PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8855
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

To jeden z najgorszych serialów dla młodzierzy jaki miałem okazję zobaczyć.Gorsze są tylko produkcje Disneya(Hannah Montana,Nie ma to jak hotel itp.).Miejsce akcji dość nietypowe jak na meksykańskiego szmatławca ale cała reszta jest po staremu.Kilka par które niepotrafią być ze sobą dłużej niż tydzień.Ta wartka akcja polegająca na ciągłych zdradach,udawaniu amnezji żeby wzbudzić litość laski i ją "zdobyć" .Aktorzy ich wogule niemożna tak nazwać,wizięci chyba wprost z ulicy Mexico City.Rzecz biorąc to cos robi nastolatkom wodę z mózgu zwłaszcza kobiecej częśći publiczności które tylko mażą by być jak te pożal się Boże gwiazdeczki,panienki z toną tapety na gębie.Wystarczy poczytać co niektóre komentarze aby stwierdzić że conajmniej 50% fanek niegrzeszy inteligencją.Ich bunt przeciw wszystkim i wszystkim....Miś Uszatek jest bardziej zbuntowany.Daję zero,na żadna inna ocenę niezasługuje.Nic sobą nieprezentuje poza pokazem głupoty i próżności.

ocenił(a) serial na 3
Queen_J

"Boso przez świat" jest według ciebie tandetne???Ok.Dlaczego tak uważasz???

ocenił(a) serial na 7
christinearron

Hej, hej!..nie galopujmy się tak daleko..

Jestem fanką Zbuntowanych, ale "Boso przez swiat" to bardzo fajny, ciekawy, pouczajacy program..Hmm, nie będę tu mówić o panu Cejrowskim, bo go nie lubie, ale trzeba przyznać, że jego książki i programy dają dużo do myślenia i tak jak już powiedziałam, są bardzo mądre;)

Błagam Cię, nie mów, że jest tandetne..

christinearron

Ponieważ uważam że jedzenie żywych robaków i innych gadów jest rzeczą obrzydzającą jeśli ty uważasz że to jest normalne to ty jesteś nie normalny

ocenił(a) serial na 3
Queen_J

Cóż widocznie nie jesteś ciekawa jak wygląda życie w innych kulturach,tyle.

ocenił(a) serial na 10
christinearron

nie wiem po co sie kłócicie ....
co do seriali to kazdy lubi cos innego i tego sie juz nie zmieni tak samo jest z muzyką...jedni kochają pop inni hip-hop a jeszcze inni disco

co do "boso przez świat" to nie powinno się az tak krytykować takiego programu. Jest to program który ma pokazać jak ludzie żyją w innych krajach...a jedzie robaków to dla niektórych jedyny sposob na przetrwanie...Cejrowski w bardzo fajny sposob pokazuje nam jak żyją inni ludzie...ile muszą walczyć by mieć co zjeśći w ogole...Program jest bardzo interesujący i pouczający

co do Rebelde to jest dla mnie oderwaniem od smutnej codzienności...lubię go ogladać żeby się pośmiać i zabić nudę.Takie seriale są właśnie do tego aby się pośmiać

wiec nie spierajcie się i nie wyzywajcie bo to i tak nic nie da.
Kazdy ogląda to co chce i tyle.

pozdro

wojciechcejrowski02

Popieram xD

ocenił(a) serial na 8
my00askim

zgadzam się z tym,że tego serialu nie powinne oglądać jakiesmałolaty.które kierują się w życiu tym co zobaczą w tv itp.
He he zrobili tam z dziewczyn jakies piękne laleczki,wiecznie chodzące w miniówach,wzdychającedo facetów..troche zenada.
ja podchodze do tego z przymróżeniem oka,serial wysokich lotów nie jest,wątki czasem sa całkiem bezsensowne i bez pokrycia w rzeczywistości..
czasem jednak lubię sobie obejrzeć ten serialik,bo takie prawdziwe zycie nie jest,to jest utopia,a więc chwilowe oderwanie od rzeczywistości...
lubie tez poznawac projekty któer okazały się gdzieś na swiecie fenomenem,przyciągały masy,jak wiemy ameryka łacinska, i meksyk oszalały::)
hehe widać lubią takie sztuczne laleczki i chłopców,cóż jak to się mówi viva komercja:)

ocenił(a) serial na 9
wojciechcejrowski02

"hehe", "he he" A co było śmiesznego w Twojej wypowiedzi?

