Wie ktoś cokolwiek na temat tego serialu?
Chociaż, czy będzie to animacji w stylu First Flight, czy tak jak tu na plakacie widać (swoją drogą, to oficjalny plakat, czy dzieło fana?) komputerowa animacja?
http://www.youtube.com/watch?v=ud9ZPVQ9bgs&feature=player_embedded
Tu masz filmik na którym widać jaka będzie animacja. Moim zdaniem jest beznadziejna.
Może animacja nie za ciekawa ale mam nadzieje, że sama produkcja będzie ciekawa tylko szkoda że jest tak mało info na filmwebie.
Wygląda to nieco gorzej niż Star Wars : Clone Wars, ale jako fan GL i tak nie odpuszczę.
Obejrzałem dwa pierwsze odcinki i jest okej. Trochę mroczniej i poważniej niż przeciętna kreskówka. Oczywiście humoru też nie brakuje.
Oglądałeś bez napisów ? Osobiście nie mam problemów z angielskim jednak nie zawsze rozumiem co mówią postacie dlatego przydałyby mi się chociaż angielskie napisy lecz szukałem i nie znalazłem.
Bez. Można zrobić głośniej albo słuchać na słuchawkach - jakieś to rozwiązanie. ;) Postaraj się obejrzeć bez bo bardzo trudnego języka tam nie używają.
Ja nic do animacji nie mam, bo nie długo wchodzi beware the batman czy jakoś tak i choć dziwnie wygląda kreska to też jest 3d, a nie kreskówka i nie można mieć zbytnio pretensji, bo gdyby nie te 3d, to tak mamy kreskę w stylu batman tas, a ogólnie gg wchodzi w skład klasycznych tas, zobaczymy czy będzie to na poziomie, bo kreska jak kreska idzie się przyzwyczaić.