PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Według mnie NIC.Aktorzy wcale nieumieją grać.Producent wzioł ich chyba,jak to się zwykle mówi "wprost z ulicy".A fabuła jest jakaś zamulona.Zupełnie jak w "Modzie na sukces",przez kilkaset lub kilka tysięcy odcinków leci to samo.Niektóre filmwebowiczki śmią twierdzić że pokazuje on jak wygląda życie nastolatków.Więdz może drogie panie będą łaskawe pokazać mi gdzie tu są przedstawione sprawy nastolatków???Tutaj te sprawy są ukazane,ale strasznie płytko.Główny problem w tym filmie to(tłumacząc najprościej)"Hmm,mam poraz siódmy do niego wrócić,a potem poraz ósmy z nim zerwać???".To jest poprostu bezsens,bo(jak ktoś już napisał wcześniej) kto normalny wraca do siebie po 150 razy.I ten ich żekomy bunt...twórcy serialu i inni chyba niewiedzą co oznacza to słowo.Mówi się że to chłopcy są mniej dojrzali od dziewczyn,osobiście uwarzam że to niezależy od płci czy wieku tylko od psychiki danej osoby.Według mnie każda osoba która podnieca się,szaleje za nim,uwielbia go,lubi lub wykazuje jakiekolwiek przejawy sympati dla tego "cośka" jest osobą skrajnie niedojrzałą.Dowiedziałem się że nawet mama jednej z dziewczynek to ogląda....zostawię to bez komentarza.Na zakończenie dodam że kiedyś dorośniecie i będziecie się wstydzić że oglądałyście taki badziew,przekonacie się ile "Rebelde" ,ma wspólnego życiem.Dziękuję za uwagę,do usłyszenia:P

ocenił(a) serial na 10
gianluigibuffon1

chyba cie coś swedziało, że napisałes taki temat "znowu" kolejna osoba...bez sensu
chyba chodzi ci o mnie [!] i moja mama tego nie ogląda, tylko czasem jak nie miała co robic to ze mną ogladała i co w tym złego? nic! film jest dla kazdego!!

ocenił(a) serial na 6
Miaa

Śmiać mi się chce już na te prowokacje.. Nie mam już siły przekonywać kolejnej 'najmądrzejszej' osoby na świecie, że nie jestem niedojrzała i głupia..

ocenił(a) serial na 1
pietrusia

Może będzi ci to ciężko przełknąć(bardzo ci współczuję:P),ale to niebyła prowokacja tylko wyrażenie swojej opini.

ocenił(a) serial na 6
gianluigibuffon1

Jak mi się nie wydaje, to już kilka razy czytałam twoje opinie.. Może napiszesz książkę na temat niedojrzałych ludzi oglądających Rebelde?

ocenił(a) serial na 10
pietrusia

jedna osoba juz wyskoczyła z takim tekstem? po co to kopiować? co??? nie wystarczyłoby ze jeden temat był taki? a tu chyba z 15 było takich samych...

gianluigibuffon1

Sluchaj jak Ci sie nie podobaja Zbuntowani jaki problem nie ogladaj i nie zatruwaj zycia innym swoimi komentarzami bo to co ty tu piszesz jest zalosne.

anetak1212

nie ma to jak ludzie, którzy myślą że obejrzeli 5 odcinków i znają całą fabułę filmu.... po prostu żenada.

A co do tego zrywania i wracania do siebie, to już w ogóle nie rozumiem o co wam chodzi. Jedna z głównych par serialu przez 440 odcinków będzie ze sobą 2 razy... w sumie to wychodzi jakieś 30 odcinków. Więc o jakie 150 razy ci chodzi?

ocenił(a) serial na 10
gianluigibuffon1

Skoro uważasz, siebie za takiego dojrzałego to ciekawa jestem ile masz lat?? Bo moim zdanie osoba dojrzała i mająca poważne problemy życiowe jak ty tu piszesz nie siada na takim forum dla nastolatków i nie mam czasu pisać takich rzeczy(zajmować się tak nie dojrzałymi sprawami).. To moje zdanie na ten temat ... a i zanim mi odpowiesz to się dobrze zastanów ..

