Nie oglądałam pierwszych 10 minut dzisiejszego odcinka(1.09.09r)
Jak ktoś by mógł streścić bardzo dokładnie co się działo.....
Szukałam na you tube tego odcinka ale nie znalazłam:(
no trochę za szybko wzięłaś się za szukanie, gdzieś za dwie godziny powinien się pojawić. (jak zbuntowani lecieli o 19 w TV4 to już koło 21 można było oglądać ten odcinek na youtubie)
karolinaa26, MissyyyBlack – sprawdź u nich, albo wpisz "zbuntowani 382"
Na początku było dokończenie wczorajszej sceny Roberty i Reverte. Roberta powiedziała mu że pójdzie do sądu i udowodni mu że nie zna jej i nie wie na co ją stać. Mia dziekuje Santosowi za pomoc z Sol. A on jej że wie przez co przechodzi, bo Miguel ma tak samo( płacze całe noce, itd.). Prosi ją też aby pogadała z Miguelem. Chce wszystko sobie wyjaśnili. Później Lola gada z Agustiną o rodzicach ich rozmowie przysłuchuje się Lupita, która później stara się wypytać co dziewczyny sądzą o adopcji. Lola mówi, że jest pewna że nie jest adoptowana, bo gdyby tak było to rodzice kochali by ją bardziej. Dalej Roberta szuka Diega bo chce sie z nim rozprawić za pamiętnik, który rzekomo ukradł. Sabrina obserwuje z koleżanką smutnego Miguela,który siedzi nad basenem. Galia chce by Pilar poszła z nią obejrzeć nowy dom, ale ona nie chce. Ma żal do matki,że nie próbuje ratowac swojego małżenśtwa. Diego pyta Miguela czy dzwonił do Sabriny,bo właśnie ją widział. Chce by z nią pogadał w sprawie zespołu. Miguel chce jednak by ten zostawił go samego. Dalej powinnaś juz oglądać. :)
Ja niestety nie obejrzę jutro... ach znów ta szkoła :(
ja też niestety nie obejrzę:( dlaczego? bo oczywiście TV4 zmieniło godzinę..ach..gdyby tak Zbuntowani byli o 19..byłoby super..a tak to dzisiaj był mój ostatni odcinek obejrzany w telewizji:(:(:(:(Załamka..:(