PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236095}

Zaklinacz dusz

Ghost Whisperer
2005 - 2010
7,3 31 tys. ocen
7,3 10 1 31245
7,0 2 krytyków
Zaklinacz dusz
powrót do forum serialu Zaklinacz dusz

Jak myślicie ile będzie jeszcze sezonów?
I czy na fox life dalej będzie leciał o 15.20 (ten 5 sezon)

Qurczak

Jeśli dobrze mi się zdaje to o 15.20 leci końcówka sezonu 4.Jutro chyba jest ostatni odcinek. A co do sezonu 5 to pierwszy odcinek będzie w niedziele o 21.00, czy jakoś tak. ;)

ocenił(a) serial na 9
Lilka_a

4 kwietnia o 21.00 jest pierwszy odcinek 5 sezonu.

Lilka_a

kurde no a tam mi się podobało to że leciał o 15.20 .mam nadzieje że będą powtórki bo nie mam jak oglądać w niedziele.

ocenił(a) serial na 9
Qurczak

powtórki beda we wtorki o 22.00 i w soboty o 16.25 :)

Qurczak

W maju ostatni odcinek V sezonu. Ze streszczenia wynika, że będzie zbyt dużo się działo aby zostawić to bez echa tak więc VI sezon mogą jedynie przekreślić kłopoty finansowe albo jakaś inna bzdura bo Amerykanie czasem mają zryte berety. Ale mam nadzieję, że VI będzie.

Ewcia78

Ojj tak miejmy nadzieje że będzie VI sezon . A V sezon oglądnę na internecie bo już za dużo przegapiłam odcinków ;)

Qurczak

No niestety ostatnio sprawy przybrały trochę niepokojący obrót. Na jednym z portali poświęconym Jennifer / bardzo profesjonalne / jest notka o niskiej oglądalności V sezonu. Podobno szefostwo CBS już dokonało pewnych eliminacji z ramówki i teraz zastanawiają się jeszcze czy usunąć "Medium" lub "Ghost Whisperer". Mam nadzieję, że to tylko chwilowe zawirowania :(