Zakochana złośnica

10 Things I Hate About You
2009 - 2010
7,1 3,5 tys. ocen
7,1 10 1 3499
Zakochana złośnica
powrót do forum serialu Zakochana złośnica

ja chce 2 sezon

ocenił(a) serial na 9

Ja chce 2 sezon....serial jest super....ale chyba nie planują dalszego ciągu....szkoda

marta_34

Ja też chętnie obejrzałabym ciąg dalszy :( za dużo wątków rozpoczęli na samym końcu, tak jakby miała byc kontynuacja, ale się na nią nie zanosi niestety... ciekawe co Patrick chciał powiedzieć Kat przed tym gdy wszedł jej ojciec, co zrobiła Bianca, pod koniec miałam wrażenie, że ona jednak coś czuje do Camerona, fajnie by było gdyby zostali parą, bo ten blond model doprowadzał mnie do rozpaczy :P ehh... szkoda, że to juz koniec...

ocenił(a) serial na 9
Lili89

dokładnie blondynek był mega denerwujący...masz racje dużo wątków zaczeli mogli tego zaniechac jak to miałbyc koniec....no chyba ze sami nie wiedzieli

marta_34

Zastanawiam się dlaczego nie nakręcili dalszych odcinków, serial był dość ciekawy zwłaszcza na tle niektórych gniotów stworzonych w ostatnich latach więc nie wierzę, że powodem była oglądalność.... poza tym, ja osobiście zakochałam się w głosie Patricka/ Ethana i teraz nałogowo szukam jakichkolwiek filmów z nim, bo "Złośnicę" mi zabrali :(

Lili89

W kilka dni obejrzałam cały sezon. Jest wciągający i ja chce drugi sezon. Tak jak wy. Czemu oni ciągle coś kończą co dopiero się zaczęło?! Nie rozumiem producentów. Mają taki świetny serial i nie chcą go kontynuować. ;|

ocenił(a) serial na 8
marta_34

Nie nakręcą kolejnych odcinków, bo im spadła oglądalność ;c tak piszą na oficjalnej stronie, a to jest wypowiedź jeszcze z 2010r. ;/
kuuurcze też chciałam bardzo obejrzeć następne odcinki wszystko sie dopiero rozpoczynało ;c poza tym nie wiadomo co z Joey'm i Biancą no i to przyłapanie przez ojca Kat i Patrica...to nie może sie tak skonczyć, może jednak nagrają dalszy ciag ?

ocenił(a) serial na 9
Katienkis

może dojdą do tego że ludzie chcą 2 sezon i go zrobią...pytanie ile lat to im zajmie.....bo jak teraz skończyli to chyba tak długo do niego nie wrócą

użytkownik usunięty
marta_34

Dla ciekawych, jak miały potoczyć się losy bohaterów http://popwatch.ew.com/2010/06/07/10-things-i-hate-about-you-season-two/ (artykuł po angielsku)

ocenił(a) serial na 10
marta_34

nie wiem czy w ogóle by do niego wrócili :( niby wiele osób na całym świecie oglądających ten serial chce jego powrotu, ale podobno to norma w ABC że zdejmują szybko jakiś serial jak nie idzie po ich myśli i dlatego tym razem też zostaliśmy z takim 'zakończeniem' :/ bardzo bym chciała, żeby wrócił.