Wszystkich sezonów jest 5 można je obejrzeć na iitv w internecie. Z sezonu na sezon robi się coraz ciekawej i mroczniej. zdradzę tyko ze coś przydarzy się mężowi Mirandy i ze będzie ona w ciąży. Miłego oglądania
To miłe z twojej strony,że chciałaś się podzielić informacją z innymi ale jak dobrze przeszukasz forum to zobaczysz,że takich informacji jest na pęczki.;)
P.S Tak tylko dla sprostowania,główna bohaterka nazywa się Melinda Gordon;)....
Pozdrawiam
Myślę ze to nie zaszkodzi nie wszyscy jak widać wiedzą
bo są na pocztowych sezonach i zadają pytania na temat pierwszego lub drugiego sezonu który oglądaj w TVP 2 lub TYN 7 ta informacja jest dla nich ze nie muszą czekać do jesiennej ramówki żeby moc oglądać swój ulubiony serial
Pozdrawiam
Masz rację nie zaszkodzi zawrzeć taką informację.;)
Tak się zastanawiam nad definicją "pocztowy sezon" i nic nie mogę wykiełznać z mojej głowy,pomożesz?;)
Miłego dnia;)
Pomyłki się zdarzają jestem tyko człowiekiem i umiem przyznać się do błędów miało być początkowe a propos nie potrzebnych rzeczy to te plotki o Jennifer wydaja mi się nie na miejscu od tego są inne serwisy o wiadomej reputacji.
Sądziłem,że to jakieś nowe sformułowanie przeze mnie nie znane...
Jakie plotki o Jennifer? Nie mam pojęcia o czym mówisz...
Jakbyś mogła kilka razy przeczytać moje posty,to zauważyłabyś,iż nie zawierają one pierwiastka złośliwości.
Sądziłem,że "pocztowy" to jakieś nowe sformułowanie przeze mnie nie znane (z czystej ciekawości chciałem się dowiedzieć).
Jakie plotki o Jennifer? Nie mam pojęcia o czym mówisz...
P.S Przepraszam,nie mogłem z edytować posta.;)
Wcale tak nie uważam ale pomogłaś mi się skoncentrować i sprawdzać co pisze i jak pisze za to dziękuje bo mam tendencje do szybkiego pisania zjadania i przeinaczania wyrazów a co do plotek to chodzi mi o te np. że tyje czy chodzi w dresach często stawiamy gwiazdy na piedestale nie skazitelnego piękna i doskonałości i tego piękna i doskonałości wymagamy od nich za wszelką cenę zapominamy ze są tyko ludźmi z ludzkimi słabościami i przywarami .
Pozdrawiam
Właśnie w tym temacie "wahnieniach wagi Jennifer(jest tylko człowiekiem)" stwierdziłem,iż to cecha ludzka i pospolita oraz,że nie mamy rzetelnych informacji,tylko same spekulacje. Na końcu tylko życzyłem Jennifer miłego dnia...;) Tylko dementowałem te "plotki",podzielam twoje zdanie,iż to jej prywatna sprawa.
Miłego dnia;)