Szukam odcinka, w którym jest duch "odtwarzający" sceny z horrorów. Opowiadała mi o nim koleżanka i bardzo chciałam go obejrzeć. Z góry dzięki :)
W 15 odcinku III sezonu występują motywy filmu grozy. Odcinek nawiązuje do największych klasyków min. "Egzorcysta", "Dzieci z kukurydzy", "Koszmar minionego lata"(nawiązanie do Jennifer Love Hewitt), "Muchy". Miłego oglądania;)
Szukam odcinka, w którym na samym końcu Melinda wraz z przyjaciółmi chce przejść przez ulicę i ktoś stwierdza, że jest ich szóstka a tylko pięć cieni. Dzięki za pomoc
To finał sezonu III-18 odcinek. Profesor Rick Payne zauważa,że jest ich szóstka a tylko V cieni.
Czy mi się wydaje, czy znasz cały ten serial na pamięć ? ;) znasz odpowiedzi na wszystkie pytania ! Niesamowite!
mateo zna odpowiedzi na wszystkie pytania ale opisy odcinków są na wiki, tylko że niektóre lamy nie potrafią pomyśleć żeby tam zajrzeć :P
ps naznaczony był świetny ,jestem w szoku ^^
Cieszę się,że Naznaczony(film) Ci się spodobał;d Od dawna na ekranach kin nie wyszedł taki dobry horror. Z niecierpliwością czekam na sequel tego filmu;)