PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=601691}

Zielona Latarnia

Green Lantern: The Animated Series
2011 - 2013
7,0 574  oceny
7,0 10 1 574
6,7 6 krytyków
Zielona Latarnia
powrót do forum serialu Zielona Latarnia

Wie ktoś cokolwiek na temat tego serialu?
Chociaż, czy będzie to animacji w stylu First Flight, czy tak jak tu na plakacie widać (swoją drogą, to oficjalny plakat, czy dzieło fana?) komputerowa animacja?

uzi43

http://www.youtube.com/watch?v=ud9ZPVQ9bgs&feature=player_embedded
Tu masz filmik na którym widać jaka będzie animacja. Moim zdaniem jest beznadziejna.

John_Shepard

Rzeczywiście tragedia :(
Jakby nie mogli tego zrobić tak jak stare dobre Batman TAS :(

uzi43

Może animacja nie za ciekawa ale mam nadzieje, że sama produkcja będzie ciekawa tylko szkoda że jest tak mało info na filmwebie.

ocenił(a) serial na 9
Maciek1357

Wygląda to nieco gorzej niż Star Wars : Clone Wars, ale jako fan GL i tak nie odpuszczę.

ocenił(a) serial na 7
bazhc

Obejrzałem dwa pierwsze odcinki i jest okej. Trochę mroczniej i poważniej niż przeciętna kreskówka. Oczywiście humoru też nie brakuje.

saitek

Oglądałeś bez napisów ? Osobiście nie mam problemów z angielskim jednak nie zawsze rozumiem co mówią postacie dlatego przydałyby mi się chociaż angielskie napisy lecz szukałem i nie znalazłem.

ocenił(a) serial na 7
Maciek1357

Bez. Można zrobić głośniej albo słuchać na słuchawkach - jakieś to rozwiązanie. ;) Postaraj się obejrzeć bez bo bardzo trudnego języka tam nie używają.

uzi43

Ja nic do animacji nie mam, bo nie długo wchodzi beware the batman czy jakoś tak i choć dziwnie wygląda kreska to też jest 3d, a nie kreskówka i nie można mieć zbytnio pretensji, bo gdyby nie te 3d, to tak mamy kreskę w stylu batman tas, a ogólnie gg wchodzi w skład klasycznych tas, zobaczymy czy będzie to na poziomie, bo kreska jak kreska idzie się przyzwyczaić.