tutaj bedziecie mogli wypowiadac sie na jej temat pozdrawiam i zapraszam kazdego!
Niezła z niej kobieta muszę przyznać. Bardzo seksowna. Ma jędrne cycki, które w serialu przecież przyznacie trochę pokazuje, no i dupę która również rzuca się w oczy. A Jej pizdeczka też w parze z pozostałością idzie. Szukałem zdjęć Ninel Conde i niektóre były dość rozbierane, ale niestety nie pokazała wszystkiego. Szkoda!? Bo przecież ma co pokazać, i napisał bym więcej zdecydowanie. Takto nie wiem jak często goli sobie cipkę? Taki szczegół.
nom zgodze sie z tym jest bardzo ladna dziewczyna ale nie tylko pod wzgledem ciala...ale rowniez ma sliczna buzke taka delikatna, jest takze bardzo fajna i mila w tym filmie ciekawe jaka jest na codzien hehe pozdrawiam
ja ją bardzo lubie i jej piosenki też są git!
mam nawet znajomego on wierzy we wszystko więc ja z koleżankami zażartowałyśmy sobie z niego i powiedzieliśmy mu że3 znamy wszystkich z rebelde a jemu spodobała sie akurat alma ray więc niby do niej zadzwoniłam i powiedziałam jej że ma cicheego wielbiciela i sie spytałam jej czy nie chciała by z nim być niby ona sie zgodziła i oni byli razem ,,pochodzili sobie" dwa dni ona niby zadzwoniła i mi powiedziała że z nim zrywa a on jak coś ma 12 lat
he he ale sie uśmiałam
pozdro dla suzi i angeliny
Ona cała jest cudna i niesamowita szczególnie jak się weźmie Jej datę urodzenia i chodzi mi o wiek jaki ma w serialu zbuntowani niespełna 30 lat!!! W serialu również prezentuje się bardzo ładnie. W tym wieku urok Ninel Conde jest... coś niesamowitego jeszcze nigdy wcześniej nie widziałem takiej kobiety!!! Jej ciało jak w moim pierwszym wpisie w tym temacie piszę i także twarz ma bardzo śliczną, i interesują mnie oczywiście Jej intymne części ciała. No cóż jak to w heteroseksualnej części mężczyzn do której ja należę. Czy ktoś ma takie rozbierane zdjęcia Ninel??? Byłbym niezmiernie wdzięczny? W tym wieku ta kobieta bije wszystkie w Jej wieku i także, do 4 lat mniej od Ninel. I wcale nie przesadzam z tym stwierdzeniem! Naprawdę. A wracając do zdjęć to oczywiście były by najlepsze zupełnie gołe tak by jej cipka była całkowicie odsłonięta, a na cycki i na tyłek to mogę sobie popatrzeć w serialu i to wystarczy w pewnym stopniu. Mimo, że ja osobiście jestem od Ninel o 10 lat młodszy wolał bym właśnie ją od Jej serialowej córki Roberty w sprawach seksu!! Ona ma słodkie z wyglądu ciało jej pizdeczka z pewnościę gorąca i spragniona.
rozbisales sie Dark... hehe jaka wyczerpujaca wypowiedz, ja niestety nie mam zdjec jej nago bo szczerze jestem dziewczyna podoba mi sie ta kobieta ale zdjec nie mam kobiet hehe, wole mezczyzn ale mysle ze pewnie jakby sie dobrze w necie popatrzylo to moze by sie takie zdjecia znalazlo ale watpie...bardziej pewnie w takich gazetach ale pewnie nie w Polsce. A Roberta ogolnie jest super Alma, Roberta i Diego to moi ulubieni aktorzy w tym filmie pozdrawiam
Zdięcie Ninel, które widnieje obok mojego nicku to właściwie najbardziej rozebrane zdięcie. Hmm...no ale to wciąż mało tym bardziej, że najprawdopododniej pochodzi ono z sesji zdięciowej dla playboya!? Ale w porównaniu z dziewczynami z RBD to i tak sporo? Zupełnie nagich jej zdjęć niestety nie ma!?? Jednak nie chciała się cała rozbierać? I jeżeli takich zdjęć nie zrobiono to już na pewno nie będzie. Według mnie będzie to za późno bo wkońcu uroda z czasem przemija!
