PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8856
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Koniec emisji :/

ocenił(a) serial na 10

Właśnie się dowiedziałam, że we wrześniu na TV4 poleci argentyńska Lalola :/
Nie będzie drugiej temporady kochanego Rebelde. Nie wiadomo też czy puszczą zaległe odcinki.
Tragedia ;/ ;(

ocenił(a) serial na 10
Gina_2

Jak i skąd się dowiedziałaś?

ocenił(a) serial na 10
Gina_2

No właśnie skąd o tym wiesz? .

ocenił(a) serial na 10
Sylwia_24

Z forum o telenowelach. Tam wszystko jest jasne.

ocenił(a) serial na 10
Gina_2

Dobrze, że można obejzec wszystkie odcinki na youtube ale szkoda ze po hiszpansku

ocenił(a) serial na 10
xxAniaxx

Ale to tragedia. Ja nie znam hiszpańskiego :( Chcę kolejnych odcinków!!!

Gina_2

Nie wiem czym się tak podniecać, serial jak każdy inny z tego gatunku, czyli tragiczna gra aktorska, przesadzone akcentowanie wszystkich wyrazów, wysoce naciągane problemy tych "prawdziwych nastolatków".

Mr__Pink

Nic jescze nei ejst pewne w 100% bedzie pewne wszystko we wrzesniu
Narazie sie nie zamartwiajcie :)
A forum to nei jest wiarygodne zrodlo informacji ;]

ocenił(a) serial na 10
Dulce_3

Tylko, że to forum zawsze ma racje. Zanim gdzieś się pojawi informacja na temat teli, to już wiadome co poleci. I zawsze się sprawdza. Bedziecie mi dziękowac, ze was wczesniej powiadomilam, jak Lalola poelci :/

ocenił(a) serial na 6
Gina_2

Szkoda, że nie poleci ;( Jeszcze miałam troszkę nadziei jak w ŚS pojawiły się te foty z Cancun MyM jak są na wakacjach, a to przecież miało być w 2 temporadzie ;/ Ale już chyba nie ma co się łudzić.. Ech.. Na pewno nie będę oglądała tej Laloli! Rezygnują ze świetnej telenoweli ;(

ocenił(a) serial na 10
Gina_2

No nie!!!
A o czym ma być ta cała Lalola

ocenił(a) serial na 6
Angelina_9

Hm.. Lola to opowieść o mężczyźnie, który na skutek czarów wiedźmy przeobraża się w kobietę i wdaje się w romans z mężczyzną..
Jakoś specjalnie fabuła mnie nie zainteresowała.. W szczególności, że ta telenowela ma być w zamian za moich Zbuntowanych.. ;( I jeszcze do tego jeden z bohaterów ma na imię Gaston xD A jakoś nie lubię tego imienia..;;

ocenił(a) serial na 10
pietrusia

O MÓJ BOŻE zamieniają zbuntowanych na opowieść o jakimś tam transwestycie!
ludzie to jakiś żart!.
Ja też nie lubię imię Gaston

ocenił(a) serial na 6
Angelina_9

Chciałabym, żeby to był żart..
Ta Lola czy Lolo nawet nie umywa się do Rebelde ;)

ocenił(a) serial na 10
pietrusia

Zgadzam sie ta cała lolo czy lola to wielka pomyłka razem z tv4 jak chce to puszczać zamiast Rebelde:(

ocenił(a) serial na 10
Angelina_9

Mi też się teraz chce płakać, bo to świetny serial. Najlepsza telenowela na świecie!

ocenił(a) serial na 10
Gina_2

Tylko nie płacz,zobaczysz jak tv4 zobaczy że to coś nikt nie będzie oglądać to wtedy puszczą 2 temporade i wszyscy będą szczęśliwi;)

ocenił(a) serial na 10
Angelina_9

I oby to była prawda... Marzymy o tym.

Gina_2

ja tam się nawet nie łudziłam że wyemitują dalsze temporady :/

ocenił(a) serial na 6
oOoOoOo_rbd

Nawet nie wiedzą co tracą.. To głupie emitować tylko 1 część telenoweli, a dwie pozostałe nie.. W szczególności kiedy Rebelde zyskuje coraz większą oglądalność i coraz więcej osób poznaje RBD..

ocenił(a) serial na 10
pietrusia

Właśnie :/ Ale może jakaś inna stacja się zainteresuje dalszymi częściami Rebelde.

ocenił(a) serial na 10
Gina_2

To niech Polsat wyemituje 2 i 3 temporade,no bo 24 godziny najpierw to Polsat pokazywał a teraz to tv4 no nie

ocenił(a) serial na 6
Angelina_9

Wątpię, żeby Polsat zainteresował się emisją serialu od środka.. jeśli doszłoby w ogóle do przejęcia przez tą stacje Rebelde, to zapewne woleliby pokazać od 1 temporady..
tv4 to jedyna nadzieja, ale oni już raczej zrezygnowali ze zbuntowanych..;( Dziwi mnie tylko dlaczego? czemu zamiast wykupić dalsze temporady, oni emitują Lole..? Przecież nie możliwe żeby Rebelde miało, aż tak niską oglądalność..;(

ocenił(a) serial na 10
pietrusia

Czas pokarze jak będzie z tymi zbuntowanymi.

