Właśnie się dowiedziałam, że we wrześniu na TV4 poleci argentyńska Lalola :/
Nie będzie drugiej temporady kochanego Rebelde. Nie wiadomo też czy puszczą zaległe odcinki.
Tragedia ;/ ;(
Dobrze, że można obejzec wszystkie odcinki na youtube ale szkoda ze po hiszpansku
Nie wiem czym się tak podniecać, serial jak każdy inny z tego gatunku, czyli tragiczna gra aktorska, przesadzone akcentowanie wszystkich wyrazów, wysoce naciągane problemy tych "prawdziwych nastolatków".
Nic jescze nei ejst pewne w 100% bedzie pewne wszystko we wrzesniu
Narazie sie nie zamartwiajcie :)
A forum to nei jest wiarygodne zrodlo informacji ;]
Tylko, że to forum zawsze ma racje. Zanim gdzieś się pojawi informacja na temat teli, to już wiadome co poleci. I zawsze się sprawdza. Bedziecie mi dziękowac, ze was wczesniej powiadomilam, jak Lalola poelci :/
Szkoda, że nie poleci ;( Jeszcze miałam troszkę nadziei jak w ŚS pojawiły się te foty z Cancun MyM jak są na wakacjach, a to przecież miało być w 2 temporadzie ;/ Ale już chyba nie ma co się łudzić.. Ech.. Na pewno nie będę oglądała tej Laloli! Rezygnują ze świetnej telenoweli ;(
Hm.. Lola to opowieść o mężczyźnie, który na skutek czarów wiedźmy przeobraża się w kobietę i wdaje się w romans z mężczyzną..
Jakoś specjalnie fabuła mnie nie zainteresowała.. W szczególności, że ta telenowela ma być w zamian za moich Zbuntowanych.. ;( I jeszcze do tego jeden z bohaterów ma na imię Gaston xD A jakoś nie lubię tego imienia..;;
O MÓJ BOŻE zamieniają zbuntowanych na opowieść o jakimś tam transwestycie!
ludzie to jakiś żart!.
Ja też nie lubię imię Gaston
Chciałabym, żeby to był żart..
Ta Lola czy Lolo nawet nie umywa się do Rebelde ;)
Zgadzam sie ta cała lolo czy lola to wielka pomyłka razem z tv4 jak chce to puszczać zamiast Rebelde:(
Mi też się teraz chce płakać, bo to świetny serial. Najlepsza telenowela na świecie!
Tylko nie płacz,zobaczysz jak tv4 zobaczy że to coś nikt nie będzie oglądać to wtedy puszczą 2 temporade i wszyscy będą szczęśliwi;)
Nawet nie wiedzą co tracą.. To głupie emitować tylko 1 część telenoweli, a dwie pozostałe nie.. W szczególności kiedy Rebelde zyskuje coraz większą oglądalność i coraz więcej osób poznaje RBD..
Właśnie :/ Ale może jakaś inna stacja się zainteresuje dalszymi częściami Rebelde.
To niech Polsat wyemituje 2 i 3 temporade,no bo 24 godziny najpierw to Polsat pokazywał a teraz to tv4 no nie
Wątpię, żeby Polsat zainteresował się emisją serialu od środka.. jeśli doszłoby w ogóle do przejęcia przez tą stacje Rebelde, to zapewne woleliby pokazać od 1 temporady..
tv4 to jedyna nadzieja, ale oni już raczej zrezygnowali ze zbuntowanych..;( Dziwi mnie tylko dlaczego? czemu zamiast wykupić dalsze temporady, oni emitują Lole..? Przecież nie możliwe żeby Rebelde miało, aż tak niską oglądalność..;(
jezeli z ta lola to prawda to trzeba bedzie pogratulowac tej stacji takich madrych szefow, dyrektorow, etc, po co kupowac nowy serial, skoro nie dokonczyli jednego???????