A jeżeli zastanawiasz się po co mi one, to tylko do wstawienia jako tapetę monitora mojego komputera, no i jak zapewne wiesz tapeta musi być dobrej jakości czyli wysokiej rozdzielczości i takie zdięcie Ninel Conde aby była pokazana na tym "magicznym" zdięciu cała z przodu od głowy do stóp wtedy w poziomie na leżąco, albo w pionie na stojąco od głowy do kolan, albo gdyby była na kolanach wypięta niekoniecznie tak bardzo żeby było od razu widać dokładnie Jej dwie dziurki, ale prawie do tego momętu i twarz Ninel też oczywiście musi być widać. Takie zdjęcia były by moim marzeniem!!!
hehe Dark jakie Ty masz marzenia erotyczne tak jak powiedzialam ja nie mam takich zdjec...masz racje uroda przemija ale nie zawsze bo czasem jak sie jest starszym jest sie ladniejszym niz jak sie jest mlodym to zalezy tylko od urody a przede wszystkim na pewno od dbania o siebie...a Ninel na pewno dba o siebie jak nie ona to ktos o to dba aby tak wygladala jak wyglada...ale chcac nie chcac na pewno musiala tez duzo dac od siebie aby tak wygladac...w ogole zauwazyles ze ona nawet bez makijazu jest sliczna i dosc mlodo wyglada na twarzy...bo np Anahi(filmowa Mia) juz tak ladnie nie wyglada bez makijazu, a jakby nie patrzec wazne jest to jak sie wyglada bez makijazu...pozdrowka dla wszystkich
Mała ciekawostka Ninel Conde rozebrała się dla playboy'a.
To link do zdjęcia na okładce:
http://chismetime.com/wp-content/uploads/2008/05/coacha-does-playboy-225x300.jpg &imgrefurl=http://chismetime.com/2008/05/playboy-wants-more-latinas/&h=300&w=225 &sz=32&hl=pl&start=568&tbnid=PZVd_6tV_NI27M:&tbnh=116&tbnw=87&prev=/images%3Fq%3 DNinel%2BConde%26start%3D567%26gbv%3D2%26hl%3Dpl%26sa%3DN
No tak, dupa z niej niezła, ale denerwują mnie jej tandetne stroje. Szczególnie te lateksowe staniki - no normalnie jak od ruskich. Aha, i rozwala mnie pewna "drobna" niekonsekwencja. Jak się przyjrzycie dokładnie, to Alma w jednej chwili (np. rozmowy z Robertą) ma zakręcone końcówki, a za chwilę już ma proste. Podobnie było na urodzinach dziewczyn - miała cały czas proste włosy (a wcześniej się wykąpała u Franca), przyszła po Robertę, mówiła, że za chwilę się wszystko zaczyna, a już za moment miała całe kręcone. Wkurzające :P:P Ale sympatyczną ma buzię, więc wychodzi na plus ;)
PS Mogliby więcej poświęcić uwagi Pepie, bo ją lubię, he he
Znalazłam taką fotkę
http://www.ninel-conde.com.mx/nueva/estudio/ninele(13).jpg
No tak, zdecydowanie jedyna taka na świecie, a na pewno w Meksyku. Ma taką śliczną pupę i inne części intymne Jej cudnego ciała. Podobno rozbierała się dla playboya, ale wszystkiego nie pokazała, bo zdjęć takich znaleźć nie mogę. Jak tak o niej głęboko pomyślę i wyobrażę sobie Ją zupełnie nagą, bo w końcu ze zdjęć lekko erotycznych dostępnych moge mieć takie wyobrażenie, to aż mi staje. A seks z nią to jedno z moich największych marzeń i zdjęcia zupełnie rozbierane wysokiej rozdzielczości Ninel Conde!!! Było by świetnie.