PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Mam pytanko

ocenił(a) serial na 10

Kiedy wróci Enrique Madarriaga do elite way school?? I kiedy Roberta się dowie że profesor Oktavio jest jej ojcem?

ocenił(a) serial na 10
Kaja88

Kurcze spróbuje pomóc ale nie chcę Cię skłamać;p dokładnie nie wiem,ale coś mi świta ze Madariaga wróci pod konieć 3 tempotady(nie mam pewności) a Roberta to nie mam pojęcia:)

ocenił(a) serial na 10
ZbuntowanaRBD

ok dzieki i dołanczam jeszcze jedno pytanie w którym odcinku bedzie ta scenka http://pl.youtube.com/watch?v=zgkoSIs4lo8

Kaja88

Serenada będzie w odc. 57 w 3 temporadzie;)

ocenił(a) serial na 9
Kaja88

to z roberta to bd nawet calkiem niedlugo.;];]

Kaja88

Roberta dowie się że Octavio jest jej ojcem w 380 odcinku.
Antonio Pardo będzie się starać o dziecko ze swoją żoną, niestety okaże się że jest bezpłodny. Nie może więc być ojcem Roberty. Alma tuż po nocy spędzonej z Octavio związała się z Pardo, dlatego zawsze myślała że Roberta jest jego córką. Roberta będzie bardzo zła, zbuntuje się przeciwko rodzicom, potem im jednak wybaczy.

ocenił(a) serial na 9
Kaja88

ojej 380.. czyli jednak dlugo.;];];]to bd w 3 temporadzie dopiero.?

Ewka___

Niestety...mniej więcej w tym samym czasie Mia dowie się że Miguel zdradził ją z Sabriną, dojdą też chyba problemy związane z jej matką. Dzięki temu Mia i Roberta bardzo się do siebie zbliżą.

Kaya1456

Zgadza się. Dowiedzą się w tym samym czasie (chyba w 45 odcinku 3 temporady). Roberta i Mia będą się wzajemnie pocieszały. Zaprzyjaźnią się:)