Szukam osób, które nadal interesują się tym serialem lub dopiero zaczęły...
Są takie osoby?
Ogladam,bardzo mi sie podoba,ale nie moge patrzec na twarz Sama.W porownaniu z Jimem to totalny pasztet.
Nie rozumie dlaczego obsadzili te role tak nieurodziwym aktorem,skoro jest tyle przystojnych.
Dobrze ze chociaz nie wystepuje za czesto,jedynie jako odbicia w lustrze.
jestem przy 3x09... czy Jim i Melinda po tym wszystkim są szczęśliwi ? uwielbiam ich jako parę i nie wyobrażam sobie serialu bez Jima.
super ;) dzięki ! rozumiem, że obejrzałaś cały serial. a jak 5 sezon i zakończenie ? podobało Ci się? :)
Podoba mi się każdy sezon,choć nie bardzo wątek zamiany Jima...już pisałam poprzednio,kompletnie nie trafiony aktor.
Ja :) Całkiem niedawno zaczęłam oglądać od 1. sezonu ( nawet teraz oglądam jego 11 odcinek) i z wielką przyjemnością podzielę się refleksjami :)
Obejrzalem 1 i 2 sezon a potem na wyrywki. Dobrze, że każdy odcinek tworzy spójną całość bo bym się zapewne pogubił w fabule.
ja obejrzałem 1, 2, i 3 sezon.. zabieram się od jakiegoś czasu za 4 :) ale wiem co wydarzy się potem i jakoś sobie tego wszystkiego nie potrafię wyobrazić, co nie zmienia faktu, że uwielbiam Melindę i Jima.. :)
Właśnie skończyłem oglądać ostatni odcinek. Oglądałem serial nie tylko dla urody głównej bohaterki. :) Przypadł mi do gustu równie mocno jak i Medium z Patricią Arquette.
ja właśnie skończyłem oglądać 4 sezon :) uwielbiam ten serial :) a serialowa Melinda to piękna kobieta !
polubiłam tę aktorkę dzięki temu serialowi,cieszę się że odcinki są różnorodne,chociaż szkoda żw uśmiercili jej męża.
Ja tez ogladam na tvn fabula? Jak to z tym jimem to on w ciele tego sama lucasa? Bo ten sam inaczej wygladal .
Dusza jej męża weszła w ciało kolesia który spowodował wypadek. Gdy patrzy w lustro to widzimy odbicie jej męża.
Wlasnie szukam jakiegos serialu, zeby obejrzec i zastanawiam sie nad tym. Lubie seriale i filmy o silach nadprzyrodzonych ale boje sie, ze w tym bedzie za duzo dramatu.
Ostatnio zainteresował mnie ten serial. Obejrzałem dopiero pierwszy odcinek na TVN 7 w niedzielę (w kolejności nie był to już pierwszy, gdyż nie oglądałem poprzednich kilku odcinków). Przypadł mi do gustu i z pewnością będę oglądał następne odcinki. Jeszcze go nie oceniłem. Jennifer Love Hewitt jest klasą dla siebie, ale i fabuła serialu jest dość ciekawa. Interesujące połączenie magii, życia pozagrobowego z kryminałem.
Serial jest super
i się nie nudzi co jest czasem rzadkością przy takiej ilości odcinków
Ja zawsze przy 3-4 sezonie zaczynam się nudzić obsadą i fabułą - tu nie !
Ja na razie zacząłem oglądać już od 3 sezonu. Może kiedyś powtórzą sezony 1 i 2, których w ogóle nie widziałem.
A gdzie można zobaczyć w internecie za darmo pierwsze dwa sezony? Istnieje taka możliwość?? Zacząłem oglądać trzeci sezon emitowany w niedzielę na TVN7 i "Zaklinaczka duchów" stała się moim ulubionym serialem. Z chęcią wróciłbym do wcześniejszych odcinków z dwóch pierwszych sezonów.
Na ALLTUBE masz za darmo wszystkie sezony jedyne co jest potrzebne to cierpliwość bo jest dużo reklam ale nic nie wysyłasz nie płacisz nie logujesz się
Uwielbiam ten serial. Oglądałam wszystkie sezony jakieś 3/4 lata temu. Cieszę się że jest powtarzany w telewizji :) :D.
No ja właśnie skończyłem 5 sezon i teraz nie wiem co zrobić ze swoim życiem. Czytał ktoś z was książkę?
Hej,
ja się interesuję tym serialem.
Oglądałam kiedyś i oglądam znowu teraz w 2019 roku na Tv Puls.
Czy nadal poszukujesz osób oglądających?