PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236095}

Zaklinacz dusz

Ghost Whisperer
2005 - 2010
7,3 31 tys. ocen
7,3 10 1 31226
7,0 2 krytyków
Zaklinacz dusz
powrót do forum serialu Zaklinacz dusz

6 sezon?

ocenił(a) serial na 10

czy wie ktos czy jest lub bedzie 6 sezon?

użytkownik usunięty
witold66

Stacja CBS oraz ABC(nie wiem,z jakiej przyczyny zaprzestali produkcji) anulowała produkcję VI sezonu Ghost Whisperer,ale miejmy nadzieję,że wrócą po rozum do głowy i kontynuują dalsze przygody Melindy Gordon i jej bliskich osób. Na pocieszenie na rynku amerykańskim znajdują się serie książek i komiksów dotyczących Zaklinacz Dusz;)
Pozdrawiam i miejmy nadzieję,że pewnego dnia znów spotkamy J.L.Hewitt(Melindę) na szklanym ekranie;)

ocenił(a) serial na 10

noo mam nadzieje ze zrobia 6 sezon
bardzo lubie przygody Melindy ;]

użytkownik usunięty
witold66

Od dawna krążą spekulację,że produkcja dalszego sezonu Ghost Whisperer została anulowana tylko dlatego,że była ona w pół produkcji ze stacją NBC. Stacja CBS wykupiła wcześniej całkowite prawa do 6 sezonu serial Medium(produkcja NBC'ej konkurencyjna dla Ghost Whisperer). Te dwie produkcja-Ghost Whisperer oraz Medium stały pod znakiem zapytania. Jednak zdecydowano się na produkcje sezonu VII Medium (13 odcinki).Choć oba seriale posiadały równoważną wartość oglądalności itd. dlatego nie mogę pojąc dlaczego nie odratowali rodzimej produkcji (czyt. Ghost Whisperer).

ocenił(a) serial na 10

no wlasnie kurdeee

ocenił(a) serial na 10
witold66

To się nie może skończyć na 5 sezonie.. za duzo pytan.. co z Kosciołem pod miastem? co z cieniami? itp..

ocenił(a) serial na 10
lilly405

no niby tak...ale sa seriale ktore sie koncza z niewyjasnionymi sprawami

ocenił(a) serial na 10
witold66

To bez sensu :C ostatni odcinek GW skonczyl sie takim czymsc ehhh , bede płakac :D

ocenił(a) serial na 10
lilly405

to jest bez sensu,ale co zrobic ;>

ocenił(a) serial na 10
witold66

Napisać do nich ! xD

użytkownik usunięty
lilly405

włąśnie... zbyt wiele pytań bez odpowiedzi ;/

W sumie serial zakończył się tak, że zawsze można by go wznowić ;). Tylko jak pogodzić teraz inne zobowiązania reszty aktorów ? Np. Jennifer kręci nowy serial .

Macie rację - twórcy pozostawili zbyt wiele pytań bez odpowiedzi. Miałam nadzieję, że chociaż na trochę powróci Rick Payne.

Ewcia78

Tęsknie za Zaklinaczem kocham ten serial!! Jest wspaniały ! Ale coś mi się wydaje, że 6 sezonu nie będzie bo Jennifer pewnie znudziła się rolą Melindy i woli poświęcić się Liście Klientów. ZAKLINACZ WYMIATA;D Pozdrawiam wszystkich miłośników:*