PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Roberta y Inaki

ocenił(a) serial na 10

Mam do was prośbę .... jak ktoś wie jak i w jaki sposób Roberta zerwie z Inakim to niech pisze ...
Chodzi mi o to czy ona się dowie że on ją okłamuje że ma drugą dziewczynę ....

ocenił(a) serial na 9
Roberta_Ruda

Tak Roberta dowie się, że Paloma, to nie kuzynka, dziewczyna Iniakiego. Matka Iniakiego powie Robercie, że on nie ma kuzynki no i jak wiadomo Robercie da to do myślenia:)

ocenił(a) serial na 10
ReBelDe_fan

a kiedy to będzie ?? za ile odcinków ??
i wiesz moze w którym odcinku ona sie wkońcu zejdzie z Diegiem ??
( a i mam jeszcze jedno pytanko czy Roberta dowiediała sie juz ze Oktavio jest jej prawdziwym ojcem??)

ocenił(a) serial na 10
sylusiaaa

Wiem tylko że jeszcze nie dowiediała się Roberta że Oktavio jest jej prawdziwym ojcem to będzie już nie długo nie wiem kiedy dokładnie.

ocenił(a) serial na 10
sylusiaaa

Dzięki z informacje o Inakim i Robercie ...
Z tego co wiem to już jutro będzie niezła akcja bo Paloma przy Robercie powie do Inakiego "Mi amor"... i za kilka odcinków Roberta będzie rozmawiać z matką Inakiego ...

A nie wiecie dokładnie w którym odcinku z nim zerwie ??

Jeśli chodzi o Robertę i Octavia to dowie się w 380 odcinku że jest jej ojcem bo przyjdzie do niej Pardo ... i jej powie że nie może być jego córka bo on jest bezpłodny ... ona pójdzie do Almy i będzie krzyczeć do niej kto jest jej ojcem a za jej plecami stanie Octavio i powie że on ... Roberta się zbuntuje przez to ...

Roberta_Ruda

bo wcześniej to roberta nie była akurat zbuntowana xD ale spoko rozumiem o co chodzi ;p

ocenił(a) serial na 6
xoxonat

Ten Inaki mnie drażni.. Takie cieć z niego, a bajeruje laski na dwa fronty xD