PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236095}

Zaklinacz dusz

Ghost Whisperer
2005 - 2010
7,3 31 tys. ocen
7,3 10 1 31245
7,0 2 krytyków
Zaklinacz dusz
powrót do forum serialu Zaklinacz dusz

Zakończyłem właśnie oglądanie kilku moich seriali i mam przerwę przez kilka miesięcy z nowymi odcinkami. Szukam czegoś, czym mógłbym zabić ten czas, napiszcie co sądzicie o "GW". Warto zacząć? Uda mi się przebrnąć, przez pierwsze serie? Czy każdy odcinek jest o czymś innym, czy wszystko łączy się w "większą" całość? Czekam na opinie i pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
Denis

Czesc, osobiscie jestem zmeczona tym serialem. Nagrywam na dekoder. ale nie wiem czy chce go skonczyc. Walkuja ciagle to samo i niewiele pokazuje na temat przeszlosci rodziny Melindy.
Ogolnie serial jest bardzo cieply, ale przeslodzony. Chyba wole Dr Hausa ;). Ten przynajmniej zmusi czlowieka do myslenia i postawi na nogi... w koncu "Wszyscy kłamia".

Pozdrawiam,
Anka :)

anna_olko

wszystko, czego można się było dowiedzieć o jej rodzinie, zostało wyjaśnione w odc. 18 pierwszego sezonu :-)

Henrica

mój błąd, nie chodziło o pierwszy sezon, ale trzeci.

Denis

A jakie seriale do tej pory oglądałeś? Może mogę polecić coś czego nie widziałeś jeśli dałbyś mi listę tych, które obejrzałeś. Pozdrawiam

silencia

ja sie wetne ;) Ogladalam np Lost, House-a, Nip-Tuck, Dexter, Damages, Miracles, Burn Notice, Dirty Sexy Money, Desperatki, zaczelam Chuck-a. Lubie tez zabawne jak Przyjaciele, Gary Unmarried. spodoba mi sie Zaklinacz Dusz?

Baby_Firefly

Z tego co wymieniłeś, oglądałem tylko Desperatki, House'a i Przyjaciół.
Teraz czekam niecierpliwie na piąty sezon Zaklinacza Dusz, mimo że żona namówiła mnie dopiero tydzień temu na "laskę, która ma dar" :)
Ale i tak House rulez!!

Pavulon_5

jestem kobieta :)
skusze sie na pilota

ocenił(a) serial na 8
Baby_Firefly

Serial ma klimacik. Często jest straszny, jest w nim wiele niespodziewanych momentów. Giną kluczowe, główne postacie. Fakt faktem jest słodko jak w cukierni :D Trzeci sezon troszkę mi się nudził, ale to tylko chwilowe było.
Na przerywnik - polecam :]

EllyMilek_ulotki_filmowe

Moim zdaniem GW jest bardzo przyjemnym serialem, spokojnym; nawet jak to ktoś określił cukierkowym, ale ja właśnie za to go uwielbiam. Nie wyzwala tylu negatywnych emocji. Polecam jeden, dwa odcinki tygodniowo, jeśli chcesz oglądać serial ciurkiem, ten sie nie nadaje.

ocenił(a) serial na 9
amelka99

Popieram! Zdecydowanie można go polecić. Co z tego, że jest przesłodzony? Co z tego, że nie kryją się w nim wielkie tajemnice w stylu LOST? Serial ma swój klimat i moim skromnym zdaniem, z sezonu na sezon staje się o niebo lepszy. Oglądając pierwsze dwa sezony, czasami aż mi zgrzytały zęby od nadmiaru cukru. No i nie mogłam czasami patrzeć już na peruki i sztuczne rzęsy noszone przez JLH. Teraz, kiedy ona stała się naturalna, serial nabrał nowych barw i bardziej przyciąga uwagę.

ocenił(a) serial na 7
Denis

Serial jest idealny jako przerywnik. Moze nie znajdziemy tu tylu watkow co w Lostach, akcji takiej jak w 24 czy demonow rodem z Supernaturala...ale oglada sie go bardzo dobrze. Historia jest slodka z nutka czegos mrocznego. Obejrzec w przerwie serialowej? Jak najbardziej ;)

ocenił(a) serial na 10
JunG

Oczywiście, że warto. Pierwsza seria może nie należy do najlepszych sezonów w historii serialów, ale drug aseria jest wyśmietnita. Za niedługo zabieram się za trzecią. Polecam serial! Jest gebnialny i dobra rola Love Hewitt.