PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Elo.Jestem tutaj nowy troche mi się nudzi jak nie ma Zbuntowanych jakoś tak smutno.Chciałbym żeby na naszych ekranach pojawili się Zbuntowani.Teraz właśnie oglądam odcinki na youtube.pl w częściach od początku.Jakby ktoś chciał se pooglądać odcinki z 2 temp to zapraszam na stronke www.rebelde.pl Tam właśnie takie dziewczyny tłumaczą nam napisami odcinki z 2 temp.Można także tam ściągnać całe odcinki,muzyke RBD.Niedawno właśnie pojawił się 3 odcinek :D.co tydzień dodają nowe.Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
miguelalfonso

2 teporada od marca 2009. sa plotki o styczniu, gdyz las tontas no van al cielo sa emitowane 2 razy dziennie, ja mam nadzieje na ten styczen i moj BOSKI SANTOS :)

Aishwaryaaa

odcinki są tłumaczone przez dziewczyny ze swiatelenowel.fora.pl i jest juz przetłumaczone 9 odcinków... :D Ja licze że puszczą w marcu bo to jest najbardziej potwierdzona informacja :)

ocenił(a) serial na 10
Aishwaryaaa

Słyszałem już to ale dzięki ;P <<<<krótki>>>>>

ocenił(a) serial na 6
miguelalfonso

Ostatnio w jakiejś gazecie pisało, że nie puszczą ;/ Ja już nie wiem w co wierzyć ;(

pietrusia

Ale jeżeli chodzi o marzec to mamy bardziej potwierdzze informacje niż gazety, bo dużo osób dzwoniło do tv4 :) Ale i tak nie wiadomo O_o :P