PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236095}

Zaklinacz dusz

Ghost Whisperer
2005 - 2010
7,3 31 tys. ocen
7,3 10 1 31245
7,0 2 krytyków
Zaklinacz dusz
powrót do forum serialu Zaklinacz dusz

No więc chciałam się Was zapytać, czy może ktoś wie, czego uczył (ew. jakie studia)
ukończył? Bo symbole itd... Nie mogę skojarzyć jaki to kierunek.
Z góry wielkie dzięki .:)

użytkownik usunięty
Nonus

Profesor Rick Payne studiował i nauczał antropologii okultystycznej;) wg mnie bardzo ciekawy kierunek;)
Pozdrawiam;)

Wielkie dzięki. Dla mnie też to bardzo ciekawe i dlatego tak się dopytuję, bo gdyby była możliwość w przyszłości chciałabym to studiować. :)

użytkownik usunięty
Nonus

To się ciesze,że sam nie jestem;D Może kiedyś się spotkamy na studiach;D;)(planuje studiować antropologię sądową ale również mógłbym wziąć udział dodatkowo na wydziale antropologii okultystycznej);) Życzę Ci abyś została takim polskim odpowiednikiem Ricka'a Payne,pod postacią płci pięknej;)

Heh, dziękuję i wzajemnie. Fajnie byłoby się spotkać na zajęciach. :) Chociaż obawiam się, że w Polsce takiego kierunku nie ma.;/

użytkownik usunięty
Nonus

Niestety taka jest rzeczywistość w naszym kraju,brak jakiś interesujących kierunków studiów(trudno mi było znaleźć jakąś uczelnie aby wykładała antropologię -a co dopiero je odłamy-;/) Miejmy nadzieję,że jak wyjdę z Liceum albo Ty;) to już specjalnie dla naszego pokolenie wykonają jakieś uczelnie pod patronem Rick'a Payne;);D

Hah. O tak. Byłoby wspaniale. ;>

użytkownik usunięty
Nonus

Jakbyś miała jakieś pytania albo po prostu chciałabyś porozmawiać(nie chcę tu robić Offtopu;)) to jest mój adres e-mail: mateo141193@wp.pl