PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40268}

Zbuntowany anioł

Muñeca Brava
1998 - 1999
7,0 39 tys. ocen
7,0 10 1 39111
4,2 4 krytyków
Zbuntowany anioł
powrót do forum serialu Zbuntowany anioł

Uwielbiam ten serial, darzę go wielkim sentymentem :) Ale jakoś tak smutno robi się na sercu kiedy dowiaduje się ile osób z obsady już odeszło, i to jeszcze będąc w stosunkowo młodym wieku, zbyt młodym na umieranie: serialowi Frederico, Damian, ojciec Manuel, don Pepe, Bernardo, Angelika... smutne.

użytkownik usunięty
rapsodia_3

nooo ;c

rapsodia_3

Najlepsza telenowela zagraniczna i olbrzymi SENTYMENT do dziś :) Od tamtego czasu żadna telenowela nie przebiła tego serialu (oczywiście w mojej opinii) Fakt smutno,bo sporo osób z tego serialu już odeszło... wielka szkoda i szacunek dla nich na całe życie.Rocky i Ramon nikt ich nie przebije humorze :) Zresztą cała obsada była świetna POZDRAWIAM :)

ocenił(a) serial na 6
rapsodia_3

Angelika już była w mega podeszłym wieku jak tam grała ^^

ocenił(a) serial na 8
Aiva1993

fakt. zresztą, ta aktorka dożyła pięknego wieku - zmarła mając niemal 98 lat. dzisiaj mało kto jest w stanie tyle dożyć.

ocenił(a) serial na 5
evadne

Dokładnie, Angelika przeżyła wszystkich ;) Ale tych młodszych naprawdę żal, jak Bernardo czy Federico, który zmarł chyba z dwa lata po zakończeniu serialu.

rapsodia_3

i Ramon wczoraj ... ehh ;(

ocenił(a) serial na 8
rapsodia_3

Tak, to jednak jest smutne. Miałam 9-10 lat gdy oglądałam ten serial. Wracalam już kilka razy, nawet teraz będąc ponad 20 lat starsza. Inna rzecz, która mnie w tym serialu zadziwia to namietnosc pocałunków Iva i Mili - jakby nigdy nie mieli dość.

AniaGodlewska89

nie ma co ukrywać - ich gra aktorska pociągnęła całą telenowelę, niespotykana chemia między nimi, ale reszta obsady też fenomenalna, dlatego pewnie mimo upływu lat, tak wielu ludzi ma do tego serialu taki sentyment

ocenił(a) serial na 8
rapsodia_3

Właśnie tu weszłam po raz kolejny żeby powiedzieć, że zmarł aktor grający Ramona, ale widzę, że ktoś nade mną zrobił to wcześniej i że ta informacja nie jest znowuż tak świeża. Dobrze jest obejrzeć po latach i "poudawać", że wszyscy jeszcze żyją i mają się dobrze.