Serial jest SUPER dlatego daje 10/10 Jacy sa wasi ulubieni bohaterowie ?? ja najbardziej lubie Mie i Alme potem Celine ;] a wy ?
Muszą wyemitować 2 i 3 temp,ponieważ stracą dużą oglądalność.Pozatym gdyby niemieli zamiaru kupywac 2 i 3 temp to by 1 niekupywali bo po co żeby tylko wyemitować 1 temp?To tak jest jak by się wam urwała połowa filmu.Oni tego nie zrobią.Ludzie czekają na każdy odcinek.Gdyby nie wyemitowali stracili by dużą oglądalnosc a tego przecierz niechcą.Zobaczycie wyemitują 2 i 3 temp.Wszelkie pytania kierować na moje gg:3615776 Będe wdzięczny jeśli ktoś napisze,bo można se z kimś pogadac o Zbuntowanych :D.Więc rubcie blogi na temat Rebelde,fora.Mówcie kolegom/koleżankom aby oglądali ten serial.
Diego, Roberta, Miguel, Mia, Jose, Tomas i oczywiście Giovanni xD Później Lupe i Teo xD
Celina zraziła mnie swoim zachowaniem na początku filmu, jak okazywała swoją chorobliwą zazdrość o Miguela..;/ No i tym listem do Lupity też trochę.. Ale ogólnie ta postać nie wzbudza we mnie wielu emocji.. A co do Vico to lubię ją odkąd jest z Giovannim ;] Fajną tworzą parę ;;
Vico nie jest żadną k****, w 2 i 3 temporadzie bardzo się zmieni, w sumie już można powiedzieć że się zmieniła jeżeli oglądał ktoś początkowe odcinki. A Celiny po prostu nie cierpię, bo jak dla mnie jest fałszywa, wydaje jej się że wszyscy są przeciwko niej :/ Jakby była najważniejsza, najbardziej zraziła mnie za te akcje z Migiem i Lupe. Po za tym chwilowo w dalszych temp, będzie 3mała z Sol.