mam takie pytanko: Czy pRzez Gastona teraz Mia rozejdzie się z Miguelem???
Wolisz Gastona?? Wrr.. Jak ja go nie lubię ;p Dla mnie to on jest prostakiem.. ;p
No cóż każdy ma swoje zdanie:) Nie wiem ja od początku serialu z głównej czwórki nie przepadałem własnie za Miguelem , nie lubie go i tyle :) Pozdrawiam :D
Nie no oczywiście ja nic nie mówię ;p Masz prawo do własnej opinii.. ja tam nie jestem wielką fanką Miguela, ale Gaston mnie wybitnie wnerwia ;]
Widze ze nikt nie wspomnial o tym ze Miguel bedzie w wiezieniu wlasnie przez Gastona ;pp
Tak, właśnie tak bedzie ,Miguel trafi do więziania "dzięki" Gastonowi,że niby on sam upozorował swoje porwanie,żeby wyudzić pieniądze od Franka.Mia na początku nie uwierzy Miguelowi,ale kiedy zrozumie że mówi prawde to bedzie juz za późno, bo Miguel z nią zerwie,bo nie zaufała mu wcześniej...
A coś mi się kiedyś obiło o uszy ;p No i jak tu lubić Gastona? A Mia też naiwna, że wierzy.. Pff ;p
Miguel zostanie zmuszony o napisanie listu do franca z żądaniem okupu.
potem wszystko się tak popląta że mia i franco zaczną wierzyć że to Miguel specjalnie upozorował porwanie żeby wyciągnąć od nich kasę
ale czub z tego Gastonaa.... Ehh
fraJeRr ;d;d
a w których mniej więcej odcinkach Mia będzie myśleć ze Miguel upozorował swoje porwanie ??
;]
zdaje sie , ze niedlugo juz, bo pisali o tym w ŚS, ale w poprzednim pisali ze ten Octavio potraci Roberte, ale chyba jej jeszcze nie potracil?czy przegapilam ten odc.?
no nie, nie potrącił jej.....
a to teraz będzie ze Mia przygotuje wszystko i ze niby beda sie mieli kochać ale Miguel powie, ze nie bo bedzie myslal ze ją zdradził???