Poprostu nie potrafie uwierzyć jak ten serial mnie wciągnął ,jestem dosłownie uzalezniona,skończyłam własnie oglądać 4 sezon ,jutro zaczne 5 ale wiem ze niektore odcinki nie sa jeszcze dostepne i to mnie wkurza,nie chce myślec ze zechcą wkońcu zakończyć produkcje ,czy kogoś podobnie uzależnił ten serial? to jest jakis obłęd..
Też jestem uzależniona od tego serialu.Ostatnie 3 dni spędziłam na
oglądaniu tego serialu.A gdzie oglądasz 4 i 5 sezon bo ja znaleść nie mogę?
AAA
Dzień dobry. Jestem Ewcia , jestem uzależniona hi hi ;) ;).
Właśnie ślinię się na myśl o tym, że 1 marca na DVD wyszedł sezon 4. Mam także oficjalny przewodnik po serialu, przepięknie wydany:
http://images2.fanpop.com/images/photos/4800000/Ghost-Whisperer-Spirit-Guide-dav id-conrad-4826644-400-556.jpg
I nie mam pojęcia co się stanie w dniu, w którym ogłoszą, że dany sezon jest ostatnim :). Taka sytuacja jest niezdrowa. Na początku jest fajnie bo jak się ogląda hurtem sezon pierwszy i drugi a nawet trzeci to człowiek jest zadowolony. W miarę jak zbliżamy się do sezonu bieżącego, gdzie na nowy odcinek trzeba czekać tydzień, miesiąc albo strajk scenarzystów powoduje skrócenie serii jak to miało miejsce w trzecim sezonie - przecież zęby mogą wypaść od zgrzytania no :)