PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8856
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Koniec emisji :/

ocenił(a) serial na 10

Właśnie się dowiedziałam, że we wrześniu na TV4 poleci argentyńska Lalola :/
Nie będzie drugiej temporady kochanego Rebelde. Nie wiadomo też czy puszczą zaległe odcinki.
Tragedia ;/ ;(

ocenił(a) serial na 10
Gina_2

Wiecie co,chyba w tv4 nie lubią poszczać do końca serial który już zaczęli emitować?
Tak było w przypadku Roswell (który bardzo lubie)puścili pierwszy sezon i olali drugi sezon.Co za tępaki,jeśli nie mają zamiaru emitować dalszych sezonów jakiegoś serialu to po jaką cholerę w ogóle emitować jakikolwiek serial?Zachęcają do oglądania i nagle ogłaszają że nie wiedzą czy wykupią dalsze sezony.BURAKI.
Pozdro

suzi_5

Ja mysle, ze Roswell powroci wraz z jesienna ramowka, nawet nie musza tego serialu kupowac bo przeciez emitowal go Polsat, ktory jest wlascicielem tej stacji. Poza tym innymi prawami zadza sie telenowele, a innymi seriale typu Roswell i ogolnie z USA, moim zdaniem to telewizja meksykanska nie powinna sprzedawac tej telenoweli w czesciach, bo znajac zycie to pewnie tv4 myslalo, ze caly serial sklada sie z tych 215 odc, bo wiekszosc telenoweli +/- tyle ma, a tu nagle niespodzianka i jest podzial na sezony.

Pola_19

Roswell było przed Zbuntowanymi więc ppo Roswellu będą następne temporady.

Gina_2

A może np. polsat mógłby wyemitować tą telenowelę?
Albo TVN?

Jeśli TV4 nie chce

Co im zależy?

Gina_2

Jestem tu nowa. I mam też jak i wy info o Rebelde.
TV4 WYEMITUJE telenowele "Laola" poto żeby zobaczyć co będzie miało większą oglądalność czy LAOLA czy ZBUNTOWANI. Jeżeli Zbuntowani to za około roku możemy spodziewać się kolejnej temp. Wiem bo moja koleżanka dzwoniła do tv4:) A i jeszcze coś. Każy z nas ma nadzieje jeszcze. KUPCIE w ten poniedziałek czyli 18.08.2008r. "ŚWIAT SERIALI" jeżeli nie będzie w nim opisanych odc. Rebelde tylko pojawi się zamiast tego Laola. To każdy z nas może wyłączyć nadzieje.

pietrusia

Jestem pewien że wyemituja dalsze temp,ponieważ niechcieli by starcić takiej oglądalności.

ocenił(a) serial na 10
Kh_amilo13

Roswell było emitowane w niedziele o 12:00,więc jedno drugiemu nie będzie przeszkadzać

Angelina_9

Wlasnie, co ma piernik do wiatraka??? o 19 przed Zbuntowanymi byla jakas telenowela Argentynska.

Pola_19

a tak na marginesie, to nie ma co sie podpierac, ze stacja napewno kupi dalsze temporady, bo nie bedzie chciala stracic ogladalnosci, tylko chyba nie wiesz, ze akurat ta stacja jest na przed ostatnim miejscu jezeli chodzi o ogladalnosc stacji ogolnodostepnych, wiec mimo ze serial ma jakies grono fanow, to nie zmienia faktu, ze ogladalnosc jest znikoma i stacja ma malutkie udzialy w rynku

ocenił(a) serial na 10
Pola_19

Napisałam do kotka, żeby coś napisali, że jest specjalna petycja, ale najwidoczniej mnie olali, bo nic nie piszą. :/

ocenił(a) serial na 10
Gina_2

Właśnie się dowiedziałam, że od września będą dwa pasma na TV4. Lalola będzie na drugim, a za Rebelde wejdzie telenowelea z Televisy, ale jeszcze nie wiem jaka. Wkrótce się dowiem. Wiem tylko, że z 2008 roku.

ocenił(a) serial na 10
Gina_2

Jaano!!! Jak dobrze pamiętam to wszystkie telenowele emitowało TVN,potem na TVN siedem były zawsze powtórki. Tak było od 10 lat; od Esmeraldy. Tylko TVN zawsze puszczaja telenowele we wrześniu a na wakacje robią przerwy...więc może wyemituje dalsze odcinki lub od początku na TVN lub TVN siedem?????? OBY!!!

ocenił(a) serial na 10
Gina_2

A ja wiem, że na tvn będzie emitowana telenowela z Maite w 2009 roku.