Na pocieszenie można dodać, że polsat i tv4 to jedność. tak to ta sama stacja. Więc może na polsacie poleci do końca Rebelde.
Jak mają emitować serial argentyński to mogliby rebelde way było by chociaż porównanie do serialu meksykańskiego. Fajnie by było.
Może i racja, ale wolałabym zobaczyć wszystkie temporady meksykańskiej wersji.. Zresztą na pewno nie byłabym obiektywna co do Rebelde way.. Za bardzo przyzwyczaiłam sie do 'naszych' Zbuntowanych xD
Pisałem do TV4 czekam na ich odpowiedz.Filmweb pisal mi na e-maila że trzeba wierzyc zeby puscili kolejne czesci wiec miejcie nadzieje,a nie juz myslicie o najgorszym.Jeszzce nic niewiadomo.
Lepiej nie robić sobie wielkich nadziei, żeby później za bardzo się nie rozczarować..;(
Co ty mówisz xD Na polskiej vivie? W jakim programie mówili o RBD?
A wiecie może,czy oprócz 'Tu amor' Viva emituje jakieś inne teledyski RBD? ;]
Jeśli emitują kolejne temporady to będzie super, git. Już nie mogę się doczekać Sary Maldonado w 2.
Na Vivie? Nie wierzę. Oni nawet nie wiedzieliby jak poprawnie wymówić nazwę zespołu XD
Na razie Viva wykupiła tylko teledysk do Tu Amor. W dodatku puszczają go raz na miesiąc. Viva obiecała wykupić inne teledyski, ale na razie nie widać żadnych rezultatów.
Właśnie ostatnio przez przypadek włączyłam Vivę, patrzę, a tu 'Tu amor' xD Przez chwilę się zastanawiałam, czy mi się to nie wydaje ;) I to jest najlepszy dowód na to, że nawet meksykański zespół RBD zyskuje coraz więcej fanów w Polsce..
Już nie wiem co mam myśleć na ten temat,a niech Viva kupi więcej teledysków Rbd a nie tylko Tu Amor
Poczekamy i zobaczymy.. Tak naprawdę dopiero wtedy dowiemy się prawdy.. Chyba,że tv4 wyda jakieś oficjalne oświadczenie na ten temat..
Nie rozumiem dlaczego Viva nie chce/nie może wykupić innych teledysków. W końcu hiszpańskojęzyczne piosenki Marquessa, Juanesa czy Shakiry się u nas przyjęły, więc dlaczego z RBD miałoby być inaczej? W końcu są wakacje, a takie piosenki jak Besame Sin Miedo, Celestial, Ser O Parecer czy Empezar Desde Cero świetnie pasowałyby w letnie klimaty.
Tak, zgadzam się z wami.. Tyle, że u nas wciąż królują angielskojęzyczne piosenki..
No to wykupią omg.Ty już o najgorszym myślisz.Najlepiej kto wierzy że wyemituja dalsze części niech im tylko je puszcą,a nie inni tacy wilcy fanowie i nie wierzą pisali do mnie z filmweb że trzeba wierzyc,a wy na owdrót.Póżniej jak puszczą gula wam będzie bić.
Podczas programu street chart, jakiś fan wspomnial o RBD, i oni cos tam powiedzieli ze tv4 wyemituje 2 temporade.
A kiedy to było? W tym tygodniu? Dziś o 22:00 jest powtórka Street Charts, obejrzę aby się przekonać :P
Nie wiem czy w tym czy z tamtego tygodnia, bo mi kolezanka dzisiaj to powiedziala, i teraz jej na gg nie ma i nie moge sie jej zapytać.
Ktos ostanio z Forum dzwonil do Tv4 i oni powiedzieli ze sami nie wieddza jescze iw wszystskiego sie dowiemy pod koniec wakacji :P
Pewnie się jeszcze zastanawiają x) Zawsze można mieć nadzieję xD Liczmy na to, że jednak tv4 całkiem nie zwariowało i wyemitują dalsze serie ;)