PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236095}

Zaklinacz dusz

Ghost Whisperer
2005 - 2010
7,3 31 tys. ocen
7,3 10 1 31226
7,0 2 krytyków
Zaklinacz dusz
powrót do forum serialu Zaklinacz dusz

Andrea

ocenił(a) serial na 10

czy śmierć Andrea'i była 11 maja (katastrofa lotnicza), czy tak jak mówi KSIĘGA PRZEMIAN
28 kwiecień

użytkownik usunięty
agakarsznia

Scenarzyści finału IV sezonu popełnili gafę, gdyż Andrea zginęła w katastrofie lotniczej,która miała miejsce 5 bądź 11 maja.
PS. Następnym razem zaznaczaj,że temat zawiera spoilery. ;-)

było jeszcze kilka takich gaf

użytkownik usunięty
vilee

Tak i dość sporo ich się nazbierało ;)

ale i tak obejrzałam cały serial, choć nie lubię tej tematyki, ten serial mnie wciągnął

użytkownik usunięty
vilee

Pewnie to zasługa utopijnego klimatu małego miasteczka i miłości między Jimem a Melindą. Od czasu do czasu jak mam kiepskie samopoczucie traktuje seans tego serialu jako "terapie antydepresyjną".;)
Brytyjski Afterlife tez odznacza się ciekawą koncepcją, a co najważniejsze widz nie może być 100% aż do ostatniego odcinka czy Alison jest obarczona darem czy chorobą psychiczną.;)

skupiłam się na związku jima i zaklinaczką, o mało zawału nie dostałam, jak zginął ;-)

użytkownik usunięty
vilee

Tak samo jak ja ;) Choć poczułem ulgę jak wróciła mu pamięć pod koniec IV sezonu ;)

ale to już nie było to samo

ocenił(a) serial na 8

Najlepsze jest to że Melinda była 11 miesięcy w ciąży :D
Według tej Księgi Przemian Jim zmarł 7 listopada. Melinda dowiedziała się, że jest w 8 tygodniu ciąży wtedy kiedy Jim odzyskał pamięć, a było powiedziane, że zaszła zanim Jim w ogóle zmarł. Jakim więc cudem termin porodu był 25 września? :D no cóż, wszyscy umiemy liczyć...;]

użytkownik usunięty
LenaFox

Magia telewizji ;)