PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21095
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

serial fajny - ale...

ocenił(a) serial na 7

do roli prawdziwej Amandy wybrali złą aktorkę, ciągle ma taką samą minę, a do tego nie jest
jakoś specjalnie ładna.

EBM4

Wcale nie ma tej samej miny,gra dobrze,a uroda to kwestia gustu

ocenił(a) serial na 7
EBM4

Według mnie Emily jest ładna i nie wyobrażam sobie kogoś innego w tej roli, ale kwestia gustu (:

ocenił(a) serial na 6
EBM4

Moim zdaniem gra bardzo przekonująco, zauważ, jak gra oczami. Poza tym ma bardzo ładny uśmiech.

zielonamarchewka

Niektórzy myślą że jak aktor/ka nie mają gumowej facjaty jak Jimmy Carrey to znaczy że grać nie potrafią...a gra się przecież nie tylko gumową buźka ale całym sobą.tj .każdym gestem,słowem ,sposobem wymowy,spojrzeniem ...

szarit

dokładnie :D to jest prawdziwa gra, a nie pajacowanie :P

ocenił(a) serial na 10
EBM4

Co Ty opowiadasz...;)
Według mnie na oko to ta Levieva jest z 10 razy ładniejsza od VanCamp, i nawet wygląda ciut młodziej, choć w rzeczywistości jest bodajże 6 lat starsza...
Ale co tam, w sumie nie mnie babie to oceniać;)

PS. A nie, chyba pokićkałam teraz;) Ale Emily też przecież brzydka nie jest.

ocenił(a) serial na 8
WhiteDemon

mnie osoboscie tez sie aktorka nie podoba...

ocenił(a) serial na 8
EBM4

ja też uważam, że serial wiele by zyskał gdyby wybrali inną aktorkę grającą Emily.

ypaulina

Jest wiele ładniejszych aktorek, ale przecież nie o urodę tu chodzi ;). Sądzę, że Van Camp radzi sobie bardzo dobrze, a jej częsty "poker face" jest z racji tego, że cały czas udaje kogoś, kim nie jest i stara się nie okazywać prawdziwych emocji.

ocenił(a) serial na 10
mrsCamilly

Tak, tak. Całe szczęście, że aktorka wywiązuje się ze swojej roli znakomicie, to najważniejsze:)
Reszta to sprawa drugorzędna, czy nawet trzeciorzędna.

EBM4

tzn.zgodzę sie z tym ze dobra aktorka to ona nie jest i ze jej koleżanka z poprawczaka która udaje Amande jest atrakcyjniejsza