bardzo mądry serial a historie w nim zawarte są przesłaniem dla każdego z nas
Zgadzam się z Tobą;) Już wraz z innymi forumowiczami doszliśmy do wniosku,iż serial jest niezwykły,wspaniały,gdyż rzadko jest spotykane aby serial posiadał morał i przesłanie,którym każdy powinien się kierować.Melinda jest doskonały przykładem do naśladowania,nie widziała ona te złe strony człowieka(widziała zagubienie i doznaną przykrość) lecz te dobre,uczyła ich i samą siebie od duchów.Nie tylko pomagała duchom przejść na tamtą stronę,lecz także wspierała tych ludzi,pomagała zabliźnić rany. Melinda bardzo dużo dokonała w swoim życiu(życzę sobie i innym takiej przyjaciółki);) Pozdrawiam;)
tak powinny wyglądać polskie seriale, a nie 'm jak miłosć', 'klan' 'samo życie' -.-
Nie ma takiej siły na ziemi ani na niebie,aby mogła odwzorować/skopiować Zaklinacz Dusz/Melindę;)
Może to się wydawać dziwne wręcz szalone lecz tak pokochałem ten serial,tę Melindę,iż sam serial i postać Mel jest dla mnie jak Biblia dla każdego wierzącego;)
Jak wam się podobał sezon 1?
Zgadzam się że nigdy nie powstanie już taki serial...;)
Dla mnie może wcześniej mogło by się wydawać to dziwne, ale teraz sam właśnie pokochałem ten serial i oglądam wszystkie odcinki (chociaż jeszcze wszystkich sezonów nie obejrzałem, ponieważ dopiero od niedawna to oglądam...;)) i szukam różnych informacji o tym serialu , Melindzie i aktorach...;)
Pierwszego sezonu jeszcze do końca nie oglądałem, ale i tak mi się bardzo podoba tylko trochę szkoda że Andrea umarła bo ją właśnie jakoś polubiłem, a właściwie dopiero jak umarła;/
Ja szukam i oglądam wszystkie filmy z Jennifer Love Hewitt bo ona jest najlepsza!:D