PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236095}

Zaklinacz dusz

Ghost Whisperer
2005 - 2010
7,3 31 tys. ocen
7,3 10 1 31226
7,0 2 krytyków
Zaklinacz dusz
powrót do forum serialu Zaklinacz dusz

Mam pytanie , jaki dar dostanie syn Melindy, Aiden?

robyn1508

Chcesz wiedzieć? Nie lepiej oglądać i się dowiedzieć? Popsuło by to całą zabawę

KomputeromaniaK

jak miałeś tak odpowiadać , mogłeś wcale nie pisać . Nowiny nie powiedziałeś

użytkownik usunięty
robyn1508

Aiden Lucas Clancy Gordon odziedziczy po swej mamie dar widzenia earthbound spirits (zabłąkanych dusz). Zważając na to,ze dar z pokolenia na pokolenia wzrasta na sile to jest on w stanie widzieć również święcących i cienie, dodatkowo jest empatą (doznaje doświadczenie jak i żywych i zmarłych). Ze względu na łączącą go więź z Melindą jest w stanie jej przekazywać wizję i "intuicyjnie" podpowiadać Melindzie ;). To chyba na tyle.

PS. Jestem takiego samego zdania co Koputeromoniak, szkoda sobie psuć oglądanie spoilerami. Mnie bardziej ekscytuje tzw. "niespodzianki" podczas seansu.

Miłego oglądania.

ocenił(a) serial na 10

Ale jak to jest z tym darem Aidena? On wie, że ma ten dar? Bo jak oglądałam pierwszy odc. 5 sezonu to właśnie Aiden mówił, że widzi duchy.. ale na końcu było coś takiego, że Melinda powiedziała, że nie chce mówić swojemu synowi o łączącej ich więzi... no ale przecież jej syn wie o tym że Mel widzi duchy, no i on też je widzi... Czy to chodzi o tą empatię, tak?

użytkownik usunięty
monisia130995

Sny Aidena bywają (jak u Melindy) przejawem wizji wywołanym przez ducha. Melinda jedynie ukryła fakt,że otrzymuje od niego/przekazuje jej własnie te wizje, a sam na drugi dzień o nich zapomina. Pragnęła,aby jej syn śnił jak normalny chłopczyk w jego wieku.
Od samego początku Aiden jest świadomy swojej umiejętności widzenia duchów jak i o darze Melindzie. Tylko jak to małe dziecko jest bardzo ciekawy i zadaje mnóstwo pytań na ten temat ;)