Poza aktorstwem i polskim dubbingiem zobaczymy teksty:
- NO NIEEE WSZYSCY WIDZĄ ŻE JESTEM KRZAKIEM
- EAWEWEW
- Chcesz SERA!???
jak jesteście tacy mądrzy to zrubcie własny serial i zobaczymy jakie będziecie walic tam teksty , mega żal to jest z was
Odpowiedź na poziomie... "To zróbcie własny serial". Brawo. Pokazałaś ile masz lat i jaki poziom. My nie mamy robić seriali, tylko ich producenci maja zrobić program który będzie nam się podobał.
Niestety muszę się zgodzić z założycielem tematu. Będąc w święta u kuzynki obejrzałem to u niej. No po prostu serial jest nie porozumieniem. W ogóle nie jest zabawny i nie ma większego sensu.
Serial nie tyle jest zły co polski dubbing to dno;p Oglądałam jeden odcinek w wersji angielskiej i uważam że serial lepiej by wyszedł z lektorem niż beznadziejnym dubbingiem! Mnie osobiście serial się podoba ale dubbing i polskie tłumaczenie rzeczywiście jest denerwujące:/
Ja tam go lubię oglądać wy debile jedne ! Nic ino przyłożyć wam przez kolanko.
Ja też uważam, że jest super . Wciąga ;D No i co , że są takie banalne teksty ? Używa ich tylko Luter i właśnie na tym polega urok tego serialu .
ja też bardzo lubię ten serial ; DD ma czasem dziwne poczucie humoru ale jest spoko ; DD
Ta pokazałeś swoją inteligencję kojot19 przez kolano hahaha Jak już to można Cie pozwać do sądu za przemoc w rodzinie lub za pobicie.
Jedna z najgorszych rzeczy jakie dane mi było widzeć :| Ja myślałem, że Disney już sięgnął dna, ale kopie dalej...
Nie jest może jakiś górnolotny serial, ale chyba nikt nie powinien tego wymagać. Moim zdaniem ma w sobie taki urok, a czasem jest na prawdę śmieszny. Nie wiem czego się czepiacie....
przed pokazem tego serialu powinno być wyświetlane ostrzeżenie o niebezpieczeństwach jakie niesie oglądanie go. coś w stylu formułki pod koniec reklam leków.
Całkowicie zgadzam się z LeaMao nie rozumiem jak można uważać taki "serial" za arcydzieło (sic!)
Mi ogólnie serial nie przypadł do gustu, momentami był nawet nudny! Ale oczywiście fani deskorolki mogą myśleć inaczej. Niektóre fragmenty były beznadziejne, wcale nie śmieszne. Zdarzały się odcinki i lepsze i gorsze, z przewagą tych gorszych. Nic nowego ani ciekawego. Dobre na zabicie nudy, chociaż radzę poszukać lepszych produkcji.
Daję 5/10
Nudne, głupie, okropna grafika (nie wiem jak to wyjaśnić, ale ta grafika mnie zniechęca).
Pewnie w innym serialu np. Jimmy Cool by mnie rozśmieszył podobny dialog jak ten zawarty w tytule (ten z serem), no ale w tym serialu tylko pogorsza żałosność tej produkcji.
Wszyscy chyba, którzy dali odpowiedź w tym temacie to debile jakich mało. Po pierwsze słowo "żal" świadczy o Twoim niskim poziomie(założyciela tematu) rodem dzieci z NK. Po drugie do reszty piszących- serial nie ma dobrego dubbingu, nie jest aż tak do dupy, lecz nie jest też aż tak dobry. Zaczynał się obiecująco, ale skończył jak inna Hana Śmotana. Po trzecie serial ma na pewno wyższy poziom od takiego "Nie ma to jak statek". Tam teksty są dopiero żenujące, a kamera ma jakość jak z dotykowej komórki.
Mam wrażenie, że sam nie wiesz, co ty mówisz . NMJS to solidny serial z dość inteligentnym humorem, a na tą produkcję mogę użyć tylko 1, niemiłego słowa - "ścierwo". Grafika jest przymulająca i w konsekwencji powoduje, że historie są nudne, a humor jest tak prymitywny, że zamiast śmiechu powoduje irytację (pewnie dlatego w ZiL nie ma podkładu śmiejącej się publiczności, bo nie ma z czego się śmiać!). To tyle ode mnie, pozdrawiam
To w NMTJS nie ma wgl żartów i nikt ich nie dostrzeże dlatego musieli dać te chichy. I ja nie lubię żadnej z tych "produkcji".
No cóż, zajmuję w tej sprawie inne stanowisko. Mnie NMTJS śmieszy, zwłaszcza 2 seria, 3 znacznie gorsza, ale nawet ona jest lepsza od tego powyższego "serialu".
Nie no teraz każdy z tego co widzę chce oglądać "seriale z morałem" ja mam takie poczucie humoru, że rozbawi mnie każda drobnostka czy głupi tekst i serial mi się podoba, na dodatek lubie ich styl mimo iż jest tylko "charakteryzacją" No ale w końcu to aktorzy. Na pewno wolę też produkcje disney XD niż nudne Pamiętniki Wampirów, które z książką już mijają się na starcie ale trudno jest sexy Damon i wszystkie dziewczyny dają 10/10 i ♥...
Mnie też to denerwuje, że tyle osób chce "seriali z morałem", też wiele nie wymagam w sensie humoru, ale Zeke i Luther akurat wydaje mi się nudny.
No tu absolutnie nie neguje, każdy ma prawo do swoich upodobań i jeżeli komuś to wydaje się nudne to w porządku.
Tyle bulwersu, ale po co? Ustalmy coś: niech oceniają ci, do których serial jest skierowany.
To prawda, mało realizmu, fabuła w sumie niewidzialna, głupota czasem załamuje, zamiast rozśmieszać. Ale chwila, czy ktoś nazwie takie "Messy and Lippy" "mega żalem", bo jest infantylne? "Zeke i Luther" to serial DLA DZIECI, więc i do nich jest skierowany. Wiadomo, że wymagania najmłodszych są inne. Do do dubbingu - moim zdaniem jest faktycznie beznadziejny, choć zdaje mi się, że do dzieci dociera bardziej, niż lektor.