Pozdrawiam Cię Niby dojrzały kolego...:)

ocenił(a) serial na 2
Daniela_Lujan_87

Mmmm widać to twoja odpowiedź i twoich przyjaciółek z tego forum niebyła przemyślana.Jej argumentacja jest taka że aż żal."Bo moim zdaniem osoba mająca poważne problemy życiowe jak ty tu piszesz nie siada na takim forum dla nastolatków i nie ma czasu pisać takich żeczy".Posłuchaj mnie "niedorobiona" dziewczynko.Osoba inteligentna(którą jak śię okazało niejesteś)napewno zczaiłaby że chodziło mi nie o pokazanie "Jaki to ja jestem dorosły",tylko o wyrażenie swojej opini na temat serialu.Oraz udowodnienie ile serial ów ma wspólnego z życiem nastolatków.Odpowiedzi twoje i innych osób(dziewczyn)tutaj...typowe dla fanek serialu..."Bo poco oglądasz","Nieszkoda ci czasu skoro jesteś taki dojrzały","Obejrzał jeden czy dwa odcinki i myśli że zna całą fabułę".Przecierz wasza argumentacja jest tak beznadziejna,że mam wrażenie iż piszę z jakimiś pustymi laskami.Cóż tak to jest jak czytacie tyle tych szmatławców pokroju "Bravo","Poprcon" i inne. Dziewczynki nieumieją pisać dłuższych wypowiedzi i podawać "SENSOWNYCH" argumentów.

ocenił(a) serial na 1
kamerun5

Mmmm widać to twoja odpowiedź i twoich przyjaciółek z tego forum niebyła przemyślana.Jej argumentacja jest taka że aż żal."Bo moim zdaniem osoba mająca poważne problemy życiowe jak ty tu piszesz nie siada na takim forum dla nastolatków i nie ma czasu pisać takich żeczy".Posłuchaj mnie "niedorobiona" dziewczynko.Osoba inteligentna(którą jak śię okazało niejesteś)napewno zczaiłaby że chodziło mi nie o pokazanie "Jaki to ja jestem dorosły",tylko o wyrażenie swojej opini na temat serialu.Oraz udowodnienie ile serial ów ma wspólnego z życiem nastolatków.Odpowiedzi twoje i innych osób(dziewczyn)tutaj...typowe dla fanek serialu..."Bo poco oglądasz","Nieszkoda ci czasu skoro jesteś taki dojrzały","Obejrzał jeden czy dwa odcinki i myśli że zna całą fabułę".Przecierz wasza argumentacja jest tak beznadziejna,że mam wrażenie iż piszę z jakimiś pustymi laskami.Cóż tak to jest jak czytacie tyle tych szmatławców pokroju "Bravo","Poprcon" i inne. Dziewczynki nieumieją pisać dłuższych wypowiedzi i podawać "SENSOWNYCH" argumentów.

Dzięki Kamerun za odpisanie w moim imieniu:):).Ale poradził bym sobie.

ocenił(a) serial na 2
gianluigibuffon1

Ależ ja w to niewątpie.Niemogłam się powstrzymać od tego.

kamerun5

o!Nasi wielcy krytycy filmowi sie znależli.Reprezentanci dobrego gustu filmowego,znawcy aktorstwa.Lepiej obejrzyjcie sobie te wasze arcydzieła kinematografii(choć wcale nimi nie są)zamiast siedzieć na tym forum.I nie pierdolcie mi Gigi i Kamerun "że to wasza opinia i możecie ją wyrażać" bo już wcześniej założyliście takie tematy,a jak zniknęły z forum to pojawił sie następny.Jesteście żałośni,aż tak bardzo chcecie sie kłócić?Był tu taki jeden kamilo to mieliście okazje.Zresztą,szkoda mi słów na was dzieci,bo gdy ten temat zniknie to napiszecie następny o tej samej tematyce.O,ale frajda ktoś wam odpisał.Nie rozumiem takich ludzi jak wy,którzy zakładają po 10 takich samych tematów tylko po to,żeby zwrócić na siebie uwage,pokłócić sie albo nazywać fanki serialu "niedorobionymi".Do fanów Rebelde:proponuje nie odpisywać na te debilne prowokacje,może im sie znudzi ;).

