No więc chciałam się Was zapytać, czy może ktoś wie, czego uczył (ew. jakie studia)
ukończył? Bo symbole itd... Nie mogę skojarzyć jaki to kierunek.
Z góry wielkie dzięki .:)
Profesor Rick Payne studiował i nauczał antropologii okultystycznej;) wg mnie bardzo ciekawy kierunek;)
Pozdrawiam;)
Wielkie dzięki. Dla mnie też to bardzo ciekawe i dlatego tak się dopytuję, bo gdyby była możliwość w przyszłości chciałabym to studiować. :)
To się ciesze,że sam nie jestem;D Może kiedyś się spotkamy na studiach;D;)(planuje studiować antropologię sądową ale również mógłbym wziąć udział dodatkowo na wydziale antropologii okultystycznej);) Życzę Ci abyś została takim polskim odpowiednikiem Ricka'a Payne,pod postacią płci pięknej;)
Heh, dziękuję i wzajemnie. Fajnie byłoby się spotkać na zajęciach. :) Chociaż obawiam się, że w Polsce takiego kierunku nie ma.;/
Niestety taka jest rzeczywistość w naszym kraju,brak jakiś interesujących kierunków studiów(trudno mi było znaleźć jakąś uczelnie aby wykładała antropologię -a co dopiero je odłamy-;/) Miejmy nadzieję,że jak wyjdę z Liceum albo Ty;) to już specjalnie dla naszego pokolenie wykonają jakieś uczelnie pod patronem Rick'a Payne;);D