PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236095}

Zaklinacz dusz

Ghost Whisperer
2005 - 2010
7,3 31 tys. ocen
7,3 10 1 31245
7,0 2 krytyków
Zaklinacz dusz
powrót do forum serialu Zaklinacz dusz
użytkownik usunięty
lok2

nom ja tez oglądałem ost odcinek i dziwnie sie skończył tez jestem ciekawy czy będzie 2 seria ?

użytkownik usunięty

Odcinek wyemitowany na TVP to jest 22 odcinek I sezonu "The one". Cały serial składa się z V sezonów;d

użytkownik usunięty
lok2

http://www.youtube.com/watch?v=_zgcG_MiyNc

użytkownik usunięty

UWAGA SPOILER
Link zamieszczony przez Dawid0597 zawiera spoiler z sezonu IV(nie wiem dlaczego go wstawiasz bez prośby Lok2) o całej sytuacji zawartej w tej wyrwane sceny z 7 odcinka IV sezonu jest pełno tematów na forum,wystarczy poszukać i się więcej dowiedzieć.
UWAGA WIELKI SPOILER
Pod koniec IV sezonu Jim'owi wróci pamięć w ciele Sama,iż jest wstępujący,jeśli chcecie więcej wiedzieć to wystarczy zapytać mnie;)

Naprawde ten serial ma klimat, na tle dzisiejszych seriali ogląda się go przyjemnie.

użytkownik usunięty
lok2

Serial porusza naprawdę bardzo ważne elementy,sprawy w naszym życiu,a postać Melindy jest doskonale napisana.;)
Dzisiaj na tym komercyjnym rynku brakuje wspaniałych seriali z jakiś morałem na życie.
Cieszę się,że przyjemnie Ci się ogląda ten serial.;)

użytkownik usunięty
lok2

Serial porusza naprawdę bardzo ważne elementy,sprawy w naszym życiu,a postać Melindy jest doskonale napisana.;)
Dzisiaj na tym komercyjnym rynku brakuje wspaniałych seriali z jakiś morałem na życie.
Cieszę się,że przyjemnie Ci się ogląda ten serial.;)

Ciekawe kiedy TVP wyemituje II sezon. Patrzyłam na program telewizyjny i niestety w najbliższy piątek będą jakieś programy rozrywkowe więc chyba nie zostanie zachowana " płynność" i może II sezon dadzą dopiero po wakacjach. Mam nadzieję, że stać ich było i go zakupili ;)

użytkownik usunięty
Ewcia78

Ewcia78 z tą stacją nic nie wiadomo(nie chcę krakać),znana jest z tego,iż zaczyna emisje serialu i kończy diametralnie na I sezonie(to mnie najbardziej dobija:nie każdy ma możliwość oglądania seriali na "ekskluzywnych" kanałach lub dostęp do internetu) a jak się człowiek bierze za coś to do końca jak mawia moja mama;)..xd;)
Mam nadzieję,że dokończą emisje serialu do 5 sezonu;d