Mogła byś mi przesłać odcinki od 6 na meila bo mam tylko do szostego. Tagebuchh@gmail.com
cześć:D mogłabyś mii przesłać cały sezon 10 Things I Hate About You ??
baaaaardzo proszęę :) agulek22@onet.eu
wszystko ok tylko maly problem. odcinki nie mieszcza sie w meilu sa za duze. mam caly pierwszy sezon ale niestety nie mam jak nikomu tego wyslac ....
wszystko ok tylko maly problem. odcinki nie mieszcza sie w meilu sa za duze. mam caly pierwszy sezon ale niestety nie mam jak nikomu tego wyslac ....
Mama caly sezon na kompurterze. w meilu nie miesci sie jeden odcinek a co dopiero tu mowic o calym zesonie. troche wyobrazni miejcie. jak znajdzie ktos jakis sposob na wysylanie odcinkow to prosze bardzo moge wyslac kazdemu. ale na chwile obecna nie mam jak tego wyslac. przykro mi ;].
a tak poza tym to ten serial jest na chomiku nie wiem czyim ale jest bo ja wlasnie z chomika go mam ;] wystarczy dobrze poszukac ;]
no ja wiem że na chomiku jest bo sama mam już kilka odcików z chomika;D ale ściągać nie chciałam bo to dużo transfeu więc ściągnęłam napisy a film obejrzałam na YouTube;D napisy w notatniku zmiejszyłam i czytałam i oglądałam:D:D
Oczywiście, że nie da się przesłać filmu mailem. Ja mam na płytkach, za drobną opłatą moge przesłać pocztą. Zainteresowani niech piszą
jeśli jeszcze kogos to interesuje to mam na chomiku czesc 1 sezony jutro powinien juz byc caly jak ktos zainteresowany to pisac to podam nazwe ;]