Hej. Mam pytanie, czy mąż Melindy wiedział od początku o jej darze? Czy mu powiedziała..?
A jak tak to w którym odcinku?
Srry.. ale nie oglądałam od początku tego serialu..; )
Mąż Melindy od początku(nawet przed) I sezonu wiedział o darze Melindy;)
Dokładnie nam nie powiedzieli Kiedy i jak mu to powiedziała czy to przy zaręczynach czy w jakieś innej okoliczności;)
Na pewno już przed ślubem Jim miał pojęcie o jej darze;)
Pzdr:)
sezon 2, odcinek 8 - jak poznali się Jim i Mel ;) ale nie pamiętam, czy była tam mowa o tym, jak powiedziała mu, że widzi duchy ;)
Ten odcinek obejmował tylko ich pierwsze spotkanie;) Bardzo romantyczną randkę;d Melinda w ten dzień,kiedy się po raz I spotkali nie ujawniła mu swojego sekretu(była to ich I randka);). Nawet jak pomagała duchowi w czasie pożaru domu,nic nie wspominała, że ma te informacje od martwej sąsiadki. Na szczęście Jim zaufał Mel i uratował męża sąsiadki;)....
no ja o tym wiem, że ten odcinek przedstawiał ich pierwszą randkę i że nie powiedziała mu od razu o swoim darze, tylko nie pamiętałam, czy tam nie było jakiegoś jej wspomnienia odnośnie tego wyznania ;)
W żadnym odcinku nie było wzmianki w jakich okolicznościach Melinda wyznała Jim'owi o swoim darze, nawet małej wskazówki ani aluzji co do daru.;). Możemy być tylko pewni,że Jim wiedział o darze Mel już przed ślubem,ale w jakich miejscu,czasu i okolicznościach nic nie można wydedukować. Jak wyprodukują VI sezon to może coś o tym będzie;)