PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Wielkie Dno

ocenił(a) serial na 3

Tyle jest szumu wokół tego serialu.A jedyne określenie jakie przychodzi mi do głowy po obejrzeniu jego kilkunastu odcinków to DNO.Gra aktorska jest na żenującym poziomie.A fabuła jest nudna i przewidywalna aż do bólu.Najbardziej rozśmiesza mnie ta cała "loża",kilkoro gówniarzy zakłada kominiarki na głowy i cała szkoła(łącznie nawet chyba z dyrekcją)trzęsie portkami na ich widok.Wbrew temu co piszą tutaj jego zagorzałe fanki,ten serial nie jest niczym odkrywczym,nie wnosi nic nowego,innowacyjnego.Tematy które są w nim poruszane były maglowane w dziesiątkach seriali dla nastolatków,a nawet w innych telenowelach.Główni bohaterowie mnie irytują,poprostu...pierniczą i robią głupoty.Następnie te ich ciągłe zrywanie ze sobą i wracanie do siebie.Cóż,podobno gdyby nie to,to serial był by nudny,ale z drugiej strony robi się nam druga Moda na sukces.Szczerze mówiąc nie rozumiem tych ochów i achów w jego kierunku.Serial nie zasługuje na więcej niż 2.

ocenił(a) serial na 1
christinearron

Poprostu gówno i nic więcej.

ocenił(a) serial na 6
wojciechcejrowski02

Jak dla kogo..

wojciechcejrowski02

Gówno to raczej ty jesteś, a nie serlial tak ceniony, że telewizja zdecydowała się emitować dalej i oby do końca!!!?

ocenił(a) serial na 3
dark_4

Z tym cenieniem serialu to chyba przesadziłaś.Bo niby kto go ceni?

christinearron

Kto go ceni???
Hmmmm Połowa Polskich nastolatków Go ceni a Wokalistów z Rbd ma za przykład<< Bardzo dobry wybór>>>
a w Mexico ten serial ogląda co 3 osoba.
więc nie dyskutuj z Fenomenem ;/;/ bo się ośmieszasz;;/;/;/;/
ONI PRZYNAJMIEJ REPREZENTUJą coś pięknego że miłość jest najważniejsza! i marzenia!
a te Gwiazdy typu: mayile Circus czy jak to się pisze reklamują pustote i głupote!!

słyszałaś Kiedyś Myśli ze Rebelde? Nawet moja mama mówi że to piękne i mądre słowa ..ale każdy ma własne zdanie ...