Co to za zakończenie ostatniego odcinka .... czuje niedosyt, zgłaszam sprzeciw !!! No jak tak można :(
Możesz sprecyzować jaki odcinek masz na myśli?;)
Jeśli masz na myśli ostatni odcinek 5 sezonu to każdy ubolewa nad tym faktem,że serial anulowano:(
Zauważyłem ostatnio,iż amerykańskie stacje mają tendencję do niszczenia dobrych o świetlanej przyszłości seriali.
Mi bardzo brakuje nowych odcinków,tak bardzo że oglądam te co nam zostały bez przerwy:(
Pozdrawiam;)
ee Ty widzę jakiś fan :D tak miałam na myśli ostatni odcinek 5 sezonu ... zapowiadało się że będzie kontynuacja a tu co ? :( To dlaczego ten serial ściągnęli pozostanie dla mnie wielka niewiadomą ;/
Ja również oczekiwałem i nadal czekam na 6 sezon;) Musimy mieć odrobinę wiary;)
Dlaczego nie ma kontynuacji? To na razie zagadka dla nas wszytkich...MOżemy tylko przypuszczać:
Stacja CBS dokładnie nam nie poddała powodu anulowania 6 sezonu GW,możemy tylko przypuszczać,iż co z sezonem oglądalność malała(choć to dla mnie dziwne,ponieważ oglądalność była na wysokim poziomie) część fanów zakończyła swoją podróż przy odcinku 6 sezonu 4 (dla mnie ten zabieg był bardzo dobry,przez to jeszcze bardziej doceniłem Jim'a oraz jego związek z Mel).Dla mnie każdy sezon jest wspaniały,każdy ma trochę inny klimacik;D Wiesz pewnie jak to jest w Ameryce,ludzie pragną krwi,mordu i erotycznych scen(głupota) a nie jakiegoś przesłania i morału na życie(jednakże,jest duża/wielka rzesza fanów w USA i UK) a drugim powodem mógł być ograniczony budżet. Aktorzy i cała ekipa "serialowa" nie zrezygnowała,gdyż liczyli że stacja bodajże ABC przejęła formułę Ghost Whisperer-sama wspaniała Jennifer Love Hewitt nagrała pożegnalną wiadomość do fanów,gdzie sama się na końcu popłakała-jakby rzecz,przecież ten serial jest jakby jej dzieckiem,to ona stworzyła postać Melindy(do dziś sobie nie wyobrażam innej Melindy niż J.L.Hewitt);)