PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

<<Gaston>>

ocenił(a) serial na 10

mam takie pytanko: Czy pRzez Gastona teraz Mia rozejdzie się z Miguelem???

KarOlynKaa

Niestety tak,zresztą to nie byłby pierwszy raz...

ocenił(a) serial na 10
madzia44_4456

dzieki....ale w tych najblizszych odcinkach tak bęędzie??

KarOlynKaa

I bardzo dobrze nienawidzę tego prostaka Miguela ;/ Wole już Gastona Mia i Gaston fajnie :D :)

ocenił(a) serial na 6
mmtbg1992

Wolisz Gastona?? Wrr.. Jak ja go nie lubię ;p Dla mnie to on jest prostakiem.. ;p

KarOlynKaa

No cóż każdy ma swoje zdanie:) Nie wiem ja od początku serialu z głównej czwórki nie przepadałem własnie za Miguelem , nie lubie go i tyle :) Pozdrawiam :D

ocenił(a) serial na 6
mmtbg1992

Nie no oczywiście ja nic nie mówię ;p Masz prawo do własnej opinii.. ja tam nie jestem wielką fanką Miguela, ale Gaston mnie wybitnie wnerwia ;]

ocenił(a) serial na 10
KarOlynKaa

Widze ze nikt nie wspomnial o tym ze Miguel bedzie w wiezieniu wlasnie przez Gastona ;pp

ocenił(a) serial na 10
xxAniaxx

ja bym go z chęcia zabiła :P:P
działa mi na "uzębiebie" ;d;d

KarOlynKaa

Tak, właśnie tak bedzie ,Miguel trafi do więziania "dzięki" Gastonowi,że niby on sam upozorował swoje porwanie,żeby wyudzić pieniądze od Franka.Mia na początku nie uwierzy Miguelowi,ale kiedy zrozumie że mówi prawde to bedzie juz za późno, bo Miguel z nią zerwie,bo nie zaufała mu wcześniej...

ocenił(a) serial na 6
madzia44_4456

A coś mi się kiedyś obiło o uszy ;p No i jak tu lubić Gastona? A Mia też naiwna, że wierzy.. Pff ;p

KarOlynKaa

Miguel zostanie zmuszony o napisanie listu do franca z żądaniem okupu.
potem wszystko się tak popląta że mia i franco zaczną wierzyć że to Miguel specjalnie upozorował porwanie żeby wyciągnąć od nich kasę

ocenił(a) serial na 10
Ania2341490

ale czub z tego Gastonaa.... Ehh
fraJeRr ;d;d
a w których mniej więcej odcinkach Mia będzie myśleć ze Miguel upozorował swoje porwanie ??
;]

ocenił(a) serial na 9
KarOlynKaa

zdaje sie , ze niedlugo juz, bo pisali o tym w ŚS, ale w poprzednim pisali ze ten Octavio potraci Roberte, ale chyba jej jeszcze nie potracil?czy przegapilam ten odc.?

ocenił(a) serial na 10
Ewka___

no nie, nie potrącił jej.....
a to teraz będzie ze Mia przygotuje wszystko i ze niby beda sie mieli kochać ale Miguel powie, ze nie bo bedzie myslal ze ją zdradził???

ocenił(a) serial na 9
KarOlynKaa

chyba nie, z ta zdrada to ma byc w 3 temporadzie, kiedy bedzie myslal ze z Sabrina.

chyba, ze teraz tez.. ale o tym nie slyszalam.;]]