PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236095}

Zaklinacz dusz

Ghost Whisperer
2005 - 2010
7,3 31 tys. ocen
7,3 10 1 31245
7,0 2 krytyków
Zaklinacz dusz
powrót do forum serialu Zaklinacz dusz

Powrót?

ocenił(a) serial na 10

Nie wiecie czy może na tvn7 znów będzie emitowany Zaklinacz Dusz?
Ostatnio widziałam reklamę tvn7 i były właśnie tam też zdjęcia z Zaklinacza Dusz
Jak ktoś wie o tym cokolwiek proszę o informacje ;)
Z góry dziękuję ;D

użytkownik usunięty
julita4433

Nie jestem pewny ale czy nie planują na wrzesień remisji serialu na kanale TVN7?;)
Z tego co na razie mi wiadomo to,że stacja FoxLife emituje ponownie odcinki V sezonu;)

ocenił(a) serial na 10

Aha, zobaczymy miejmy nadzieję, że znów będzie emitowany ten serial ;)

użytkownik usunięty
julita4433

I tak sukcesem jest,że dość sporo kanałów w Polsce zdecydowało się na emisje serialu. Trochę tu forum opustoszało. Minęły już dobre dwa lata od kasacji serialu i nadzieja umiera. Nawet sobie nie wyobrażam swojej radości jakby wyprodukowali film długometrażowy o przygodach Melindy Gordon;)

ocenił(a) serial na 10

To byłoby coś chciałabym zobaczyć taki film hehe ;)
Tak fajnie że tak sporo kanałów zdecydowało się na emisję tego serialu ;)
Właśnie wchodzę na to forum co jakiś czas a tu nic się nie zmienia żadnych nowych tematów niestety ;( ale miejmy nadzieję że znów tvn 7 zacznie emitować GW to znów zacznie się tu dziać ;). Mam taką teorię że jak skończy się serial ''Punkt krytyczny'' zaczną emitować Zaklinacza Dusz ale to tylko takie moje teorie hehe ;)

użytkownik usunięty
julita4433

Każda teoria dobra;)
Również codziennie tu zaglądam czy przypadkiem ktoś nie potrzebuje pomocy.;) Teraz J.L.Hewitt pracuję przy drugim sezonie swojego nowego serialu, więc wątpię aby ziściły się marzenia i powstałby film;)
Tak dla przypomnienia kilka filmików:
http://www.youtube.com/watch?v=CyEmusTMsM8
http://www.youtube.com/watch?v=DFVJfCFllx8&feature=fvwrel

ocenił(a) serial na 10

Hehe ;) Szkoda że są małe szanse na film. W jakim serialu teraz gra J.L.Hewitt?
Dzięki na pewno spojrzę ;)

użytkownik usunięty
julita4433

The Client List wyprodukowany przez kanał Lifetime.;)

ocenił(a) serial na 10

Aha hehe słyszałam o nim heh ;) a nie wiesz gdzie można go obejrzeć? jest emitowany może na jakimś kanale?

użytkownik usunięty
julita4433

W Polsce jeszcze nie został wyemitowany. Sam tłumaczyłem początkowe odcinki seriale. Caly sezon znajdziesz na moim chomi(k)u: mateo1114;)
Wrzucam link do pierwszego odcinka The Client List, przetłumaczonego przeze mnie a przeczytany przez Helmera.
http://w132.wrzuta.pl/film/1JAQ5Anchcq/klientela_1

ocenił(a) serial na 10

Wielkie dzięki ;) na pewno zobaczę ;) ale możesz mi powiedzieć o czym to mniej więcej jest? Bo słyszałam o tym bardzo mało niestety

użytkownik usunięty
julita4433

Postaram się Ci najmniej zaspoilerować.

The Client list to serial opowiada o teksańskiej młodej kobiecie o imieniu Riley. Riley poślubiła Evana, urodziła dwójkę dzieci. Żyli dotychczas spokojnie, nie martwiąc się o dalszych los. Niemniej jednak życie to nie tylko sielanka,gdy Evan nabawił się kontuzji kolana, już nie mógł zatrudnić się dalej na budowie. Rachunki za leczenie i hipoteka wciąż ścigają rodzinę Parks. Pewnego dnia,gdy problemy nagromadziły się do granic wytrzymałości. Evan ucieka od rodziny. Pozostawia żonę z tym całym bagnem sama. Riley otrzymuję ofertę pracy w ekskluzywnym SPA,niemniej jednak jest haczyk od czasu do czasu musi obsługiwać klientów z tzw. listy. Oczekują oni po udanym masażu gratisów/happy end. Riley przez dalsze odcinki zmaga się trudną sytuacją materialną przy tym musi ukrywać przed przyjaciółmi i rodziną co musiała poświęcić aby uratować swoją rodzinę.

ocenił(a) serial na 10

Aha dzięki zobaczymy może mi się podoba bo z opisu to raczej średnie :)

ocenił(a) serial na 6
julita4433

wybaczcie ale ja wole Punkt krytyczny od zaklinaczki :D

ocenił(a) serial na 10
kamil665544

też go lubię ale mnie jednak bardziej interesuje zaklinaczka hehe ;D

ocenił(a) serial na 6
julita4433

Bo w zaklinaczce jest fabuła a między odcinkami PK nie ma zależności ;>

użytkownik usunięty
kamil665544

PK to typowy serial dla męskiej widowni, poszukującej wartkiej akcji. Jednak wolę seriale z fabułą, więc stawiam Zaklinacz Dusz pomimo wszytko;)

ocenił(a) serial na 6

Bron boże,nienawidzę filmów akcji :) Tylko w tym serialu jest wszystko takie naturalne,próbują poznać człowieka ,przemówić mu do rozumu,wczuć się w jego położenie.Ekipa sie wzajemnie wspiera i chroni.Dodatkowo gra tam Hugh Dillon (lubię aktora) i Enrico Colantoni (wielki sentyment do Veroniki Mars).

użytkownik usunięty
kamil665544

Mnie osobiście nie przekonał serial ale każdy znajdzie coś dla siebie. Świat nie kończy się na Ghost Whisperer;)
Teraz podchodzę do Veroniki Mars-tylko muszę znaleźć czas na pilota;)

ocenił(a) serial na 6

oglądałem go z 6 lat temu,zawsze się budziłem specjalnie o 6.00 przed szkołą żeby zobaczyć odcinek ^^ Teraz nie wiem czy bym dał taką samą ocenę bo dawno nie widziałem.

ps teraz maniakalnie oglądam Alphas :)

użytkownik usunięty
kamil665544

Jak ten czas zaiwania;) Pamiętam do dziś jak w gimnazjum o 15-16 zasiadałem przed telewizorem oglądając Charmed na Sci-Fi channel;) Miło sobie powspominać dawne czasy;)
Od miesiąca namiętnie oglądam The Closer oraz Castle (świetne seriale detektywistyczne, gdzie liczy się rozwikłanie zagadki dzięki dedukcji i inteligencji niżeli super gadżetów jak z filmów sci-fi).

ocenił(a) serial na 10
kamil665544

Możesz mi napisać jak zginął ten ciemnoskóry z ich drużyny bo niestety nie mogłam zobaczyć tego odcinka. Jakbyś mógł podać jak najwięcej szczegółów z góry dziękuję :)

ocenił(a) serial na 6
julita4433

niestety nie mogę pomóc bo oglądam wybiórczo ;) Jak się akurat zacznie to obejrzę ale żeby tak odcinek w odcinek to nie.Spytaj na forum PK.

ocenił(a) serial na 10
kamil665544

Ok :) ja oglądam tylko gdy mam czas ;)