Jak dla mnie to ten serial może oglądać kto chce. Jak można oderwać się od rzeczywistości poprzez oglądanie jakiegoś serialu? Np.: w życiu masz źle i jak obejrzysz serial to jest Ci lepiej?A potem następuje koniec odcinka i znowu wracasz do "szarej" rzeczywistości?

ocenił(a) serial na 9
wojciechcejrowski02

PS. Oczywiście wiem, o jakie "oderwanie się od rzeczywistości" Ci chodzi.
Zapewne o to, że historie w serialu są "prawie" nierealne i raczej w rzeczywistości to się nie zdarza.
Ale mniejsza o to. Bo niektórzy żyją serialami, więc moja poprzednia wypowiedź skierowana była bardziej do nich.

Ewka___

Teraz w drugiej temporadzie akcje nie są takie ciekawe według mnie niż w pierwszej temp. Niektóre sytuacje wręcz śmieszne, ale mimo wszystko uważam ten serial za dobry. Zdecydowanie dziewczyny (przedewszystkim te grające główne role) aż emitują sexapillem, bo w tych spódniczkach wyglądają cudnie i mam ochotę zobaczyć jak je z siebie zciągają. Nie można mówić o tych uczennicach, że wyglądają jak dziwki!! Bo niby dlatego bo chodzą w spódniczkach miniówkach, to złudne podejście i kojarzone z prostytutkami.

ocenił(a) serial na 9
wojciechcejrowski02

Bez przesady, to jest elitarna szkoła, a nie szkoła dla zakonnic.

wojciechcejrowski02

ulżyło Ci? xDD

za krótki za krótki za krótki

ocenił(a) serial na 9
wojciechcejrowski02

Jakiś problem?

wojciechcejrowski02

Nie rozumiem o co wszyscy tu się kłócą.? Każdy ogląda to co lubi !!!
i jeżeli ktoś sądzi,że te ten serial robi nastolatkom wodę z mózgu to właściwie co wam do tego.? ? ? to nasza sprawa co oglądamy ...albo to,że 50% fanek nie grzeszy inteligencją to sorry ale -Żałość. To jest chore mówić komuś ,że jest głupi bo ogląda Zbuntowanych __!

ocenił(a) serial na 1
Slonce666

Każdy lubi to co lubi,pod warunkiem że jest to zdrowe.Ale ten serial napewno zdrowy nie jest.

ocenił(a) serial na 10
wojciechcejrowski02

Przepraszam, ale dlaczego ktoś, kto ogląda tę TELENOWELĘ (słowo telenowela podkreślam, ponieważ niektórzy niesłusznie mylą go z serialem, a oba te gatunki filmowe sie różnią) jest głupi, nieinteligętny itd.. W filmie jest dużo wątków, które pouczają. Wg. mnie aktorzy grają rewelacyjnie, np. Christian Chavez (w telenoweli Giovanni) świetnie gra sceny zazdrości o dziewczyny itp., choć w życciu prywatnym jest gejem. Hmmm... czy osoby oglądające ten film naśladują postacie? Tego nie wiem, ale nie wydaje mi się. Nie widzę podobieństwa pomiedzy Zbuntowanymi, a Hanną Montaną. W zbuntowanych są pokazane problemy teraźniejszej młodzieży, oraz pokazane jest jak z nimi walczyć, choć nie przeczę, czasem nie są to zbyt mądre sposoby. Jak dla mnie przy tym serialu można się pośmiać, wylać trochę łez...Ogólnie jest to fajna telenowela :)

ocenił(a) serial na 10
wojciechcejrowski02

To forum nie jest dla antyfanów tylko dla fanów Rebelde. A ci co piszą młodzieży przez "rz" od razu widać ze za dużego wykształcenia nie mają.A o inteligencji już nie wspomnę.

ocenił(a) serial na 10
UckerLove

Miałam na myśli forumowicza wojciechcejrowski02.

Zgadzam się z przedmówczynią. Ta telenowela jest i śmieszna i pouczająca.( mnie np. Gandia rozbraja :P). Założę się, ze ten kto najeżdża na Zbuntowanych ma siostrę która ogląda Rebelde. A on chciałby mieć wolny telewizor albo kompa..Ludzie zastanówcie się zanim napiszecie coś obraźliwego..

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 1
wojciechcejrowski02

Ps:Telenowela a serial to jest to samo.

ocenił(a) serial na 10
wojciechcejrowski02

masz problem to idź do psychologa może on Ci pomoże. Nikt nie każe Ci oglądać Zbuntowanych więc może lepiej będzie jak ty przestaniesz się udzielać.

UckerLove

popieram dominika3991:) a ty wojciechcejrowski02 zanim napiszesz, że ktoś jest pustakiem spójrz najpierw w lustro i naucz się pisać poprawnie.

ocenił(a) serial na 10
RoBeRtA_927

To nie nazywa się 'Srebelde' tylko zbuntowani lub rebelde. Srebeldeto możeszsobie ty oglądać.