Zaklinacz dusz

Ghost Whisperer
2005 - 2010
7,3 31 tys. ocen
7,3 10 1 31319
Zaklinacz dusz
powrót do forum serialu Zaklinacz dusz

......Piątek z " Whispererem " zacznie się kręcić. Czy już przed TV siedzi fan z fanem i wszystkie buzie są roześmiane ?

Ewcia78

Ja mam kolejno: łezki w oczach, gęsią skórkę. Właśnie oglądam jak Jim tańczy z Melindą.
Ps. Lektor bomba.

użytkownik usunięty
Ewcia78

Ja siedzę przed TV i buzia jest roześmiana i łezki się kręcą koło oka;) Jeśli się zaliczam;D
Też mi się podoba Lektor i tłumaczenia;D

Ewcia78

No ba, jakże możesz się nie zaliczać / nie mylić zaliczonym ;) / do tak zacnego grona. Jakie to dziwne a zarazem wspaniałe uczucie oglądać serial na dużym ekranie bez reklam no same ochy i achy :)

użytkownik usunięty
Ewcia78

To się bardzo cieszę, że zaliczam się do jakże zacnego grono;D
Wspaniałe i ogromne uczucie-wiem o czym mówić(jestem sam podekscytowany jakbym tam grał jakąś rolę);D

użytkownik usunięty

Ja w mojej klasie już dokonałem propagandę,więc mogę liczyć na jakieś 25 osób...jeszcze im będę wciskał płyty(żarcik;D);D

nie słyszałam wcześniej o tym serialu , ale oglądnęłam dziś pierwszy odcinek i jak dla mnie świetny!
teraz z pewnością nie będę się nudzić w piątkowe wieczory przy tv.

buźka trochę się cieszy, ale jednak u mnie łzy wzruszenia przeważają . ot :>

użytkownik usunięty
zawa94

To musisz się przygotować na jeszcze większe łzy wzruszenia(ja tak miałem-zawsze musiałem być ubezpieczony chusteczkami;D);D
To bardzo się cieszę,że serial/odcinek Ci się spodobał;)
Miłego oglądania;)

Ewcia78

Odcinek zleciał nad wyraz szybko :). Poza tym miałam wrażenie jakbym go po raz pierwszy oglądała zaledwie wczoraj a minęło już tyle lat.
Już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę profesora Payne'a. Uwielbiam jego ironię i cięte riposty. Nie wiem czy Ty Mateo oraz inni fani też tak macie ale ja dzięki temu serialowi odkryłam kilka fajnych piosenek oraz zespołów o których istnieniu nie miałam pojęcia. Dzisiaj się przyjrzałam domowi Mirandy. Po pożarze na planie serialu kiedy spłonęły dekoracje związane min. z rynkiem Grandview - nie wiem czy nie spłonął również pierwszy dom bo ten, który mogliśmy podziwiać w ostatnich sezonach był inny. I tak jakby inaczej usytuowany .
Wiem jestem zboczeńcem ale cóż na to poradzę < trzepoce rzęsami> :o)

użytkownik usunięty
Ewcia78

Już nie wspominam ile fajnych kawałków poznałem przy tym serialu,tak jak ty Ewcia78;)
Dokładnie o to samo lubię mojego profesora Payna;D
Już dawno to zauważyłem,że w Pilocie dom,sklep,miasteczko zupełnie inaczej wyglądają;D Przyjmuje tezę,że Pilot został filmowany w prawdziwym domu i w prawdziwym mieście, a nie w studio znajdujące się w Los Angeles;D
Dekoracje i związanym z nim pożar wystąpił na przełomie 3/4 seoznu bodajże więc to musimy wykluczyć;)

Ewcia78

Ciągle jeszcze mam nadzieję, że jakaś stacja w przyszłości podejmie się zrealizowania VI sezonu.
Masz rację rynek był potem mniejszy, Miranda śmiało mogła przejść do strażackiej remizy. Tak samo sklep. Kocham ten serial. Ma wiele ulubionych odcinków np. kiedy Jim zabrał Melindę na biwak, kiedy wybrali się w rejs statkiem, gdy urządził dla niej świąteczne przyjęcie i " "The night we met" przy którym zamieniam się bobra, tyle że nie plującego bitami :). O albo ten z gołym facetem lub żoną, nękającą profesora Payne'a. Szkoda, że nikt nie pomyślał o tym, żeby zamienić rolami Zaklinacza i Modę na sukces.