ocenił(a) serial na 10
xxAniaxx

ja myślę ze skoro już była mowa o tej całej "laloli" czy jak tam to kolejnych temporad nie będzie;(:( a nie chcą nam powiedzieć dokładnie, ciekawe czemu. powinni juz pisać na koncu odcinka lub początku, albo w trakcie filmu jakis pasek na dole... Wkońcu to nie jest cały film tylko połowa i co oni sobie myślą, tak w połowie urywają nam film, to jest nie fair, jeszcze jak ktoś się w niego tak strasznie wciągnął... ;( masakra po prostu... A ta cała "lalola" to tylko zniszczy tv4 bo nikt tego nie będzie oglądał... a tvn na pewno nie wyemituje tego;(;( Bo mają juz inne filmy wykupione... i na tym się zakończy, tv4 jeszcze będzie żałował za ten błąd jak nie bedzie kolejnych temporad kochanego ** ReBeLdE**

ocenił(a) serial na 10
Miaa

mam nadzieję ze sie mylę... I będą kolejne serie:*:*

Miaa

Jestem tu nowa. I mam też jak i wy info o Rebelde.
TV4 WYEMITUJE telenowele "Laola" poto żeby zobaczyć co będzie miało większą oglądalność czy LAOLA czy ZBUNTOWANI. Jeżeli Zbuntowani to za około roku możemy spodziewać się kolejnej temp. Wiem bo moja koleżanka dzwoniła do tv4:) A i jeszcze coś. Każy z nas ma nadzieje jeszcze. KUPCIE w ten poniedziałek czyli 18.08.2008r. "ŚWIAT SERIALI" jeżeli nie będzie w nim opisanych odc. Rebelde tylko pojawi się zamiast tego Laola. To każdy z nas może wyłączyć nadzieje.

koczo_w

Eh dzieci, dzieci... Lalola będzie puszczana o 22ej, więc jej emisja nie ma nic wspólnego z zaprzestaniem Rebelde. Jeżeli chcecie szukać "winnego" to znajdziecie go w LAS TONTAS NO VAN AL CIELO, które zajmie pasmo Rebelde i będzie emitowane o 16tej, tak jak niegdyś Zbuntowani.

Poza tym... nie wiecie nic na temat Laloli, a już krytykujecie.

ocenił(a) serial na 10
Robik_2

Lalola będzie w innym paśmie.
Po Rebelde poleci Las Tonas No Van El Cielo.

ocenił(a) serial na 10
Gina_2

Tu macie link.

http://www.filmweb.pl/f473897/Las+tontas+no+val+al+cielo,2008

ocenił(a) serial na 10
Gina_2

Dziewczyny, ale wiadomość.

http://www.filmweb.pl/forum/21172475/forum.html

W TV na Romantice poleci Destilando Amor z Angelicą Riverą :D

ocenił(a) serial na 2
Kh_amilo13

Ale bzdety piszesz.Zachowójesz się tak jakby "Rebelde" skupiało więcej niż 50% oglądalności TV4.A to jest oczywista nieprawda.

ocenił(a) serial na 10
Gina_2

kamerun zanudzasz !

Gina_2

po 1 zamiast Zbuntowanych poleci"Idiotki nie idą do nieba"a nie jakaś Lalola. bo Zbuntowani byli emitowani o 16.25 tylko podczas wakacji została zmieniona godzina na 19.00. i w czasie roku szkolenego znów by zmienili na 16.25. i myśle ze po emisji "Idiotki nie ida do nieba" znowu puszczą 2 sezon Zbuntowanych czyli za ok rok(wrześniu).teraz tylko zrobili przerwe.Rebelde ma dużo widzów i niezrezygnują z tego tak łatwo dużo osób pisało petycje do TV4 aby puścili 2 cześc. i napewno to pozytywnie rozpaczyli.Nie załamujmy się.Fani łaczmy się.

ocenił(a) serial na 10
gabi_151

Ale Lalola poleci na innym paśmie ;/

ocenił(a) serial na 10
Gina_2

Łatwo powiedzieć .. Za rok ?!?

Przecież to jest bardzo długo. Mam nadzieję że polsat wyemituje Zbuntowanych .. Podobnie było z Sos mi vida :P

ocenił(a) serial na 10
Dulce_Maria_RBD

Podczas rozmowy z pracownikiem staji TV4 dowiedzialam sie ze w tym momencie wykupienie koljnych sezonow zbuntownych jest za drogie i stacje nie stac na taki wydatek :/

Za to POLSAT nie wyklucza emicji Zbuntowanych .. ale serial nie jest przewidzialny na jesienną ramówkę :(
Pisałam do świata seriali z prośbą o jakis artykuł albo cokolwiek .. Przydałoby sie jakieś oświadczenie stacji Tv4 co do dalszych losów Zbuntowanych ..

ocenił(a) serial na 8
Dulce_Maria_RBD

no właśnie w końcu zachowali by się jak należy,mówiąc oficjalnie,co będzie dalej zze zbuntowanymi.