PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Podobno mają być od 31 sierpnia o godz.15.30..Kurde co to w ogóle ma znaczyć?!Przecież ludzie o tej porze w pracy albo w szkole..

Napiszmy do tv4 żeby nie zmieniali godziny emisjii, bo im spadnie oglądalność.. Ja osobiście wole oglądać w telewizji niż ściągać i na kompie oglądac;/

ocenił(a) serial na 10
arisa_

No jestem takiego samego zdania co _Estrella_ i też wole oglądać w tv niż na komputerze bo o 19.00 mam wolne a 15.30 nie koniec tego wszystkiego napiszę do tv4.

Zbuntowany_RBD

Estrella skąd masz taką informację? To już oficjalnie zostało ogłoszone czy to tylko domysły?

ocenił(a) serial na 9
eni_laboca

Fakt jest to wkurzające, ale jak każda stacja tv ma swoje ramówki zarówno wiosenne jak i zimowe, gdzie mają swoje stałe programy w ramówce o określonej godzinie, więc wątpię żeby zmienili godzinę, bo zawsze tylko we wakacje Zbuntowani lecieli o 19:00

ocenił(a) serial na 7
ReBelDe_fan

To denerwujące, bo to są tylko domysły, ale skoro do tv4 ma wrócić Happy Hour, a on zawsze leciał o 19.00, o 18.00 Nie igraj z aniołem, to godz. emisji się zmieni tylko mam nadzieje, że nie będzie tak wcześnie..
Ale skoro pojawiła się taka informacja to pewnie nad tym myślą.

ocenił(a) serial na 9
arisa_

Co to ma być?
Ja o tej porze, to nie zdążę wrócić ze szkoły do domu.
Oby zostało,tak jak jest. ;pp

Ewka___

Ja też do 15:30 nie zdążę wrócić ze szkoły. Jak byli o 16:00 to w środy jak miałam długo lekcje to musiałam szybko po lekcjach biec na autobus, który na szczęście zawsze się spóźniał bo inaczej bym na niego niezdążyła.

Nie no 15:30 to przesada!!! Najlepiej by było jak by zostawili o 19:00, albo przenieśli na 17:00!!!
Zostało już tak niewiele odcinków, a tv4 ciągle kombinuje, przy tym utrudniając nam oglądanie. Chyba mogą się domyśleć, że młodzież o 15:30 jest jeszcze w szkole.