Zbuntowany_RBD

jezeli z ta lola to prawda to trzeba bedzie pogratulowac tej stacji takich madrych szefow, dyrektorow, etc, po co kupowac nowy serial, skoro nie dokonczyli jednego???????

ocenił(a) serial na 10
Pola_19

Na pocieszenie można dodać, że polsat i tv4 to jedność. tak to ta sama stacja. Więc może na polsacie poleci do końca Rebelde.

Gina_2

Jak mają emitować serial argentyński to mogliby rebelde way było by chociaż porównanie do serialu meksykańskiego. Fajnie by było.

ocenił(a) serial na 6
dark_4

Może i racja, ale wolałabym zobaczyć wszystkie temporady meksykańskiej wersji.. Zresztą na pewno nie byłabym obiektywna co do Rebelde way.. Za bardzo przyzwyczaiłam sie do 'naszych' Zbuntowanych xD

pietrusia

Wszyscy fani chcą 2 i 3 temporadę. Ja także.

ocenił(a) serial na 10
dark_4

Jak zaczęli to niech skończą,a tą całą lolo czy jakoś tam puszczą potem

Gina_2

Pisałem do TV4 czekam na ich odpowiedz.Filmweb pisal mi na e-maila że trzeba wierzyc zeby puscili kolejne czesci wiec miejcie nadzieje,a nie juz myslicie o najgorszym.Jeszzce nic niewiadomo.

ocenił(a) serial na 6
Kh_amilo13

Lepiej nie robić sobie wielkich nadziei, żeby później za bardzo się nie rozczarować..;(

ocenił(a) serial na 10
pietrusia

A wiecie ze na vivie mowili ze tv4 wyemituje 2 tepmorade?

ocenił(a) serial na 6
xxAniaxx

Co ty mówisz xD Na polskiej vivie? W jakim programie mówili o RBD?

A wiecie może,czy oprócz 'Tu amor' Viva emituje jakieś inne teledyski RBD? ;]

ocenił(a) serial na 10
pietrusia

Jeśli emitują kolejne temporady to będzie super, git. Już nie mogę się doczekać Sary Maldonado w 2.

pietrusia

Na Vivie? Nie wierzę. Oni nawet nie wiedzieliby jak poprawnie wymówić nazwę zespołu XD

Na razie Viva wykupiła tylko teledysk do Tu Amor. W dodatku puszczają go raz na miesiąc. Viva obiecała wykupić inne teledyski, ale na razie nie widać żadnych rezultatów.

ocenił(a) serial na 6
__Luna__

Właśnie ostatnio przez przypadek włączyłam Vivę, patrzę, a tu 'Tu amor' xD Przez chwilę się zastanawiałam, czy mi się to nie wydaje ;) I to jest najlepszy dowód na to, że nawet meksykański zespół RBD zyskuje coraz więcej fanów w Polsce..

ocenił(a) serial na 10
__Luna__

Już nie wiem co mam myśleć na ten temat,a niech Viva kupi więcej teledysków Rbd a nie tylko Tu Amor

ocenił(a) serial na 6
Angelina_9

Poczekamy i zobaczymy.. Tak naprawdę dopiero wtedy dowiemy się prawdy.. Chyba,że tv4 wyda jakieś oficjalne oświadczenie na ten temat..

pietrusia

Nie rozumiem dlaczego Viva nie chce/nie może wykupić innych teledysków. W końcu hiszpańskojęzyczne piosenki Marquessa, Juanesa czy Shakiry się u nas przyjęły, więc dlaczego z RBD miałoby być inaczej? W końcu są wakacje, a takie piosenki jak Besame Sin Miedo, Celestial, Ser O Parecer czy Empezar Desde Cero świetnie pasowałyby w letnie klimaty.

ocenił(a) serial na 10
pietrusia

Dobrze powiedzane.

ocenił(a) serial na 6
Zbuntowany_RBD

Tak, zgadzam się z wami.. Tyle, że u nas wciąż królują angielskojęzyczne piosenki..

__Luna__

No to wykupią omg.Ty już o najgorszym myślisz.Najlepiej kto wierzy że wyemituja dalsze części niech im tylko je puszcą,a nie inni tacy wilcy fanowie i nie wierzą pisali do mnie z filmweb że trzeba wierzyc,a wy na owdrót.Póżniej jak puszczą gula wam będzie bić.

ocenił(a) serial na 10
Gina_2

Podczas programu street chart, jakiś fan wspomnial o RBD, i oni cos tam powiedzieli ze tv4 wyemituje 2 temporade.

xxAniaxx

A kiedy to było? W tym tygodniu? Dziś o 22:00 jest powtórka Street Charts, obejrzę aby się przekonać :P

ocenił(a) serial na 10
__Luna__

Nie wiem czy w tym czy z tamtego tygodnia, bo mi kolezanka dzisiaj to powiedziala, i teraz jej na gg nie ma i nie moge sie jej zapytać.

ocenił(a) serial na 10
xxAniaxx

Czyli kłamiesz, bo tak kręcisz, co?

Gina_2

Ktos ostanio z Forum dzwonil do Tv4 i oni powiedzieli ze sami nie wieddza jescze iw wszystskiego sie dowiemy pod koniec wakacji :P

ocenił(a) serial na 6
Dulce_3

Pewnie się jeszcze zastanawiają x) Zawsze można mieć nadzieję xD Liczmy na to, że jednak tv4 całkiem nie zwariowało i wyemitują dalsze serie ;)

pietrusia

To wychodzi na to, że TV 4 nie wykupiło dalszych temporad?

ocenił(a) serial na 10
dark_4

Na to wygląda...