PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236095}

Zaklinacz dusz

Ghost Whisperer
2005 - 2010
7,3 31 tys. ocen
7,3 10 1 31245
7,0 2 krytyków
Zaklinacz dusz
powrót do forum serialu Zaklinacz dusz

1 odcinek vel pilota i jestem miło zaskoczona. Bardzo do gustu przypadł mi serial medium jednakże na necie są wrzucone tylko 3 sezony i pare odcinkow 4 sezonu ;/ Na razie serial się nieźle zapowiada mam nadzieje że nie obniży lotów i będą ciekawe historie :). Mam tylko pytanie- czy jest on faktycznie oparty na prawdziwych zdarzeniach? Czy tylko tak napisali dla promocji?

użytkownik usunięty
Jane_Mary20

To bardzo się cieszę ,że spodobał Ci się Ghost Whisperer(posiada b.ciekawą, zarazem złożoną fabułę z każdym sezonem coraz mroczniejszą). A co do Twojego pytania to serial jest oparty na doświadczeniach Mary Ann Winkowski(prawdziwym Ghost Whisperer'em-ma już na koncie kilka wydanych przez wydawnictwo książek) poprawiała ona wszystkie scenariusze odcinków w tym serialu więc jakby to powiedzieć jest on autentyczny-przynajmniej dla mnie;)
Pozdrawiam serdecznie;)
Miłego oglądania dalszych odcinków;)

Jane_Mary20

są polskie napisy do wszystkich 7 sezonów Medium więc i torrenty są :)

sarah496

tak wiem że mozna sobie ściągnąć ale ja wole sobie oglądać z wyłączaniem limitu ;) a właśnie wszystkich sezonów nie ma online. Aco do "ghost whisperer" to dzis już 5 zdaje sier odcinek bede oglądać ;)

użytkownik usunięty
Jane_Mary20

Prawie Trafiłaś/eś(przepraszam za pomyłkę)... Dziś na TVN7 wyemitowali 4 odcinek;) A jak Tobie się spodobał odcinek/serial;)?