Dlaczego Penelope powiedziała, że poświeciła dla Etienna nawet własne dziecko? Był z nim w ciąży i usunęła? Bo ktoś jej poradził, że znów może go odzyskać? Nie powiedzieli też czy policjant ranny w pierszym sezonie się obudził? A także końcowy wątek z pierwszego sezonu nie został poruszony tylko od razu przeskoczyli do śmierci cuotki Olivii i porwania Lou. A tam był wątek rozmowy Penelope i jej brata, że przyda im się do pomcy taka inteligentna osoba jak Olivia. I potem ta kwestia nie był już poruszona. Odniosłam wrażenie, że to ktoś nad Peneleope pociąga za sznurki i Etienne jest od niego zależny. No i ten młody przetrzymywany w piwnicy u ciotki Olivii. Tyle powiedział, a nic później z tego nie wynikło. Trochę to dopracowane.
w ogóle nic nie trzyma się kupy. 2 sezon jest zrobiony jakby... od połowy. pierwszy i drugi sezon to dwa oddzielne seriale. tak to traktuję. bo między 1 a 2 nie ma łagodnego przejścia i strasznie niedopracowane
Tak, Penelope usunęła ciążę i tego załowała. Co do policjanta, to ktoś wspominał, że Joris go zabił, czyli musiał umrzeć w szpitalu po jakimś czasie.
Zastanawia mnie, czy będzie 3ci sezon, skoro Emma dowiedziała się, że jej ojciec żyje, a jest sporo niejasności, m. in. właśnie z tym bratem Penelope itd. Brakuje mi jeszcze informacji, co dalej z Caradeckiem i mężem policjantki. I żal mi było Lartiga...
Caradec pewnie do paki, mąż policjantki chyba wyjdzie na wolność, bo wyjaśnią że to było ustawione (tak myślę), a na sprawę z ojcem Emmy... no cóż, większość pozabijano więc wątpię by coś było więcej wiadomo