ocenił(a) serial na 6
Dante_27

Tak.. Tym bardziej, że oni obrażania nas nazywają wyrażaniem swojej opinii.. A ich ulubione wyrażenie to "wy czytacie Bravo i Popcorn", albo 'puste laski i niedojrzałe fanki".. Jak to czytam to mi się tylko śmiać chce.. I nie mówce mi, że nazywanie mnie głupią, pustą czy niedojrzałą nie jest prowokacją..

Dante_27

inna sprawa:Kamerun i Gigi to chyba ta sama osoba.Przeczytajcie sobie dokładnie post Kamerun i sposób w jaki go napisał/napisała.Poza tym to ich ostatnie posty były akurat w tym samym czasie.Dziwne,niesamowity zbieg okoliczności,prawda?Żal.

ocenił(a) serial na 10
gianluigibuffon1

Po pierwsze rzeczy pisze się przez "rz"a nie "ż" drogi kolego...Najpierw naucz się ortografii.....kochaniutki... A po drugie ja Cię nie obrażam bo nie jestem na twoim poziomie intelektualnym ......A po trzecie wkurza mnie to, że obrażasz wszystkie te dziewczyny. Nie szkoda Ci czasu. Hmn.. Widać nie masz nic innego do roboty....Ja na szczęście mam i nie będę tracić czasu na odpisywanie takiemu śmiesznemu człowieczkowi jak Ty... Jeśli uważasz, że Cie nie rozumiem to okej! Żyj dalej w swoim świecie chłopaczku.... Całuski dla Ciebie ....:)

ocenił(a) serial na 10
gianluigibuffon1

ach kolejny temat typu ''jak ja tego nie lubię,jakie to płytkie i takie podobne''
ach ze wam sie nie nudzi :P

''Na zakończenie dodam że kiedyś dorośniecie i będziecie się wstydzić że oglądałyście taki badziew,przekonacie się ile "Rebelde" ,ma wspólnego życiem''

a ty w końcu dorośnij i skończ z tym żenującym pisaniem
wiesz mozna Cię poczytac jednynie zeby się pośmiać bo nic poza tym :P

Kamerun i Gigi to jest ta sama osoba a jesli nie to te ''dziewczynki czy chłopczyki''(wy tak nas lubicie nazywać)
bardzo lubią kopiować swoje PIĘKNE wypowiedzi :P

ach jakie to smutne ze muszą z siebie ściągać te same teksty
jakie to przykre ze trzeba zakładać 2 konta zeby móc być silniejszym :P

a krytykujcie sobie serial
kazdy ma inne podejscie
ja np. nie lubie różowej pantery bo dla mnie to totalne dno no ale powiedzmy ze zachowam to dla siebie :P:P

pozdrawiam krytyków filmowych znających się najlepiej na FILMWEBIE :D

ocenił(a) serial na 10
gianluigibuffon1

Wyraziłeś swoją opinie o tym serialu,w porządku,kazdy ma do tego prawo.
Nie lubisz Rebelde.Ok. Nikt Cie za to nie zabije,ale jako normalny człowiek nie powinieneś obrażac użytkowniczek tego forum.
To ze lubimy ogladac ten serial to nie znaczy że jesteśmy puste czy cos.
Nie rozumiesz że ktoś to lubi? To tak jak ze wszystkim jeden człowiek lubi daną rzecz, a drugi nie lubi i powinienes to zaakceptować!