PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236095}

Zaklinacz dusz

Ghost Whisperer
2005 - 2010
7,3 31 tys. ocen
7,3 10 1 31245
7,0 2 krytyków
Zaklinacz dusz
powrót do forum serialu Zaklinacz dusz

Serial jest nie do przebicia!Oglądam teraz 3 pierwsze sezony,i niestety nie
mogę znaleść sezonu 4 i5.Chodzi mi o online,ale nie muszą być odcinki
online chociaż lepiej zeby było,proszę o pomoc bo ostatnio zabrali mi
Foxlife i jestem trochę do tyłu :(

ocenił(a) serial na 7
ocenił(a) serial na 6
agencja9

twoja wypowiedź odmieni życie wielu pokoleniom lisów piaskowych oraz zmodyfikowanych genetycznie alleli...

co do tematu to pełno tego na cho mikuj

użytkownik usunięty
Emma004

Po pierwsze regulamin filmwebu zabraniam nam zamieszczać takich linków.
Po drugie wystarczy wystukać w google "Zaklinacz Dusz sezon 4 download" bądź "Ghost Whisperer season 4 download".

Przed chwila ogladnelam odcinek 4 z 5 serii o chirurgu, ktory myslal ze pacjent mu na stole umarl. Chlopak jednak przezyl, takze kto straszyl w kostnicy? Nie wiem kiedy na ten serial znowu trafie a strasznie mnie to ciekawi ;-)

użytkownik usunięty
taillia

MOŻLIWE SPOILERY
Przy tym wątku mogę tylko snuć teorię. Przypuszczam,że zmarł w szpitale podczas poważnej operacji i był na tyle zły, przepełniony chęcią zemsty a przy tym zdezorientowane,że nawiedzał miejscową kostnicę. To ten chrzest "miejskiego nastoletniego gangu" przebudził ducha z letargu. Pod koniec odcinka został on skonsumowany przez Cienie i zarazem przemieniony jednego z nich. Cienie mogą żerować tylko na złych do szpiku kości duchach. Moim zdaniem Romano z poprzednich sezonów zawarł pakt z cieniami,że go zostawią dopóki dopóty będzie utrudniał Melindzie przeprowadzać duchy na tamtą stronę oraz inne dusze namawiać aby zostali wśród żywych.