użytkownik usunięty
Ewcia78

Ewcia78 pozostała nam jedyna nadzieja,że jakaś stacja dojrzy ten potencjał w tym serialu;)(Ja proszę o to codziennie);d
Jak obejrzałem dwa ostatnie odcinki I sezonu,to też zauważyłem, że podczas snu-wizji Melindy rynek i ta droga pełna pędzących pojazdów była bardziej podobna do tego z Pilotu niż z reszty odcinków(ta scena gdy policjant zatrzymał samochody i wskazał ręką w okno,które się rozbiło);)
Zgadzam się z tobą;) Wszystkie odcinki były wzruszające,przez chwilę zabawne,oryginalne;D
Zamiana rolami Zaklinacza Dusz i Modę na sukces-to wpłynęło by bardzo dobrze na społeczeństwo;D

Ewcia78

Czy może być coś piękniejszego na rozpoczęcie weekendu niż widok Jima robiącego sztuczne oddychanie ? :-)

użytkownik usunięty
Ewcia78

Niestety nie ma ;D lecz równo cenie spojrzenie Melindy-te jej pełne brązu oczęta;D-coś pięknego;D

Tak się zastanawiałam /offtopowo/ że w końcu wzięliby się za siebie w rzeczywistości - mam na myśli Davida i Jennifer. Moim zdaniem idealnie do siebie pasują. Oglądałam kulisy serialu i tzw. bloopers oraz zdjęcia , widać, że David jest typem gentlemana który chętnie by się nią zaopiekował. Niestety on chyba kogoś ma a Jennifer po związku z J. K. postawiła na młodszy model.

Ewcia78

Mateo ależ ja mam dzisiaj pyszną , chrupiącą szarlotkę w duecie z Zaklinaczem. Mmmm...miodzio. Nie wiem czy Ty też zauważyłeś ale TVP2 puszcza odcinki nie po kolei. Dzisiaj jest tak samo.
Do tej pory powinno być tak:
1. Pilot
2. The Crossing
3. Ghost, Interrupted

... a zamiast tego po Pilocie puścili tydzień temu " Mended Hearts" a dzisiaj leci " Hope and Mercy "

użytkownik usunięty
Ewcia78

Masz racje, naprawdę doskonale do siebie pasują(oglądałem te bloopers) widać,że między nimi jest wspaniała chemia,szkoda, że nie mogą być razem w rzeczywistości;)
Ewcia78 też to zauważyłem ale również ta sama sytuacja ma miejsce na TVN7 pominięto tam odcinek(a szkoda) The crossing...Nie rozumiem dlaczego TVP2 i TVN7 dokonują się takich zmian,przecież wątki się przeplatają między odcinkami,proszą się tylko o zażalenie:/

ocenił(a) serial na 7

"The Crossing" był nadany na TVN7 po "Hope and Mercy". Nie śledzę odcinków na TVP, ale z tego, co piszecie wynika, że są emitowane w tej samej kolejności, co na TVN7. Ja nie wiem skąd telewizje wymyśliły sobie taką kolejność nadawania tego serialu, ale jest to strasznie irytujące, zwłaszcza jak np. był nadawany "Hope and Mercy", a dopiero za parę odcinków "On the Wings of a Dove", którego akcja wynikała bezpośrednio z "Hope and Mercy". Jest to tym bardziej uciążliwe, że oglądam serial po raz pierwszy, więc przez tą zaburzoną chronologię nie zawsze wiem, o co chodzi w niektórych wątkach, dopóki nie obejrzę właściwego odcinka poprzedzającego :/

Ewcia78

" Mama Faith " hi, hi.... :o). ciekawe czemu potem zmienili aktorkę, odtwarzająca role matki Jima. Przecież nie miała aż tak wielu kwestii. Pojawiła się raptem w pierwszym sezonie i potem po śmierci syna.

użytkownik usunięty
Ewcia78

Ewcia78 ;) Dla mnie również owa zmiana aktorki grającą Faith była nad wymiar dziwna(pierwszy raz jak zobaczyłem nową aktorkę to moje myśli brzmiały"Kim jest ta kobieta? Melindą za 25 lat? Nie Melinda tak nie będzie wyglądać,pozbiera się") ale nasza pierwsza mama Faith miała za dużo zleceń i nie mogła w 4 sezonie zagrać swojej rolę w GW...
Lane;) Dla mnie to też rzecz dziwna,kolejność odcinków w tym serialu jest bardzo ważna,miałeś/aś "przyjemność" ujrzenia co się dzieje jak odcinki są emitowane chaotycznie.Jak Ci się podoba serial;)?