PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236095}

Zaklinacz dusz

Ghost Whisperer
2005 - 2010
7,3 31 tys. ocen
7,3 10 1 31245
7,0 2 krytyków
Zaklinacz dusz
powrót do forum serialu Zaklinacz dusz

Witam. Szukam muzyki z 4 sezonu odc. 18, szła w momencie, w którym Melinda chciała się
wydostać z Jimem z jakiegoś zalanego wodą kanału i Jim, płynąc do niej przypomniał sobie, że
jest Jimem.

użytkownik usunięty
Karolekk

W odcinku 18 sezonu IV pojawiły się takie utwory muzyczne jak:
~ "Found" w wykonaniu Phillip Larue
~ "The Man Who Won't Be Moved" w wykonaniu The Script
~ "No Place To Go" w wykonaniu For All The Drifters.
Pozdrawiam,Mateusz;)

Dzięki, ale mi bardziej chodziło o muzykę instrumentalną. Czyli skomponowaną przez Marka Snow'a. A to już jest dużo trudniej znaleźć.

użytkownik usunięty
Karolekk

W internecie można jedynie znaleźć muzykę,która pojawia się w pilocie (scena z małą Melindą,która pomaga babci przeprowadzić ducha) oraz właśnie muzykę filmową genialnego Mark Snow z tego odcinka.
http://www.youtube.com/watch?v=KYoiZYU0i0I&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=a3wAltfj_LA

ocenił(a) serial na 10

a czy masz jakąś stronę z której można ściągnąć muzykę z drugiego linka? :)

użytkownik usunięty
respective

Zawsze można skorzystać z z a p i s k a . p l ;)

ocenił(a) serial na 10

A o co chodziło w dzisiejszym odcinku (22 odc. 4 sezonu) z tym wampirem? Ten chłopak na prawdę był wampirem? Bo wydawało mi się to trochę dziwne... czy to była taka przenośnia, że chciał z tą dziewczyną być wiecznie, a wampiry żyją wiecznie...

użytkownik usunięty
monisia130995

Był duchem,który ze względu na zamiłowanie dziewczyny do wampiryzmu chciał ją uczynić na swój sposób nieśmiertelną-sprawić aby zginęła,żeby byli razem.

ocenił(a) serial na 10

A w 23 odc. było o tej "Księdze Przemian" ... i że są w niej zapisane osoby, które zmarły i później powróciły... No właśnie była tam Andrea.. ona zmarła, ale przecież nie powróciła...

użytkownik usunięty
monisia130995

Powróciła do Melindy jako duch w ten sam sposób jak Zoe ;) Dużo fanów spekuluję,że Andrea wraz z "świetlistymi" duszami była przy ponownym ślubie Jim i Melindy ;)

ocenił(a) serial na 10

A tak się teraz zastanawiam.. Wiadomo jak Aiden widzi swojego ojca (jako Jima czy jako Sama)?

użytkownik usunięty
monisia130995

Wydaję mi się,że ze względu na jego dar widzi swojego ojca jako Jim-a.