PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=817459}
7,2 4,5 tys. ocen
7,2 10 1 4515
Zakochani po uszy
powrót do forum serialu Zakochani po uszy

Za usmiercienie patrycji w 96 bodajze odcinku to ma byc. Ten serial jest jednym z najgorszych pl seriali. Sylwii wszystki udaje ukryc, prawda wyjdzie pewnie w 120 ostatnim odcinku, masakra.

ocenił(a) serial na 4
justka140

Generalnie tak, ale osobiście nie zrozumiem nigdy fenomenu wystawiania oceny 1 danym grom, czy produkcjom, które bądź co bądź trzymają ten jakiś poziom, co prawda niski, ale zawsze na tle kraju gdzie królową TVN-u jest Pani z obsesją na punkcie jedzenia i rozbijania talerzy, w Polsacie z kolei króluje Okił z kolejnymi "parapsychologicznymi" gniotami. Jasne, każdy ma prawo do własnej opinii, ale w takim razie trzeba wymyślić nową skalę dla wyżej wymienionych Pana Okiła, czy też Szkoły, 19+ itd.

Ale prawda, ja początkowo dawałem ocenę 5 temu serialowi, bo generalnie miły klimat na początku był, przyjaciółki, przyjaciele wśród miłosnych intryg i co najważniejsze nie powielał tego dziwnego ostatnimi czasy schematu, że każdy jest bogaty z dobrego domu, je śniadanie w koszuli, a jedynym problemem jest niemodny telefon, tutaj tego na szczęście nie było i to mnie wciągnęło na tyle, że obejrzę co drugi odcinek, jak się uda to dzień po dniu.

Teraz ocena niestety spada na słabe 3.
Jak to jest możliwe, że Piotrek żeni się z laską dla dziecka, a w ciągu całego dnia ani razu nie pyta o zdrowie partnerki i dziecka?
Jak to jest możliwe, że w ciągu 3 miesięcy wykonane zostało jedno USG? Jak to jest możliwe, że jest 10 osób przeciwko jednej Sylwii, ona ma milion pomysłów na poczekaniu, a oni nie potrafią nawet wpaść na pomysł, żeby raz a porządnie za nią krążyć, nagrać coś na dyktafon i po problemie. Toć to nawet Napoleon poległ na dwóch frontach jednocześnie.
Nie dociera do mnie to po prostu. Pewnie, że są osoby potrafiące doskonale manipulować innymi, ale to już jest chyba gruba przesada.

ocenił(a) serial na 7
pawelisto2

Zgadzam się. Ile już można ciągnąć to? Tyle rzeczy uchodzi jej na sucho, a Piotrek jest naiwny jak mało kto. Kilka razy przyłapał ją na kłamstwie, a on lgnie cały czas do niej. Takiej wrednej żmijki dawno nie było w serialach, ale to co ona już wyprawia to przegięcie. Na wszystkich ma haki, albo się ich pozbywa (jak z Pati). A z Piotrka robią już taką życiową ***, że głowa mała.
Gdyby nie to, że ich gabinety są tak blisko Asia pewnie zapomniałaby o biednym i naiwnym panu dentyście i zajęła się porządnie policjantem Tomkiem, który po za nią świata nie widzi. Jednak pewnie prawda wyjdzie na jaw i będą do siebie wracać, chociaż kto wie... Czasami może być serial przewrotny (oby!).