PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21102
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

Jak myślicie, z którym z nich będzie Emily? Bo właściwie zastanawia mnie to.

Jako mała dziewczynka Em, przyjaźniła się z Jack'iem i widać, że łączyła ich silna więź. A co
do Daniela, to związała się z nim by być bliżej Graysonów, by wykonać swój plan. Aczkolwiek
sądzę, że zaczęła coś czuć do Daniela. Więc? Co sądzicie, którego wybierze? JACK'A CZY
MOŻE DANIELA ?

ocenił(a) serial na 8
nikonamka11

Ja jestem dosyć niezdecydowana jeśli chodzi o tę kwestię. Jeśli miałaby być z Jackiem - to byłoby takie słodkie i nostalgiczne rozwiązanie. Znali się w dzieciństwie, ta znajomość odcisnęła piętno na ich całym życiu, miłość po latach byłaby pięknym zakończeniem. Ale równie dobrze podoba mi się opcja z Danielem - trochę jak Romeo i Julia. Na pewno bardziej dramatyczny związek. Emily zbliżyła się do niego, by rozpracować Graysonów, ale nie jest jej już obojętny. Myślę, że Daniel bardzo ją zaskoczył - nie jest takim rozpieszczonym synkiem bogaczy jak się tego spodziewala. Największą wadą Daniela jest, że łatwo go zmanipulować, przez to, że jest uczuciowym chłopakiem. Chciałabym, żeby Emily i Daniel wzięli ślub, jestem ciekawa jak wyglądałoby ich małżeństwo - oczywiście z Emily nadal szukającą zemsty na Graysonach. ;)

ocenił(a) serial na 8
milkaway

No właśnie ja chciałam na początku, żeby była z Jack'iem, ale coraz bardziej intryguje mnie Emily - Daniel. I myślałam, że to oczywiste, ze będzie z Jack'iem ale coraz bardziej przekonuję się do Graysona (:

nikonamka11

A mi się podoba Nolan :) Wiem, że nie ma szans na ich związek, ale bardzo bym tego chciała.

ocenił(a) serial na 8
nikonamka11

nie oczekiwałabym tu happy endów ... mam nadzieje ze nie spłycą tej historii jakimś zakończeniem w stylu i żyli długo i szczęśliwie.