Na przełomie 2009r. na świat przyszła podwójna seria komiksów,gdzie głównym wątkiem były przygody Melindy Gordon: Licząca V numerów seria niosąca nazwę "Ghost Whisperer:The Haunted" oraz licząca IV numery seria "Ghost Whisperer:The Muse".
Jestem po "przeczytaniu" I-ego numeru "Ghost Whisperer:The Haunted i jestem zmuszony przyznać,iż jestem pod wielkim wrażeniem(aż łezka kręci się koło oczka),bardzo mnie wciągnęło(już się nie mogę doczekać kiedy doczytam reszty). Gdy ujrzałem Melindę,Jima,Profesora Rick'a to od razu bezapelacyjnie na mojej twarzy pojawił się uśmiech radości.
Gorąco Polecam;)
P.S Zaciekawił mnie cliffhangers na końcu I-ego numeru(ach ten klimat GW;) )
Dzięki tym komiksom można się dużo dowiedzieć na temat praw rządzących w świecie duchów. Wraz z cały serialem jest doskonałym materiałem do "studiowania";).
A proszę cię napisz mi gdzie kupiłeś komiks? Też bardzo pragnę je mieć... napisz :)
A masz może jeszcze tą stronę skąd ściągnąłeś? Bo szukałam na chomikuj i nie mogłam znaleźć :) Z góry dzięki :)
Oki, nie musisz :) Już wszystkie znalazłam :) Faktycznie, łezka kręci się w oku jak patrzy się na te wszystkie postacie :)
Mnie strasznie zaciekawiło ta cała rozbudowana historia: earthbound spirits w wizualnej formie Ozyrysa ;d
Moglibyście podać mi jakieś linki, czy coś, gdzie to znaleźliście? Szukam, szukam i nie mogę znaleźć... :(
Na moim chomiku znajdują się obie serie komiksów. Wpisz w google "chomikuj mateo1114". Wejdź w folder komiksy,później w Ghost Whisperer;) W internecie znajdują się tylko już nie aktualne linki:(..