bez sensu :C ostatni odcinek GW skonczyl sie takim czymsc ehhh , bede płakac :D
W sumie serial zakończył się tak, że zawsze można by go wznowić ;). Tylko jak pogodzić teraz inne zobowiązania reszty aktorów ? Np. Jennifer kręci nowy serial .
Macie rację - twórcy pozostawili zbyt wiele pytań bez odpowiedzi. Miałam nadzieję, że chociaż na trochę powróci Rick Payne.